• mitch

    Kámoš na mě měl dotaz: koupil si nějakej tacháček od sigmy a v návodu má, že magnet má bejt u niple a snímač 5 mm od něj…no magnet není problém, ale na vidli to nechytí, leda na kluzák nebo tak nějak a to by bylo dál než 5 mm…takže kam s ním?

    0 0
    • kubad  

      Ať se naučí číst. Je nasmysl aby byl magnet 5mm od niple ( tak to může dát maximálně na silničce) pokud má drátovou verzi je úplně fuk jak daleko je magnet od niple, podstatná je vzdálenost čidla od magnetu. Pokud má bezdrát , tak Sigma uvádí max vzdálenost čidla od tachometru 70cm.

      0 0
    • HastySnail  

      magnet ma bejt co nejbliz ke stredu kola, cim je magnet dal od stredu kola, tim vic to kolo potom háže při vysokejch otáčkách… standardne se ale dava cca do poloviny dratu (aby byla dostatecna vzdalenost ke computeru u bezdratovejch modelu, pripadne aby se tam cidlo dobre veslo)

      0 0
    • dasty  

      Do druhé ligy:-))))))))))))))))

      0 0
      • mdk  

        Mam sigmu 1106 dts bezdrat..a najvecsia hovadina co som mal…V predajni hovoria ze nove modely us sa sami spustaju pri otoceni kolesa (nic pravda) musim tuknut do computeru aby zacal fachcat…A dalsia vec.. vcera sa mi ten snimac pohol na vidlici (proste je to ukotvene len takou frc gumou) a skoro nic to nedrzi…dalsia vec ten magnet je ako silnejsie ako (predchadzajuci VDO) ale kryt je z umelej hmoty ta sa necudujem ze to us mam prasknute..este ze to drzi…Najradsej bi som zas siel do VDOcka…nigdy viac sigma

        0 0
        • TheIF  

          Z uchycení toho snímače na vidlici jsem měl taky strah, ale ještě jsme ho nikdy neutřepal

          0 0
          • sway  

            No, nerikam, ze drzi nejak extra pevne, ale nemam strach, ze by se samovolne uvolnil,prece jenom ta gumicka je celkem nasponovana…

            0 0
            • Rolei  

              No nevím taky mě to přijde dost zoufalý, moc s tou sigmou spokojenej nejsem na bajk mi to přijde docela blbý (mám na silničce)

              0 0
              • sway  

                Asi si koupim trosku kratsi gumicku (ale jenom trosicku), aby to bylo vic pritazeny…mel jsem sigmu na minulym bajku a v pohode…takze myslim, ze to vydrzi…:)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.