Jak se Vám jezdí v těhle tropech ???

32 nepřečtených
  • dakon

    Dneska jsem si vyjel jen tak lehce (40km) a zmohlo mě to jako kdybych jel 80 km, navíc jsem vychlastal 2 litry ionťáku.Sebemenší kopeček mě tak vyšťavoval, že jsem měl sto chutí slézt a otočit to. A jak to snášíte Vy, kolik dáváte v těchto vedrech ?

    0 0
    • Pekáček  

      Snažím se plazit se stínem jak to jen jde a když to zrovna nejde, musím to nějak vydržet. V týdnu jsem si přivstal a vyjel hodně brzo ráno a dost si natáhl cestu do práce, to bylo fajn (i když jsem se taky potil jak čuně) a včera jsem s Vlkem jel brody – to nemělo chybu.

      0 0
    • hribik A1  

      keby som nebol chytil vcera 3 defekty a po poslednom uz kvoli vycerpanym rezervnym zdrojom na opravu nemusel domov pesi, nebolo by to byvalo spatne inac teraz jazdievam tak stredne dlhe trasy vo vyssich nadmorskych vyskach. predsa len tych 5 –7 stupnov rozdiel + vietor tam, to poznat je. no a do tych „vyssich nadmorskych vysok“ vyjdem samozrejme doobeda kym este neni tak teplo

      0 0
    • St1c  

      v tomto teple si to dokonale uzivam. Milujem prave taketo pocasie a dokaz je aj to ze za poslednych 7 dni som odjazdil to co mam inokedy za mesiac:D( ale musel som opat zacat davat BCAA:() akurat dnes som skoro doplatil na teplo a vodu. mal som rozvrhnutu trasu (na martinske hole) a tak som zobral ako obvikle dva bidony ze po ceste doplnim.lenze dosiel som na kopec jede bidon prazdny a potom prisiel skvely napad zmenit trasu – ziaden zjazd do mesta ale naopak tlacenie na hreben cca 1 hodinu a potom uz mala byt len hrebenovka.voda dosla po pol hodine tlacenia. nebyt cucoriedok tak neviem neviem:D. nakoniec sme zistitli ze ani po hrebeni to nedame a na ceduli sme videli ze 25 minut je pramen. tak hor sa dalsia zmena trasy ku pramenu – bohuzial v prameni bola len vajcovka ale ako zachrana bolo dobre aj to. nasledovala dalsia hodina bludenia po lesoch, nakoniec sme narazili na cestu z vrutok na martinky – bohuzial sme boli v polovici.tak dalsi vyjazd 5km do kopca-to uz zacinalo byt velmi tuhe… nastastie som dosiel na prvu chatu, jedna kofola, druha kofola, jeden bidon a hor sa naplnit obidva bidony a pokracovat. trasa trvala 8 hodin (bol som s kamosom ktory zacal jazdit pred 2 mesiacmi:D) ale nastastie aj ked to uz vyzeralo vselijak som dosiel v pohode – teda az na dva pady, ale to bola moja blbost vyrazit so slickmi do hor:D

      0 0
    • Splinter  

      Nevadilo by mi to celoročně:)

      0 0
    • marapara  

      Jezdím, ale nijak to nehrotím. Do práce jezdím na biku, ráno je příjemně a odpoledne je na biku lepší, než v buse. Když mi to vyjde, jedu lesem, kde je líp, nebo ještě dám lehkou vyjížďku 20–40 km v lese, kdy vyjedu až po šesté hodině a v lese je luxusních 26–28 stupňů :)

      0 0
    • marapara  

      Hlavně hodně pít a jde to i v tom horku

      0 0
    • Polka  

      Nedela mi to problem, staci poradne pit a jest – cokoliv ;-) Akorat to megapoceni me s**e.

      0 0
    • pajasimi  

      já si včera dal 110 km v tom mega hicu což by nebylo nic divnýho kdybych neměl hlavní bike v servisu, a nejel to na zimáku s pevnou vidlí:D nejezdil jsem o moc mírnějším terénem než obvykle takže jsem měl opravdu dost

      0 0
    • petrun  

      Naprosto boží, jen aby to vydrželo co nejdéle. Od soboty do dneška jsem našvihal 400 km, a to jsem 2 dny nejel protože jsem byl v posilovně! Jsem jako starý kocour. Také rád nahřívám své staré kosti na sluníčku.

      0 0
      • petrun  

        PS : To pití je hloupost. 130 km jsem dal na 1,5 litru. A ani náznak nějakých problémů.

