Jak zamést s křečovými žílami

11 nepřečtených
  • Mikki

    Ahoj,

    trochu zápasím s křečovými žílami. Už to není moc na letní kraťasy. Můj lékař mi doporučil celodenní nošení tlakové bandáže. Jsou i kvalitnější a dražší, prý ale bohatě stačí standart: http://www.distrimedpomucky.cz/…e-na-koleno/ Ptám se, vás, kteří jezdíte 3–4 krát týdně , jestli máte zkušenost s podobnými bandážemi a jestli je nosíte i mimo kolo.

    0 0
    • scalar  

      Ty máš křečové žíly na koleni? Kdyby se Ti ojevily na lýtku, tak můžeš na kolo používat kompresní podkolenky nebo návleky.

      0 0
    • nox159  

      mám křečáky a je mi to jedno :D

      ale na kolenech jich teda moc nemám to je fakt…

      0 0
    • oddie  

      Těmi bandážemi s nimi zas tak moc nezameteš. Pokud je máš pořádné, zameteš s nimi akorát operací.

      0 0
      • kolvys  

        Správně, nechat vyřezat řezníkama a je na chvíli pokoj. Vím o čem mluvím. Poslední operace 10/2015 1 noha, druhá zase bude 10/2016. Za 2 dny seš doma, Za měsíc jezdíš. Obě se měl již operovány tak před 20 lety.

        0 0
    • RedRS  

      dnes se to operuje ambulantně a je to asi jediný způsob jak docílit „trvalého“ řešení. Tzn. po zákroku odcházíš hned domů. Je pravda, že to asi nehradí pojišťovna, ale kratší doba rekonvalescence za to stojí..

      asi bych si nejdříve nechal udělat sono nohou, aby Ti řekli v jakém stavu je žilní systém.

      pohledem se to opravdu nepozdá a o kvalifikaci našich obvodních lékařů nemůže být ani řeč :-)

      0 0
    • Yura  

      Jo to je slusne omezenej pohled na věc resit krecaky ruznyma kompresnima hovadinama. Je dotyčnému 70–80? Ok všechno uz se sere, krecaky jsou tak nejak soucast toho celkového rozkladu, ale u mladého 20–40let člověka? Ve 30ti nosit stahovaci pucochy a co bude delat v 70ti? To bude met ty nohy nasakle krvi a jak slon natekle ne? Je to ten samej omezenej pohled, jako resit napr. tezke akne patlanim necim na pokožku. Chce to se zamyslet a zjistit, proc ty zily nepracujou jak mají. Ale tady to resit fakt nelze, takze poslouchejte ty sve dokturky. Lecit se to prece neda, tak chodte na vytahovani tech zil, noste punčocháče a doufejte, ze umrete dřív nez budete vypadat tak, ze ani nebudete chtit vylézat z baraku hehe..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.