má někdo zkušenosti s cyklohadrama z Lídlu?

40 nepřečtených
    • hony007  

      Je tady celý vlákno o věcech z Lidlu, tak si ho zkus přelouskat.

      0 0
    • Charles2k  

      Kvalita oblečení u Lídlu je rozporuplná. Některé černé cyklo kalhoty (dlouhé i krátké) pouští při vetším zpocení barvu. Jednou jsem si dal pod bílé tričko a bylo zbarvené do tmavočervena. Načervenalá byla uvnitř i visačka s informací o velikosti a jak prát.

      Obecně se dá rovněž říct, že kvalita švů bývá mizerná. Naposledy se mi už asi po třetí vyjíždce na cyklodresu udělala díra v zadní kapse ve které jsem měl klíč od domu (a ten samozřejmě vypadl). U jiných značek mi to nikdy neudělalo.

      0 0
    • jeffi  

      Kupoval jsem dres s dlouhým rukávem a spokojenost, za 2 roky užívání bez problémů.

      0 0
      • tux  

        Co ty kraťasy, jezdí se s nima dobře? Nebolí z nich prdel? Taky bych si rád koupil nějaký cyklohadry, ale na prádlo za tisíce nemám..

        0 0
      • Roman11  

        Mám dres s dlouhýma rukávama z loňské akce – dres příliš dlouhý, rukávy příliš krátké. V té letošní kolekci alespoň prodloužili nepatrně rukávy, délka jak mini-sukně až pod prdel zůstává. Takže jsem nekoupil, vypadal bych zase jak kašpar.

        0 0
    • king-bike  

      Lidl nebrat!! gore-bike :))

      0 0
    • marco  

      Koupil jsem si kalhoty. Do těch se vlezu. Koupil bych i termo s dl. rukávem nebo cyklodres, ale s rukou od ramene po prsty v sádře se to blbě zkouší. Jinak mám triko MTB z lídlu květnová akce a po pádu z kola ani památka.

      0 0
    • Blazer  

      Zdravím, levné oblečení s dobrou užitnou hodnotou. Nikoho tím na promenádě okolo města neohromíš, ale v terénu dobře poslouží.

      0 0
    • toram  

      JEdiný co mi z Lidlu-oblečení vydrželo je bunda softshellová.. ta je perfektní..

      0 0
    • Richi  

      Zkusil jsem jednou běžecké kraťasy za asi 150kč.

      Materiál dobrý, švy dobrý, jen střih a velikost jim kapku ujely.

      Je to šunt asi jako všechno tam, taky proč by to jinak bylo tak laciný co?

      Ale do lesa mezi veverky dobrý.

      0 0
    • horis  

      Mám z lidlu dres z dřívější akce – střih sedí, po přepráních nepouští – celekm slušná práce. Pak mám krátky cyklokraťasy – jezdí se vnich celkem v pohodě, taky nepouští, ale vložka je všita trošku prazvláštně moc dopředu na můj vkus (po ceste s kolem ve vlaku jsem budil pozornost mnohých žen a dívek). Po 10vyjížďkách se látka na prdeli trošku třepí,ale zatím to drží pohromadě.No, ale vzhledem k ceně to je zanedbatelné =).

      0 0
    • novakrev  

      Šunt. Nebrat!

      0 0
    • Lenka.05  

      No, řekla bych, že semtam se v Lidlu dá koupit slušnej kousek. Nedávno tam byla nějaká outdoorová akce a zbyly jim tam nějaké kalhoty, mají zipy na nohavicích, jdou z nich udělat kraťasy, mají na bocích kapsy, anatomicky tvarovaná kolena, příjemný jemně ripstopový materiál, ve výprodeji za 199..vypadají fakt dobře, uvidíme co švy, na běžnou turistiku a volný čas dostatečné. Z minulé akce jsem měla mikinu z takového broušeného microfleecu s kapucí a na tu si vůbec nemůžu stěžovat, nosím ji už rok a je moc pěkná. Zateplené outdoorové kalhoty ze zimy taky moc dobře posloužily, cyklovesta z jarní akce je skvělá..teď jsem koupila na zkoušku ještě dámský dres s dl. rukávem, docela dobře mi sednul, na podzimní ježdění věřím, že bude více než dobrý.

