• Sroubek1

    Ahoj bikerstvo,

    chci menší radu, kde je to nejlepší v Rakousku na all mountain?

    díky

    Šroubek

      
    0 0
    • Radek Broz  

      Přijeď k nám:o)

      0 0
    • Sroubek1  

      Radku neboj, přijedu na jarní camp:-) pokud bude už nové kolo!

      0 0
    • TheIF  

      Leogang a Saalbach – Gondel Tour, parádní dlouhé singletracky s krásným vyhledem…

       
      0 0
      • Bobisak  

        naprosty souhlas, tam je to na AM skvele. A pokud bys chtel potrenovat jizdu do kopce, tak je kousek Grossglockner hochalpenstrasse :-))

        0 0
      • rock  

        Jak to tam funguje ? Letos jsem tam po okolí byl 2× (červenec a srpen) a při obou příležitostech jsem viděl některé ze zmiňovaných vleků stát, když jsem projížděl okolo. To jsou v provozu jen v určitých časových intervalech (třeba 1× / hodinu), nebo jsem strefil období dovolených ???

        P.S.: Jiný prožitek je vyjet na Schattberg nebo Asitz lanovkou a jiný vyškrábat se tam po vlastní ose, ale to už je na vkusu každého …

        0 0
        • TheIF  

          No my tam byli v srpnu a všechny lanovky jezdily. Jedna opravdu jezdí jen v celou (stěh na té Gondel Tour) většina jede pořád i když jen do 16:00/17:00, takže se to neche moc loudat určitě to není pohodička na sjezďáka je tam plno dlouhých vyjezdu, ale taky fantastických sjezdu…

          Jen to chce GPS nebo dobrou orientaci není to skoro (spíš vůbec) značené.

          0 0
      • warzone  

        no myslim,ze uz som prisiel na to,kde budem travit najblizsiu dovolenku :)) napiste kdo tam bol skusenosti,rady…

        0 0
        • Smazaný účet  

          já tam byl a super :))

          0 0
        • Karlos009  

          Souhlas s Theifem, asi nejprofláklejší, ale fakt pěkný výlet v oblasti je Saalachter Hohenweg. Zamakáš si nahoru, zařádíš si dolů a užiješ si bikovou nirvánu na singlech po hřebeni. Doporučuji. :-)

          0 0
    • wego1991  

      Offtopic:

      Rakousko znám v podstatě jenom za zimy a jednou z Hallstattu a Salcburku. Teď bychom chtěli vyrazit na prodloužený víkend, ale nějak se nemůžu rozhodnout do jaké oblasti/obce se vydat, abychom si 3 dny užili různorodými pěšími výlety (jezera, vyhlídky, lanovkam se nebráníme) a výlety po památkách, zajimavostech apod. Kola nebereme.

      Budu rád za oblast/obec u které hledat ubytko a tipy co v dané oblasti je možné navštívit.

      Díky K.

      0 0
      • Pytlik  

        Ahoj, zkus Dachstein z druhe strany nez z Hallstatu, tzn. ubytovani v udoli Schladming, Hauser-Kaibling atd…Idealne sezen ubytovani s Dachstein Sommer Card v cene…pak mas lanovky v okoli zdarma a spoustu atrakci zdarma/se slevou (lezecky centra, vstupy, terenni karky, ale i treba minigolf atd…). Se ti tim cena ubytovani minimalne vrati a bydlis zdarma…Na pesarny je tam toho hodne a jako zpestreni jeden den nahoru na ledovec s vyslapem po /popr vylezenim s jistenim na Hoher Dachstein… Ale chce to pocasi…coz prodlouzeny vikend ted moc neslibuje…

        0 0
        • wego1991  

          Díky za tip. Dachstein sem byl i na ledovci a tam mi to přišlo celkem náročné na pěšárny (od oka). Schladming sem byl 2× na boardu a tam by to mohlo být ono – na tu kartu se podívám díky!

          0 0
      • oddie  

        Na tenhle víkend, co bude? Předpověď vypadá zatím děsně.

        0 0
        • wego1991  

          Jo teď. Počasí vím, že nevypadá moc dobře, ale s tím bohužel nic nejde dělat. Jde nám primárně o wellness víkend (do Tater nám to zrušili), ale zároveň, aby šlo vypadnout i někde do přírody/na památky – nic extra náročného (proto ty lanovky).

          0 0
          • oddie  

            Do wellnesů budou v tomhle počasí zalezlí všichni :)

            Taky jsme chtěli jet, ale uvidíme až těsně před, zda bude počasí a otevřené hranice…

            0 0
          • Pytlik  

            Jestli wellness, tak jed do Zell am See. Vylety na prehrady pod Kaprunem, nebo treba na samotny Kaprun/Kitzste­inhorn…Nebo kolem Zell am See prochazka, Smittenhohe apod.

            A Saunawelt Tauern Spa Kaprun je hodne dobrej!

            0 0
            • wego1991  

              hm to taky vypadá dobře, díky za tip.

              0 0
              • Pytlik  

                V dojedzove vzdalenosti autem jsou Krimmelske vodopády a nedaleko od ZaS muzes okouknout bikove tereny Saalbach-Leogang ;)

                0 0
      • vlasto  

        Zkusil bych Bad Ischl. Vylety: Loseralm pres Loserpanoramas­trasse(autem) a pak vystup na Loser. Dole navsteva James Bond budy: Altausser Seewiese u jezera Altaussee. Dalsi lanovkou na Katrin ( primo v Bad Ischlu) a okruh po hrebeni. Bad Ischl= cisarske mesto + termaly. Treti vylet rozhodne Schafberg + Spinnerin bud pesky, nebo zubackou. Vyhled na 5 jezer, hospoda u nebeske brany na vrsku, dole Wolfgangsee. Sankt Wolfgang velice pekne mesto. Pozor na prichazejici Covid restrikce.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.