jsem jelito...Fox Float RP3 rozebrání a složení páčky Lock Out a kolečko odskoku... help

11 nepřečtených
  • kejmi

    zdarec technici, ve zkratce muj příběh a prosba o radu… Včera se mi tlumič dostal do stavu „stuck down“ – rozebral jsem vzduchovou část, vyměnil těsnění, namazal fox olejem, slozil a OK. Kolečko na odskok a páčka na lock out ale jevily známky nějakého bordelu (byl slyset takovej křoupavej zvuk při otočení kolečka i páčky), takže sem povolil červíky, sundal modrou páčku, vyndáván to červené kolečko a ejhle vyndalo se i s osou a tu ted nemuzu za boha narvat zpátky do tlumiče(osička má návarek a ten musim nacpat zpatky pod takovej napruzenej plech. zkousel jsem pinzetu, vselijaky udelatka a proste osičku nedám zpět na sve misto) .. pokud jste někdo resil podobnou blbinu nebo je zde nejaky technik, prosim o radu.

    0 0
    • MlokCZ  

      Tak to si stručně řečeno v pr…

      Z vnějšku to tam prostě dostat nejde, protože nelze současně držet napružené to táhlo a vracet tam ten prvek s regulací odskoku.

      Je nutné komplet rozborka tlumiče a to tlumící části, kdy se zevnitř to táhlo přidrží (nebo nevim co se přesně zevnitř udělá, tlumící část jsem doma rozebranou neměl).

      Ale aspoň jestli Tě to potěší, tak se mi to kdysi stalo taky (v historii je to popsané) a spravili mi to až v TF tuned, kam jsem tlumič stejně posílal.

      0 0
    • smallbrother  

      pod páčkou PP (FOX RPL) jsou dva červíky (zezadu a z boku) k čemu slouží ten boční? – ten není v tom řezu tlumičem.

      0 0
    • Pavel100  

      V Písku tlumič kolem 1.600,– a vidle mezi 2 až 2.5 tisíci ale úplně přesně to nevím.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.