• Blackbiker

    prosím o help s těmito brzdami. Vyměnil jsem kamarádce na xc bajku kotouč 160mm, roztáhl pístky, nasadil kolo a při brždění se jakoby pístky nevracejí a brzdí to pernamentně. Kde může být chyba-tyhle brzdy neznám. Ps:Jak se tam vytahujou-mění desky?

    díky za podněty V.

    0 0
    • Andrzej  

      brzdy jsou skoro starsi nez bikeforum, takze historie… :)

      ale desticky vytahnes tak, ze je klestickama chytnes za takovy jazycek, ktery vycniva z brzdy, oddalis je od pistku a teprve potom vytahnes smerem ven z brzdy.

      a to ze se nevraci, muzes zkusit rozhybat (vyndej desky, mackej paku at pisty trosku povyjedou, nastrikej tam silikonovy olej, mozna vyplavi nejaky bordel, udelej to vickrat, ale bacha at pisty nevytlacis moc :)

      0 0
    • KAPLIS  

      Rozhýbej to přes staré desky, nebo odpusť kapalinu. Počítej s tím, že i po tom bude vůle mezi deskama a kotoučem menší než obvykle.

      0 0
    • DaveN  

      Odvzdušnit.

      0 0
      • DaveN  

        Ještě malá poznámka k destičkám. Ze začátku jsem měl problém s přehříváním a vadnutím brzd v dlouhých sjezdech – původní organické destičky. Vyměnil jsem za sintrované Cool Stopy a je po problému. Mám přes 90 kg, kotouče 160 mm a ani ve sjezdu z Rýchorské boudy do Maršova po žluté žádný problém …

        0 0
    • Smazaný účet  

      tak rpoblemy s Hayesy se dostaviliy i k nam. Po nejake dobe necinnosti se paka zadni brzdy propadla az ke gripu. take bud se nekd enejak vysterkal vzduch, nebo brzda pomalu vychcala:(

      0 0
    • Blackbiker  

      dík všem za podněty, v okruhu je moc Dotky takže to s v servise upustí,odvzdušní a bude to cajk. Teď už to jde mimo mne-naštěstí:-) Jako brzdit to bude, ale nechtěl bych je-je to holt historie, Santu Cruz Vp free bych už taky nechtěl-je to taky historie:-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.