• jakub

    uvažuju, že si koupím akční kameru, hodně s rodinou cestujeme a pak dost jezdím na mtb. Mám psa který vše abslolvuje se mnou a občas bych tu kameru přidělal i jemu, zvažuju go pro max, máte ji prosím někdo pro ježdění na kole, nebo je to hloupost a mám spíš vzít desítku??

    0 0
    • Lutter31  

      Jako s GoPro nemám zkušenost. Většinou kupuju levnější kamery, který mi taky vystačí. Ale určitě bych vybíral, aby kamera měla stabilizaci obrazu. Na kolo a nebo na toho psa se určitě bude hodit.

      0 0
    • Kos_CZ  

      Mám GoPro 9, ale jinou sférickou kameru (Insta 360 X2) a blbě se na tohle odpovídá. Záleží na tom, co pak hodláš dělat se záznamem. U sférické kamery si obraz natočíš jak potřebuješ = nic ti neujede z obrazu (pokud ho něčím nezakryješ). Na druhou stranu z toho sférického záznamu budeš vyřezávat, takže za hoších světelných podmínek bude kvalita kulhat a rozlišení také…

      0 0
    • