má někdo zkušenosti se Spešl Big Fit programem

11 nepřečtených
  • dr.t.t.

    http://mtb-blog.cz/…-fit-program

    po delší vyjíždce mám problém s mravencema v dlaních a prstech, tak mě zajíma jestli mě tohle přeměření toho zbaví…díky!:)

    0 0
    • funkatron  

      osobne skusenosti nemam, ale toto je velmi zaujimave

      0 0
    • StrejdaS  

      BG fit je dobra vec, zjistis jestli nemas vyrazne delsi jednu nohu a prispusobis si posed vzhledem k tomu jako moc si ohebnej/neohebnej. Ovsem neni to 100% mantra, nekomu to proste nesedne.

      K tvymu problemu bych doporucil:

      Posilit zadovy a brisni svaly – odlehcit tim rukam. Vyzkouset jinak tvarovany riditka, jiny gripy nebo dokonce nejaky ergo-gripy, jiny rukavice…

      0 0
    • noviisek  

      taky by mě zajímalo z čeho to je, kamarád s tím mám taky problémy.

      0 0
    • Kaco  

      ted jsem s tim mel taky problemy na silnicce. Dneska jsem prisel na to, ze zbytecne silne sviram riditka a tlacim na ne trupem. Ze kdyz se vice uvolnim tak muzu mit ruce klidne trochu pokrcene a nezatnute svaly, jen se tak lehce nadnasim. Hodne mi to pomohlo. K tomu jsem pridal poradne rukavice od

      Speslu a je to supr.

      Na BG Fitu jsem byl a za sebe muzu jenom doporucit. Asi ti nikdo nezaruci ze te to zbavi tveho problemu, ale podle me je velika sance. Stal se ze me velky fanda BG Fit programu. Zacal jsem botama, ktere fakt hodne pomohly mym kolenum, pokracoval jsem sedlem, taky bozi, pak jsem byl na nastaveni posedu, naprosta spokojenost. Potom pruislo druhe sedlo na silnicku, opet bozi. Dres s kvalitni cyklo vlozkou, paradni. No a ted nakonec ty rukavice. Vsechno to jsou pomerne drahe kousky, Spesl si to necha dobre zaplatit. Ale ani jedne koupe nelitujji, naopak jsem jim hrozne vdecny, ptz se mi na kole jezdi pohodlne, bez zbytecnych bolesti.

      boze jak ctu co jsem napsal, mel bych jit pracovat do teleshopingu :D

      0 0
      • ZdenekPha  

        ahoj , rad bych to taky vyskousel, muzes mi poradit v jaky specialce Spesla to delaji tak dobre :-)?

        0 0
        • newbie  

          budou na to všechno mít podrobné manuály, tak tam asi nebude moc prostor pro případnou „invenci“ „bg-specialistů“… já byl na p6 (jug. partyzánů) a spokojenost s průběhem i výsledky :-)

          0 0
    • newbie  

      tady o tom napsal :-) „zopár postrehov“ ememem

      0 0
    • Sipal  

      Tak mě napadlo, nezkoušel někdo porovnávat BG Fit a měření od Duratecu? Teoreticky by měli dojít víceméně k tomu samému nastavení, ale je to tak i v praxi?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.