• chodec

    Prosím prohledal jsem tady co jsem mohl, ale stále nemůžu najít co potřebuji. Měl jsem (mám) tacháč VDO C1 DS (že jsou s ním problémy jsem si přečetl až nějaký čas poté, co mi seděl na řidítkách) v principu se mi moc líbil, protože měl vše co jsem potřeboval (čitelnost, ovládání, funkce a konečně i vzhled ušel), ale neměřil. Tedy někdy ano, někdy ne. Na základě různých doporučení jsem s ním různě laboroval, ale nic nepomohlo. Reklamace sice bez potíží kus za kus, ale nový je na tom stejně (teď o víkendu mi z cca 80 km neměřil 15) – někdy mi neměří celé kilometry v celku (nulové hodnoty), pak tam něco zpětně naskáče – kolik? – ví bůh.

    Prostě jsem se rozhodl dát ho pryč úplně a pořídit náhradu, ale nechci už zažít stejné problémy. Můj dotaz tedy je, co mám pořídit, aby to umělo:

    1. Automatickej start
    2. Obvyklé základní funkce (rychlost, max, AVG, trip KM, trip čas, …)
    3. Byl to bezdrát

    (naopak nepotřebuji žádné tepáky ani kadenci či podobné vyšší funkce)

    A BYLO TO ODZKOUSENO JAKO BEZPROBLEMOVE. (Shodneme se tady vůbec na nějakém bezdrátu, se kterým nejsou problémy).

    Předem prosím doporučení drátu nepotřebuji. Jezdím hodne lesem a dřív nebo později jsem drát urval nějakou vzpříčenou větví bez ohledu na to, kam jsem ho motal.

    V tom kramku, kde to budu vracet mají ještě běžně Sigmy, ale o těch je tady v hostorii také pár příspěvků v tom smyslu, že měly problémy u bezdrátu (1606 DTS a pod) a navíc někdo tady uváděl, že namají automatický start. Takže pokud by ten problém u Sigmy přetrvával, tak si raději nechám vrátit peníze a koupím něco dle Vašeho doporučení (pokud nějaké bude). Díky moc

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.