Máte někdo zkušenosti se zámkem Abus Bordo?

15 nepřečtených
  • xbike1

    Zdravim, už jsem se jednou ptal, ale nějak se to minulo účinkem.

    Dostal sem radu, že se mám zeptat našich romských spoluobčanů, že prý se v těhlech věcech více vyznají a podobně. Takže se ptám takhle přímo. Uvažuju o koupu jednoho z těchto zámků http://www.abus-bordo.cz/, máte ho někdo? Jtse s ním spokojeni? S pozdravem xbike

    0 0
    • Ruprt2  

      Zkus se zeptat tohoto maníka, co založil toto vlákno už o tom něco žjišťuje

      0 0
      • Vilém  

        Tak to si muze stoupnout pred zrcadlo:)

        0 0
        • xbike1  

          Tak nějak :) To sem založil já, akorát se k tomu nějak nikdo nevyjadřoval. Teď se to rozjelo dobře :-) Videa taky zajímavý.

          0 0
    • Nainen  

      Použij vyhledávání! Jinak mám Bordo 6000 a kolo zatím taky, takže spokojenost :-) Z hlediska bezpečnosti je to podle mě jeden z nejlepších zámků, daní za to je vyšší cena a váha. Faktem zůstává, že pokud někde necháš kolo nehlídané přes noc nebo ho parkuješ pravidelně na stejném místě a někdo se rozhodne že ti ho čmajzne, tak nemáš moc velkou šanci se sebelepším zámkem. Pro běžné účely a proti náhodným lapkům je podle mě Abus Bordo naprosto perfektní (a to i v levnější a lehčí verzi 6000).

      0 0
      • xbike1  

        Zdravim, no konečně někdo kdo ho má. Já si taky řikám že jde spíš o to aby to zabránilo náhodnému zloději. Jasně že když si někdo počíhá tak to čajzne i se zámkem.

        0 0
    • oddie  

      Právě objednávám na ebayi aku flexu :)

      0 0
    • Charles  

      Mam, nevim jestli zrovna ABUSe(zamek mi ted visi v praci), podobny princip ma i jiny vyrobce.

      No plati, ze vsechno se da prekonat, ale musis byt na to pripraven. Na tohle musis byt nejlepe predem pripraven a vybaven slusnou flexou. Bezne pakove (i ty opravdu velke) nuzky, hydraulicke kleste… selhavaji.

      Viz nejaka videa na Jutube.

      Nemam obavy privazat kolo k necemu PEVNEMU. Jednorazove.

      0 0
    • Thidney  

      rozšířené vyhledávání, zadat Abus a Bordo zaškrtat všechny roky a dát hledat

      třeba

      http://www.bike-forum.cz/…do-6000.html#…

      tenhle zámek tady vozí jen pár lidí a ještě ke všemu touhle dobou moc často na b-f nechodí .) – zimní spánek

      U mne pořád platí mám – používám po Praze – kolo mám pořád

      Ještě si dávám pozor k čemu kolo kurtuju a kde. Nenechvám ho moc dlouho o samotě.

      Jo je to těžítko, ale kilo zámku je s kily co tahám navíc zanedbatelný :)

      0 0
    • krteček  

      ahoj, mam nejaky cas tento http://www.abus-bordo.cz/…x-plus-m466/ a zatim spokojenost…je to trochu tezitko…ale zas je krasne kompaktni , nezabere moc mista, a to pouzdro k uchyceni na ram pro transport je taky docela fajn. Samozrejme nechovam velkou duveru k jakemukoliv zamku, flexa si poradi se vším…ale pro takové to nepravidelne parkovani kola na ruznych mistech, kdyz si clovek potrebuje odskocit na postu, do kramu a pod. myslim celkem fajn, protoze nahodny zlodejicek s pakovkama v batohu ho asi jednim cvaknutim nezrusi..holt kdyby chtel nekdo moc krast, tak samozrejme zadny zamek neni ochranou, ale to by clovek musel mit to kolo doma ve vitrince a po vecerech na nej akorat tak koukat jak na svaty obrazek..

      0 0
    • StuntJ  

      dobrý zámek po mechanické stránce, mizerný co se týče vlastní vložky a jejího zabezpečení

      http://www.youtube.com/watch…

      0 0
      • xbike1  

        Jasně videa sem vyděl, nakonec sem si ho ale zval konkrétně tenhle http://www.abus-bordo.cz/bordo-m467/ Ten bez kódu tim bumpingem hned otevřeli, tady mu to celkem trvá. Každopádně to nechápu, prodávaj tam antibumping vložky tak že to nedali i do toho zámku.

        0 0
    • Glob  

      Já mám 6500. Koupil jsem ho po krádeži kola. Až na tu váhu, která je za kvalitu a spolehlivost nutností jsem velmi spokojený. Používám to i na motorku. V rozloženém stavu možno použít i jako velmi účinný obušek. :o) A taky fakt je ten, že né vždy a ke všemu se mi zámek povedlo přidělat. To je samozřejmě dáno velikostí zámku a velikostí článků zámku. Ale vždy je nějaká alternativa.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.