Lago Di Garda: i pro amatéry na pohodu?

10 nepřečtených
  • PT

    Zvažuji vzít letos přítelkyni na Lago di Garda, já tam nikdenebyl a chci ji vzít někam, kde budeme jezdit v pohodě. Jaké jsou v okolí terény? Je to na pohodu i bez větších kopců? není někde mapka? Kdo tam byl, poraďte, díky. Tak na týden ježdění.

    0 0
    • biker007  

      no na Garde zrovna moc tras po rovine neni. ono to je v podstate jedno velky udoli, ktery zacina u jezera a vede na sever. tam jsou cykloztezky. dalsi udoli (velle di ledro) se napojuje o 500 vyskovych metru vyse, ale vede tam pekne udelana cykloztezka. jakakoliv trasa mimo tyhle dve udoli zmanema aspon 1000 metru nahoru.ale na pohodu to jde udelat – 3,4dny bike, 2 dny peso a jinak lenoseni na plazi.

      0 0
    • Motyll  

      Tyden jezdeni jenom po rovine tam pravdu neni. Jezero ma cca 50 nad morem a okolni brdky ke 2tis. A rovinata cyklostezka je jen Rivy do Arca (a pak jeste kousek dal). Pro rekreacni jezdeni je to tam tak na 3 dny.

      1. den Arco a kousek dal, prohlidka hradu, ochutnavka vin
      2. stoupani k Lago di Tenno, tam obed koupacka
      3. vyjet autem Lago di Ledro a tam udelat okruh

      Dal teda nevim…

      0 0
    • tom xtr  

      Tak to bude hezká prověrka vztahu … :)

      0 0
    • myki  

      Nevím jak je na tom tvá přítelkyně, ale já tam vzal tu svoji a ty byla nadšená. Ale s žádnou oddychovkou nepočítej. Samý kopce. Jestli chceš pohodový ježdění vyraž raději někde u nás. Na Gardě většinou 2–3 hoďky pořád stoupeš a pak dlouhej sjezd. Ale panoramata parádní.

      0 0
    • Vranas  

      čeče na pohodu to moc neni ale je to fuct super…mrkni sem: www.kreuzberg.lt/

      0 0
    • Biohazard  

      No podle mě to zrovna na pohodu moc není. Rovinky jsou v podstatě jen kolem jezera, ale to je po silnici kde je nezpočet tunelů bez jakéhokoliv osvětlení( takže světla s sebou!!!! to je fakt nutnost!) Garda je cca 67 m.n.m a každá cesta vede prostě nahoru :-) takže převýšení je minimum na Lago di Ledro (cca 500m). Ostatní je docela masakr 1000 výškových metrů a víc. Já tedy jezdim na Gardu zásadně bez přítelkyně, byla by to ode mě pomsta vzít jí tam :-D Jinak nějaký informace jsou tu: www.sweb.cz/…arda2005.htm www.mtbs.cz/…bidka07.html www.rebelbike.com/akce.php?… Pro fajnšmekry doporučuju si zajet trasu Bike Extreme (už jen projetí celé trasy je ůspěch) www.bikex-treme.com/

      0 0
    • C.A.C  

      Není lepší dovolená, hodně napoví hoši z Kreuzbergu na www.kreuzberg.lt/ A i ty největší trháky jdou lupnout na pohodu. Pár fotek najdeš na webu C.A.C www.cac-mtb.com/…da/index.htm Jel bych okamžitě !! Luděk

      0 0
    • matra  

      Taky jde vyuzit sluzeb Shuttlebusu z Rivy a Torbole, to by se pak asi dalo zmaknout i Tremalzo, dalsi moznosti je napr. lanovka na Baldo. Jinak jizni okraj Gardy neni takovym extremem, co se vyskovych rozdilu tyce.

      0 0
    •  

      Zdravíme Ječňáka!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.