      Naopak mně nenadchly cyklokalhoty z lidlu, přijdou mi tak nějak divně šitý, zrovna tak rukavice. Nekoupila bych si ani boty od nich, jsou to neprůstřelný neprodyšný umělý hrůzy. Přítel si jedny cyklotretry koupil…jsou široký, takže si odírá kliky, v létě se v nich paří a za deště jsou okamžitě durch.

      No takže tak…něco se dá, něco ne. Takové ty základní hadry si kupuju od osvědčených značek (gore, endura, specialized, craft) – kraťasy, membránová bunda, boty, kvalitní spodní prádlo – zbytek si klidně koupím v Lidlu (např ty návleky z téhle akce mi přijdou fajn)

      0 0
    • Necris  

      Asi podle použití. Jejich vložka mi málem zničila prdel a stejně nevydržela, ale na nějakou turistiku a obyč měkkké sedlo asi proč ne. Za ty peníze se to dá asi v pohodě vyzkoušet.

      0 0
    • artorie  

      Pokud mluvím o dresu, tak ten je velký, neelastický, nepřijmá pot a je dělanej jak na nějakou gorilu.

      Pokud mluvím o kalhotách, tak ty jsou skvělé, elastické, ale brzo se prodřou. Doporučuji si počkat na slevu ve sportisimu, tam jsou hadry taky levné a několikrát kvalitnější.

      0 0
    • zichis  

      Průmyslový zboží od nich beru, ale ty hadry npč. Obvykle nepadnoucí. Jednak je střih jak na mutanty a pak je to taky daný tím, že celou várku aby to bylo levnější nechají vyrobit jen ve dvou velikostech.

      Lehká bundička co měla bejt jakože do deště se prodávala nenaimpregnovaná. To mě bude stát další prachy, ikdybych si to dělal doma, tak stovka na jednu impregneci mi stačit nebude. *****, tím mě nasrali!

      Kalhoty se mi po zmoknutí hrozně vytahaly.

      0 0
    • Gronholm  

      Z Lídlu beru věci na zimu, kdy moc nejezdím a tak mi je vcelku jedno, jaká je kvalita (za ty prachy až překvapivě dobrá). Nebo spotřebky, typu ponožky.

      Na léto jsem si tam koupil jednou dres do foroty a to je naopak katastrofa. Nesaje, zip se zkroutí tak, že máš na břiše všude boule a pěkně do něj fouká. Je to shit.

      Musíš to brát tak, že u zavedených firem dostaneš za podstatně větší peníze i podstatně víc muziky. Lídl je low-end za low-endové prachy.

      A jestli hledáš nejlepší poměr cena/výkon, počkej na věci z Tchiba :)

      0 0
      • Roman11  

        Tak zrovna ponožky bych tam už nekoupil nikdy. Po dvou nebo třech vypráních díry na palcích, a to u všech 3 zakoupených párů!!! Takže v podstatě nejdražší ponožky, co jsem kdy měl. To radši dám 150,– třeba za Moiru či Moose a vím, že vydrží několik let.

        0 0
        • DaSnail  

          mám kopu ponožiek z lidlu, niektoré už pár rokov. žádny problém.

          ale je pravda že nechty si pravidelne strihám, tak možno je to tým.

          0 0
        • pepino  

          Tak je vrať, tam vezmou všechno.

          0 0
    • drsnej márvin  

      Koupil jsem si od nich v zimě spoďáry s vložkou pod čapáky a jsem s nima spokojený. Teď sem koupil termo s dlouhým rukávem a uvidíme. Někdo tady psal, že je dlouhý, tak to bych rozhodně netvrdil … např. Craft je v tomto ohledu daleko horší.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.