• orca

    Máte někdo osobni zkušenosti + tipy s ubytovanim v kempech či chatkách někde u jezer v podhůří . Mám to v plánu absolvovat s rodinou (děti 7+10) za každej tip předem děkuji .

    0 0
    • ivano  

      Tam je všade krásne. Ale osobná skúsenosť /chodím len do kempov/: Zell am See, Wolfgangsee, Grundlsee, Hallstatersee, Attersee, Plansee /Zugspitze/, Achensee, Milstattersee, Weisensee a možno som aj nejaké ešte zabudol. Všade máš bikové trasy, radwegy pre výlety s rodinkou, turistiku, kúpanie, ak vyjde počasie tak raj na zemi.

      0 0
      • orca  

        A můžeš mi poslat nějaké webové odkazy , či nastínit ceny v kempech . Celkem nepreferuji oblast. vím že tam fšude je skorem krásněji..

        0 0
    • Ice-goofy  

      Kde a co by Te to zajimalo? pokud budes trochu konkretnejsi co vse hces zjistit dej vedet.. Jsem v Rakousku mozna bych mohl poradit(pokud to bude v mych silach)

      0 0
      • orca  

        Nemám preference . Snad jediná podmínka aby tam byli jak roviny (pro maminu+děti) a také nějakej ten kopečk pro mě. Někde u jezera by to bylo fajn a cena nějak „česky“ příznivá . Komfort ubytovací mě nezajímá stejně jsme přes den venku na kolech.

        0 0
        • madcat  

          zell am see, nebo v podstatě celý region pinzgau.. máme teda projetý jenom trochu okolí – zell am see, leogang, saalbach/hinter­glemm, ale bylo to super

          0 0
    • vasek80  

      Vyhrabávám mrtvolu. Máte někdo zkušenost s kontrolami v Rakousku na covidová opatření? Mám možnost na víkend vyrazit do kempu. Test už u nás nestihnu a očkování mi vyprselo před 3 týdny. Kamarád premlouvá, já se bojím. Nestojím o nejakou pokutu a izolaci když to praskne.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.