• j_vrba

    Zdravím,

    kdysi jsem četl o jednom závodu, kde cca 6 hodin jezdite jen jeden okruh přes jeden kopec, cca 4km. Mělo by to snad být někdo kolem Blanska, ale to si možná s něčím pletu. Nevíte někdo, jak se tento závod jmenuje a jestli se ještě vůbec jezdí?

    0 0
    • Vilém  

      Magorman rajecko, jezdi se stale.

      0 0
      • j_vrba  

        Díky.

        0 0
      • Gabbo  

        Ze by konecne zavod pro me?

        Kdo nemá fyzičku, nevadí.

        Například jeden z organizátorů to jezdí takto:

        V prvním kole to napere s ostatníma, aby se jako neřeklo. Ale už v této chvíli si trochu „sychruje“ zadní pozice.

        Při průjezdu do dalšího kola se tváří čerstvě a radostně, protože v místě startu a cíle diváci hltají očima, kamerou i objektivem fotoaparátu každého závodníka.

        Po druhém kole je čas na první pívo a poptání se v cíli jak vše probíhá. Také tudy prolétnou závodníci ze špice a šmiknou nás o kolo.

        Po třetím kole je opět pauza, protože na stole už jsou napečené dobroty a ten borůvkový a rybízový táč do čtvrtého kola nevydrží.

        Ve čtvrtém kole se jede pomaloučku, protože nacpané břicho si vyloženě nepřeje závodní rychlost. Během tohoto kola jídlo v břichu pěkně sedne a najde si své místo.

        Do pátého kola se jede bez pauzy a je to poslední kvalitní výkon tohoto dne, kdy to vypadá, že dotyčný se do toho pořádně pustil. Po cestě se ale ohlásí žízeň a tělo odmítá nekvalitní tekutiny jako je isostar, neperlivé bonakváč a jim podobné. Proto je třeba zastavit a dát si pivo, na spravení suchého mlasku.

        Šesté kolo ohlašuje že s nohama není něco v pořádku a začíná bolet prdel. K žízni se přidává chuť na něco masitého, alespoň malinkatý kousíček. Těšíte se do cíle a ve sjezdu to z nedočkavosti trochu pustíte.

        Do sedmého kola nespěcháte, po dobré chálce je třeba vše zalít pivem a možná malým rumem, aby si jídlo po cestě v břichu nevrklo. Pak nasednete, rozjedete se a zjistíte, že cyklistiky už bylo dnes dost a začnete býti spokojeni se svými kilometry.

        Další kola už záleží na tom, kdo vás k čemu vyhecuje, jestli máte s kým jet a jestli to má vůbec cenu. V cíli se vám líbí, už by jste se nejraději převlékli, dali si kafe, pivo a počkali na vyhlášení výsledků. Ten závod fakt není náročný, tak dojeďte.

        0 0
        • Vilém  

          Jezdim tam jako divak, na me je to strasnej blbinec, kruzit stale dokola. O to vic obdivuju tamniho nekolikanasobneho viteze, ktery jako solojezdec zarizne trojclenne tymy a jeste najede nejvic kol, pritom to neni zadnej mladik a nejaka konkurence tam taky je.

          Beru to jako takove mistni zakonceni sezony. Vzdy panuje domaci nalada, coz muzes kouknout v jejich fotogaleriich, proste prijemna akce, kde nejsou davy lidi.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.