• Daník

    ..a má někdo zkušenosti s výdrží baterií a problémy u tohoto cyklocompu? Díky.

    0 0
    • majky  

      mám tenhle cyklocomp a je úplně bez problémů.jsem 100% spokojenej.

      0 0
    • climber  

      Mám C10, ale bohužel musím říct, že je značně poruchová (já osobně jsem poruchu neměl), ale z 5 kupených (koupili si je kámoši) měly dva poruchu.

      0 0
    • Milan  

      Já jezdím C 15+ dva roky a funguje dobře, neodírá se sklo či co to je, voda tam neteče. Bezva. Ale přiznávám slabost u baterie, dost asi užírá mód Free (zablokování compu v cíli), ten občas zapomenu vypnout. Baterii v compu (vysilač stále O.K.)sem měnil tak po roce, což u bejbalý Catayi nebylo. Ale jinak naprostá spokojenost. Nicméně, mají novou serii, nestála by za skouknutí?

      0 0
    • error  

      já používám C15+ ze začátku se mi stávalo, že ukazoval nesmysly jako třeba že zrovna jedu 938kmh, ale to se ukázalo jenom tak na sekundu nebo dvě, ani nevím proč, ale samo to přestalo a tak už chodí dost v pohodě asi bude pravda s tou baterkou a zmražením v cíli taky se mi to stává a on se potom nepřepne do úsporného režimu a nebo to trvá i několik dní než to udělá mam to vyzkoušený :-), a protože je jako bezdrát tak asi nebude dobrý nechat ho nasazenej když máš kolo zaparkovyný doma moje doměnka je, že se pořádk kontroluje s čidlem a taky se vybíjí

      0 0
      • RomanP  

        Než jsem koupil VDO HC 12.6, měl jsem 15+ taky a plná spokojenost. To s tou nehoráznou rychlostí se mi stalo asi 2× a bylo to díky vedení vysokého napětí. Jednou zřejmě v zemi, protože okolo nikde nic. Ale co je na tom dobrý je to, že přístroj to posoudí jako krátkou dobu trvající blud a nezapíše ti tu cifru do maximální rychlosti. Myslím, že je to celkem slušnej strojek.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.