        0 0
        • St1c  

          pitite rozhodne nie je hlupost, sak raz pockaj ked na teba dojde v takom hice smad. potom vetu " to piti je hloupost" este dobre zvazis:D

          0 0
          • petrun  

            Dehydrataci jsem zažil jen jednou v životě a to díky tomu že jsem flašku i s peněženkou zapomněl doma. Jinak normálně bez problémů funguju se 100 ml na 10 km. Na trasy pod 50 km pití nevozím vůbec. Než ucítím žízeň jsem už dávno doma. Něco jiného je to když cestuju na těžko. To vozím minimálně 3 litry na den.

            0 0
            • dakon  

              Tak to nechápu – „pod 50 km pití nevozím vůbec“. . . ., to bych asi nevydržel. Leda, že by jsi měl tělo přizpůsobené, jako mají třeba velbloudi hrby :-)

              0 0
              • hribik A1  

                ja by som to tiez tazko vydrzal – 50 km bez vody. dokonca sa mi uz raz stalo ze som na vylete s dlzkou nejakych 62 km alebo tak nejak vypil vyse 3 litre vody – nastastie som ju mal po vypiti dvojlitrovky kde dotankovat cestou (v miticach). vtedy bolo tak 28 – 30 stupnov. v utorok na javorine (92 km) som jej vypil 5 litrov (aj ked tu som par hodin len tak vysedaval a polihoval na vrchole), takze keby som to bral takto, asi by som skapal smadom. jedine mozno v zime (pod 10 stupnov) s tym ze by som predtym vypil doma tak tristvrte litra a cestou sa moc nezastavoval

                0 0
            • Jirik123  

              hmm, myslim ze ledviny ti ta to jednou „podekuji“

              0 0
              • Jirik123  

                ..za to.. (prave jsem se vratil z hospody, kde jsem upevnoval pitny rezim, tak se za pripadne preklepy omlouvam:-))

                0 0
    • rasputin  

      Já jezdím jako normálně. Jne je to buď brzo ráno dokud není takový pařák a nebo na věčer! a do práce taky jezdím na biku, ale tak na pohodu. Ale tak celkově mi to vedro nějaké problémy nedělá;-)

      0 0
    • Lister  

      …pohoda, vyjíždím po setmění, stejně dřív nemám čas a v lese aspoň nikdo neotravuje :o)

      Přes den na to peču, nejsem blázen :o)

      0 0
    • Alty  

      Takový vedra mi nevadí na silničce, vítr mě chladí když jedu rychleji. Spotím se až zastavím. A místo helmy beru někdy šátek, no já vim no. Pěšky 500m je pro mě horší.

      0 0
    • Vojtas  

      pres den makam a odpolko je to nachcipnuti tak ze jezdim vecer, vcera 40 km a zrovna ted cumim do mapy kam pojedu ;), ale dneska to bude neco kratsiho jenom tak na pohodu relax kolem mesta

      0 0
    • Dony  

      mám rád tyhle tropy ...........

      0 0
    • madcat  

      nejezdí se mi nijak – jdu radši k vodě

      0 0
      • Burizon  

        Máš recht! ;-) Ráno v 8 se projet, jen tak, aby kolo nezlenivělo, ale pak už se jenom válet u vody…

        0 0
    • klingon  

      Co sem shodil caa 11 kg tak mi vedro celkem prestalo vadit, takze jezdim, jen se snazim nelizt moc casto nad AnP. A samozrejme dodrzovat pitnej rezim, za den 7–8 litru tekutin (z toho 3 l na 3h svih).

      0 0
    • Splinter  

      Tady to teď vypadá na pořádnou bouřku… Takový blesky sem eště neviděl…

      0 0
    • dizel  

      dnes som n bajku bol a bolo celkom fajn, lebo doma je hnusne teplo – budem musiet kupit klimosku na splatky :) Len mi je luto, ze aj v lese je uz skoro vsetka zelen od slnka zozltnuta, na jar to tam bolo najkrajsie.

      0 0
    • miťo  

      Mám to teď v práci volnější, tak trénuju více než jindy. Počasí se neptá no… Ale je to o příjmu tekutin a do intentizy se taky nehrnu. Vpravdě nejvíc mě štve, že se potím na obličeji. Jinak to jde. Ještě si leju vodu do bot, aby mě nepálila chodidla.

      0 0
    • Páník  

      jezdim lesem, otevrenym mystum se vyhybam co muzu…a silnicare lituju:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.