• matusisko

    ahoj,

    uvazujem o kupe tohto bicykla. mam ponuku kupit ho za 1200 eur.

    kedze to bude moj 1.celoodpruzeny bike a nie som v tom dost zbehly velmi ocenim vase rady. poculi ste nejake ohlasy na ten model? ma nejake zaporne vlastnosti?

    na co to ma byt? obcas cesta obcas les obcas maly skok..taka vsehochut

    dakujem za vase reakcie!!!!

    0 0
    • Raver  

      Recenzie aktualnych modelov X-Control 210 (Peloton) alebo 310 (Cyklomag) mozes najst tu: http://www.lapierre-bikes.sk/index.php…

      0 0
    • Twister  

      Zkoušel jsem ho před rokem docela zevrubně a přišlo mi, že má příjemně univerzální posed, dobře jede, nehoupe a při tom aktivně zobe i malé překážky. Na malou pilu do kopce se pružení brzdí tahem řetězu a trochu to tahá za kliky. Z kopce absolutní jistota, citlivé a výkonné brzdy. Fakt se mi líbilo, pak jsem ale zkusil Zesty a to je ještě lepší.:)

      0 0
    • hampik  

      …ahoj, je to dobrá cena. Taky je tam otázka záruky atd. U nás je za 37 800 kč. Dnes jsem se na něho díval a osazení je trochu, no, nachystáno na vylepšování. Na ježdění, které popisuješ by to mělo stačit. Šaltr SLX, smyk SLX, brzdy Formula ORO 18K, váha 12,8 kg, a za tu cenu myslím, že nešlápneš do hov.a. LP jsou dobré, nebo hodně dobré bajky…

      0 0
    • maturock  

      Prave tento stroj predavam. Je to rocnik 09, original seriovy stav, pravidelne servisovany a udrziavany. Je este takmer rok v zaruke. Kupovany v Ziline, prvy majitel, 100% stav. Kto ma zaujem, napiste mail. Poslem fotky a cenu. Dovod predaja: dozrel cas – idem do karbonu.

      Miesto odberu: Zilina

      Kontakt: Martin, 0903155731

      0 0
    • Edy  

      Dnes si jdu pro Lapiere X control 410. Projel jsem se,

      sedí supr a určitě s touto značkou neuděláš chybu.

      100% doporučuji.

      0 0
    • tom_777  

      podle mě (po roční zkušenosti s x-controlama a víc než měsíci s x-control 310) je ta 210 prima základ za dobrý peníze.

      SLX je super, chodí krásně lehce když jsou čistý bowdeny (lehčejc než X.O) Vidle Recon je taky prima. Tlumič LP je krásně citlivej a díky systému odpružení zamykání není potřeba. Brzdy možná budou chtít větší kotouč v předu – při dlouhejch sjezdech 160mm kotouč není ideální.

      Takže bude stačit poladit pneu a časem výplety a je to super kolo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.