• Geralt

    Ahoj, odešly mi u mé sansy originál špunty. Chci si koupit nové pecky a to buď AKG K14P, nebo Sennheisery MX 500. Nějak se memůžu rozhodnout. Máte s nimi někdo svoje zkušenosti ? A jaké ? Díky za tipy.

    Anketa: Které bych koupil ?

    AKG
    0x
    0%
    3x
    100%
    0 0
    • Marasek  

      Koss Spark Plug: www.obchod.cz/…s_detail.php?…

      0 0
      • die.catana  

        Hrajou dobře? Taky jsem o nich uvažoval.

        0 0
        • ziki007  

          Pluginy mám už druhý,hrajou fajně. U těch prvních mi překousala kočka kabel,takže vyměněno doživotní zárukou…

          0 0
      • Milenius  

        Jen ne Koss, znamy si je koupil a letely do kose…

        0 0
        • dieegoo  

          Ech, tohle je asi tak užitečná informace jako kdybys řek, hlavně si nekupuj kolo, známej ho měl a taky na něm nejezdil. Možná by nebylo špatný říct, co na těch sluchátkách bylo špatnýho.

          0 0
          • Milenius  

            Ty sluchatka byly pecky s drzakem za ucho KSC9 – udavany rozsah 40HZ odspodu je evidentne blbost, bylo to tak od 200Hz, basy zadne, prirovnal bych je ke suchatkum hama

            podle meho nazoru je koss prilis zprafanovana znacka, ktere se na hodou povedly jedny sluchatka (porta pro) a to jen diky tomu, ze na otevrenych sluchatkach se neda nic zkazit, ostatni modely jsou predrazy a za ty penize rozhodne nestoji

            kdyz srovnam podobne modely od Sony nebo Philipse, tak tyto jsou rozhodne daleko lepsi

            Osobne mam sluchatka/pecky od AIWY uz asi 8 let, tenkrat jsem si ale mohl nekolik sluchatek vyzkouset a vybrat si, dnes si je nikde clovek vyzkouset nemuze, protoze jsou zavareny ve folii a nikde je nechteji nechat rozbalit (loni jsem si chtel koupit novy, ale prave kvuli tomuhle jsem si nakonec nekoupil zadny, vyzkousel jsem jen par sluchatek co mely znamy a zadny mne nenadchly)

            jestli muzu doporucit, tak asi Sony, protoze maji nestalejsi kvalitu, Philipse jsou kazdy naprosto jiny, nektery jsou super a jiny spatny, bez vyzkouseni se to moc neda

            Co se tyce sennheiser aspol, tak ty bych nekupoval, ty delaji dobra studiova sluchatka, ale pecky bych od nich neriskoval

            0 0
        • Bulda  

          Jedine Koss!! :)) a aby ma informace za neco stala, tak pridam i typ: viz vyse spark plug nebo the plug :)) nizsi typy od kossu pak muzes opravdu „hodit do kose“ :))))

          0 0
          • palkac  

            hmmm. mě moc nevyhovujou. stačí trošku zavadit za kabel a hned letí z uší a mám každý ucho jinak velký a špatně se mi to do jednoho dává.. jinak hrajou celkem fajně..

            0 0
    • Luma  

      Koss Porta Pro

      0 0
    • pelvis  

      pokud preferuješ klasický pecky, ne ty co se zasunují do zvukovodu, tak jsou celkem dobrý tyhle: www.ozzzycomputers.cz/eshop/index.asp?… proti Sennheiser mají lepší basy, vlastní zkušenost.

      0 0
    • Sarnafil  

      co e týče sluchátek tak pecky bych doporučoval Sony www.eproton.cz/…escrView.asp?… dle mého názoru jsou to sluchátka, která drží asi nejlépe v uších a zvuk maji taky celkem obstojný a hlavně není zde kabel poplastovaný, ale je poplastovyný a obalený tkaninou nebo pokud si chceš užít opravdu dobrý zvuk v peckách tak už snad jedině www.basys.cz/prod.php?… teď je mám je sice pravda, že jsou dražší, ale ten zvuk opravdu stojí za to.

      0 0
    • madcat  

      na základě některých doporučení, co jsem tak různě četl na netu, lze více než doporučit sluchátka BOSE in-ear headphones, tady jeden stručnej koment na tyto sluchátka:

      a musim teda rict, ze ty BOSE jsou uplne neuveritelny!! rekl bych ze jsou lepsi nez BOSE triporty velky uzavreny sluchatka!! takovy hloubky!! pokud shanite pecky s co nejlepsi kvalitou tak BOSE je jasna volba!! vejsky, stredy hloubky… vse parada!! a jsou docela pohodlny a diky ruznym nastavcum drzi dobre!! moc peknej futralek na prenos!! PROSTE PLNEJ POCET BODU!!!

      obrázek: www.bose.co.uk/…cm6-8792.jpg

      další poměrně doporučovaný jsou Sennheiser OMX 90 VC

      stručnej popis:

      //Sennheisry jsou krasny super vysky a stredy ale ty hloubky se nedaj srovnavat!!! na BOSE proste nemaj.to je proste uplne jina kava!!! dobre drzej, maj taky nekolik nastavcu, peknej transport obal, ale kdyz jsem mel moznost prehazovat mezi tema dvema, tak ty bose vyhrali na plny care!! fakt jsou lepsi nez mnohe velke uzavrene sluchadla… nechapu!! Fakt mi skoro vyhrkly slzi kdyz jsem pustil faithless salva mae!! :D

      mam sto chuti zajet do panthera (distriutor sennheisru) a ty bose mu tak ukazat, protoze kdyz jsem mu rikal, ze kupujeme taky bose in-ear tak se tvaril jakej je to povl!! tem jeho sennheisrum nakopali prdel na cely care!! A to mam sennheiser znacku fakt rad… ale todle je fakt neuveritelny panove a damy!! :D//

      obrázek:

      www.sennheiser.cz/…mx90vc_b.jpg

      0 0
    • pepino  

      Mam Plugy, designově mě zaujaly tyhle www.aukro.cz/…um_nova.html ovšem s ohledem na to, že origo stojí kolem 4.000 by mě zajímalo, zda tyhle hrajou stejně..

      0 0
      • pepino  

        Jinak se mi líbí Shure a Etymotic, ale 4–15.000 za špunty mi přijde dost:-)

        0 0
        • filipes  

          Mam Shure e2c a dost spokojenost, prijemny poslech i v metru… skoda ze v USA stoji 100USD a tady 3000.

          0 0
    • ReBel73  

      Stereo Video 4/2007 v Netopýřích uších dost dobře ohodnotilo Ultimate Ears super.fi 5 EB www.musicdata.cz/…39618124.php

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.