Samovolný reset cyklocomputeru VDO C2

6 nepřečtených
  • Krakora

    Zdravím,

    používám cyklocomputer VDO C2 a teď se mi už dvakrát stalo, že se samovolně kompletně resetoval. Celková vzdálenost a hodiny vynulované a rozměry kol v továrním nastavení. Vypadá to, že půjdu reklamavat, tak bych se chtěl zeptat, jestli máte někdo s tímto cyklocomputerem podobné problémy, jestli to je vada jen mého kusu nebo rozšířenější problém. Díky za odpovědi!

    0 0
    • kubad  

      nevím jak máš comp dlouho, ale tohle umí dělat slabá baterie

      0 0
    • Medviedok  

      to nie je vada, ten computer ma zrejme zabudovany system uznavania dostatocnosti intenzity treningovej jednotky – ked ides moc volne a flakas to, tak ti tu vyjizdku proste neuzna. Chod rychlejsie, vacsie kopce, tazsie prevody, potom to bude ok.

      ;)

      0 0
    • Jenda  

      me se to taky stavalo u myho MC1.0, menil jsem baterky jak silenej az pak jsem prisel na to ze to chtelo trochu ohnout ten plisek co je jako kontakt z boku k baterce – proste baterka tam byla volne a naraz vzdycky zpusobil ze se prerusil kontakt

      0 0
    • chodec  

      s bezdrátama VDO byly (a osobně jsem měl) velké problémy co do stability a spolehlivosti. Drátové – což je tvůj případ) měly celkem dobrou pověst, manželka vozí už asi dva roky C2 a bez nejmenšího zádrhele. Podle projevů bych to asi také primárně hledal ve slabé baterce nebo ztrácejícím se kontaktu baterky (oxidace, otřesy, …)

      0 0
    • Krakora  

      Mám ho půl roku, tak to snad není slabou baterkou, ale ty kontakty, to prověřím.

      Poprvé se resetoval. když jsem stisknul tlačítko pro start stopek, ale teď v neděli koukám, že po deseti minutách jízdy jedu první minutu a všechno vynulovaný.:-(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.