Jakou silničku - žena 30 let, cca 100 km týdně

12 nepřečtených
  • colop

    Jakou by jste doporučili silničku pro holku, nájezd cca 100 km týdně, do ceny 30 000 kč, díky za odpovědi.

    0 0
    • blaf  

      kdyz trochu pridas tak uz se da koupit i karbon

      0 0
    • Rada81  

      Mrkni třeba na bazar. Já teď ženě koupil Šírera na veloce, Zondy kola + mi k tomu borec nabalil nové pláště a tachometr, celkem za 10000. Nemá ani škrábanec a klidně bych věřil tomu, že to jel jen před prodejnou. Spokojenost veliká.

      0 0
    • Mark-H14  

      Také bych doporučil bazar. Sám jsem dal inzerád a dostal několik zajímavých nabídek a to jsme potřebovali velikost XS, protože manželka má jen 164cm a v této velikosti je silniček jako šafránu.

      Nakonec jsme koupili Cobru co mám v profilu za 19.000,– Kč. Protože jsem si na své kolo koupil nová kola, tak jsem jí tam dal svá původní kola DT Swiss Mon Chasseral 1450g pár.

      Kamarádka zase na inzerát koupila Canynona v malé velikosti na Ultegře, který vypadal, jako nový.

      0 0
    • b58  

      Záleží co od té silničky očekáváš, slušná rekreační je tady. http://www.mojekolo.cz/…00-lady-2014, pokud bys lehce přidal, mohl bys mít Carbon, který by byl někde jinde.

      0 0
    • Luigi1  

      Záleží, kolik měří, jak má dlouhé nohy atd. Jestli je menší, tak se dívej po vyloženě dámských modelech, geometrie je dělaná úplně jinak a pro ženský daleko příjemnější…

      0 0
      • karliner  

        Opravdu se žiletky pro dámy nějak liší geometrií? Třeba u Meridy vůbec a popravdě, ani snad neznám holku, co by jezdila na žiletce s nějakou „dámskou“ geometrií. Ale rád se nechám poučit.

        0 0
        • Luigi1  

          Meridu nesleduju, ale u všech ostatních ta geometrie jiná prostě je … Neříkám, že každá ženská musí mít dámskou, přítelkyně má taky pánský, protože i největší dámský bylo prostě malý. Problém je taky výběr a cena, která je většinou nesmyslná … Všechno se musí vyzkoušet, takhle od stolu se dá maximálně poradit …

          0 0
      • blaf  

        Jestli je menší, tak se dívej po vyloženě dámských modelech

        Tohle je imho nesmysl. Manzelka je mala a damska geo ji vylozene nesedi. Spousta zenskych jezdi kola s „panskou“ geo, protoze jim vyhovuji.

        Asi se da rict, ze „normalni“ zenska ma delsi nohy a tak ji bude sedet damska geo, ale tezko to imho zuzovat jen na male holky a bude mezi nima taky spousta atypu :), kterym to sedet nebude…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.