• Happyy

    Mám žížu:Jakou silničku do 35000,– a na čem?

    0 0
    • delfyn  

      jedině Campagnolo, šírer a pells nemaj špatný silničky a být tebou klidně bych mrkl na internetový bazary za 30 000kč budeš mít luxusní silničku

      0 0
    • Bobo  

      Za tenhle rozpočet bych už asi stavěl sám. Jakou a na čem? Dle chuti každého soudruha :o), třeba RB nebo Duratec na Veloce nebo 105, k tomu třeba Aksia. Škoda koupit něco hotovýho.

      0 0
      • Bully  

        Zas takova plecka to za 35.000 byt zdaleka nemusi. Sam jsem sehnal po internetu z Nemecka Giant TCR Alliance (Carbon, Al), na Ultegre krome 3-talire Truvativ Rouleur (pujde pryc, chci 2-talir, kompakt), kola Sh. WH R550. Vsechno to v puvodni sestave vazilo 8,1kg a prislo to na 1100 €.

        0 0
      • Daník  

        No já teď tohle řešil pro silničku v cenové relaci nejlíp do 30k.Proseděl jsem u webů s kalkulačkou celkem dost času a vždycky skončil u toho, že dostat se se skládačkou pod cenu celých kol nabízených v akci v podstatě moc nejde, leda bych to někde hodně ošidil. (pokud teda člověk sečte poctivě vše od pásky pod duši až po omotávku na řidítkách).Když jsem k tomu připočetl možné problémy s reklamacemi,za­sílání po kouscích ze zahraničí a následné skládání, byl jsem docela rád, když jsem sehnal v uvedené relaci to, co mám u nicku. I když je mi jasné, že cena nebyla konečná, protože mi to nedá nevyměnit některé díly podle svých představ :-)

        0 0
    • miťo  

      Hele, k tý silničce si ale musíš oholit nožky:) Já bych volil rám od zaměstnavatele-máš tam cenovou výhodu a komponenty? Tam bych nasázel 105tku, je pěkná(až na převodníky) a dal bych tam klasická kola 32 nebo 36 drátů, protože jsi hrozný zvíře Happy :)

      0 0
      • Happyy  

        no s tím ramem to nebude zas tak horky:-)jinak s tema kola,tě asi neposlechnu,chci naky zapleteny!!!!:-) ale maš pravdu v tom,že sem fakt hovado:-)))

        0 0
    • Palba  

      dotaz na superior:

      Dobry den,

      rad bych se zeptal, zda pro pristi rok neplanujete vyrobu i silnicnich kol. A pokud ne, tak jestli by se nenasel nejaky kousek, ktery sem tam je videt u profiku.

      dekuji za odpoved

      Luke

      0 0
      • Palba  

        odpoved:

        Dobrý den,

        děkujeme za Váš dotaz a také další impuls k tomu, abychom se znovu pustili do silniček. Na sezónu 2008 uvažujeme o zařazení silničních kol do výrobního programu. Co se týče silniček pro mančaft ČS, jejich výroba je přesně dle počtu závodníků.

        S pozdravem / With best regards Milan Milian obchodní oddělení / sales department Bike Fun International s­.r.o.

        0 0
        • miťo  

          Hm, když jsem jim psal dotaz, zda-li je možné koupit samostatně rám bike 29" tak mi nikdo neodepsal…

          0 0
    • Palba  

      A osobne se me libi: www.vokolek-import.cz/zbozi.php?…

      vymenil bych asi kolecka a sleva min. 10% by taky nemela byt problem.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.