• DominikGT

    Jaké koupit sluchátka přes hlavu do 1000kč?

    0 0
    • fousac  

      Fatal1ty

      0 0
    • Smazaný účet  

      A proč přes hlavu? Do 1000 ti nenabídnou slušnou kvalitu a Porty Pro už taky nejsou dnes už nic extra.

      Já bych dnes už nic jiného než špunty nesnesl. Vše ostatní je buď velké (sluchátka přes hlavu), nebo nesedí v uších (pecky). A do 1000 je slušný výběr. Před lety jsem nahradil porty sennheiserama CX300, dnes už seženeš pod 1000, ale teď jsem je vyměnil za Klipsch Image S3 a to je naprosto někde jinde. Za tu cenu neuvěřitelné.

      0 0
      • nooski  

        Možná je to jen mnou a muzikou, kterou poslouchám, ale jsem jediný, komu přijdou Port nechutně přebasované až na úrovni neposlouchatel­nosti?

        0 0
        • Smazaný účet  

          Ano, to možná ano, ale kdysi mi to nevadilo. To samé CX300, dnes kdy mám srovnání s Klipsh, tak je to taky hrůza. Přebasované, „zahuhlané“, nečisté, detaily se ztrácí.

          0 0
          • JakeF  

            Podle mě to je stářím sluchátek… Zkus si schválně srovnat nový CX300 s těma tvýma a uvidíš, já tenhle test někdy plánuju, ale zatím k tomu nebyla možnost. Fakt mi přijde, že ta zvuková kvalita se ztratí celkem rychle. Jinak ty Klipsch asi zkusím, Ultimate Ears mě úplně nepřesvědčily životností a u Shure pořád váhám nad cenou, i když možná mě SE215 nakonec zlákaj…

            0 0
            • Smazaný účet  

              No já teď klispche používám na filmy k notebooku nebo na ven do města k telefonu (HTC One V) a i s tím telefonem jsou prostě lepší než CX300 na přehrávači Cowon D2 (to používám na sekání trávníku, cowon má mnohem lepší výstup než to HTC). Jendou jsem zkusil CX300 s telefonem a to se nedalo poslouchat!

              0 0
        • jIrI___  

          +1. Navíc okolí slyší to, co máš puštěné, s takřka stejnou hlasitostí jako ty :D. Spolubydlovi jsem je zakázal, protože se to fakt nedalo.

          0 0
          • DominikGT  

            Ty přes hlavu mám raděj, víc se mě líbí a ty špunty prý ničí sluch když je to úplně zarvane v uchu. Ty basy si můžeš nastavit podle sebe v ekvalizeru nebo se pletu?

            0 0
            • saddik  

              Pokud mají ta sluchátka v daném frekvenčím pásmu mizernou odezvu, tak je podání těch pásem naprd, i když je vyekvalizuješ. Navíc ekvalizér, zvláště elektronický, je dost nevyzpytatelný systém, někde fungovat může přijatelně, pokud je nekvalitně napsaný, je to hodně velké zlo.

              Špunty podle mě moc nebezpečné nejsou, pokud dodržuješ hygienu a rozumnou hlasitost. Mně třena maximálně vyhovují, protože i v ruchu okolí můžu poslouchat potichu, protože jsem izolován – v tomhle ohledu jsou ke sluchu šetrnější.

              Mám tyhle (ano, cenově přes limit) a jsem moc spokojený, čistý přednes s nádherně čitelnými středy a jemnými výškami. K tomu kabel vedený přes ucho, takže lépe drží za chůze a v pohybu (ještě tak nenosit brýle, aby se mi za ušima nepletly ty packy).

              0 0
        • Mig_all  

          mě to vyhovuje

          0 0
        • JakeF  

          Nejsi… Porty jsem vyzkoušel a nechal tátovi, nechápu, co na nich moh někdy někdo chválit.

          0 0
    • m.mohy  

      Zdravím,

      za sebe můžu doporučit „Vsonic R02 PRO II“. Používám je spolu s přehrávačem „SanDisk Sansa Clip Plus“, poslouchám rock, metal… S uvedenou sestavou jsem naprosto spokojený.

      0 0
    • Toutou  

      pokud chceš vyložené sluchátka s hlavovým/temenním mostem, tak asi jediná rozumná volba budou Sennheiser PX100.

      Stejně jako Porty jsou supraurální a pozor, jsou OTEVŘENÁ, takže netlumí zvuk zvenku a naopak, ostatní mohou slyšet co posloucháš.

      Pokud bys chtěl něco, co bude i tlumit, nebo s čím budeš chtít sportovat, obloukem se vyhni uzavřeným sluchátkům, i v trojnásobné ceně jsou to tragické kelímky, a rozhodně ber špunty. V tom případě bych se podíval třeba do sortimentu Jays, poslední dobou vyrábí moooc zajímavé věcičky i v „lidové“ cenové hladině.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.