• chilliii

    Zdravím, poradíte které kolo vybrat?

    Mám vybrané :

    http://www.online-kola.cz/…2012-84.html

    a

    http://www.sirer.cz/…90-2014.html

    Případně nějaký jiný typ na crosse v podobné výbavě a ceně?

    Díky moc

    0 0
    • Erknold  

      Pokud bys sehnal LF, tak toho. Má alespoň slušnou vzduchovou vidlici. Co koukám okolo sebe, tak mi přijde, že ty vzduchovky obecně lépe fungují a to i po více letech. Co mají lidi okolo mě pružinovky, tak už nikomu nepruží. Asi mají hrozná pekla, ale ani ta NEX Kellysu, není lepší.

      Přijde mi, že máš nějaký takový běžný požadavek na krose do 15 000. Ale i když mě kros baví, sám ho vlastním, občas se pokouším najít nějakou služnou sériovku, tak se mi nedaří najít nic, pod co bych se podepsal.

      Jestli krose, tak asi nejlepší cesta je si ho nechat postavit. Za 15k dostaneš mnohem lepšího, než je běžná sériovka. Já mám skládaného, má přítelkyně má skládaného, prostě v krosu se nás výrobci snaží pěkně odrbat. Mě kola skládal zdejší uživatel Scalár. Když tady dáš do vyhledávače řetězce jako Scalár kros, Scalár 15000 apod. určitě vyskočí pár témat, aby sis udělal vlastní obrázek.

      Když Ti to ulehčím tak slušné vlákno bylo toto:

      http://www.bike-forum.cz/…o-15000.html ale najdeš jich více. Je jedno jestli bude o krosu, nebo bajku. Zásady platí skoro stejné.

      Aby si za své peníze dostal pokud možno vzduchovou vidlici, která lépe funguje a můžeš si jí nastavit dle sebe, slušný pohon (kliky s dutou osou, které jsou lehčí, bajkovou přehazovačku, která nemlátí do rámu a rozumné poměry předních a zadních převodníků/pas­torků), kola se zatěsněnýma nábojema (ať se chvíli točí bez servisu) a klidně nějaké slušné véčka, pokud by nebyly peníze na kotoučovky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.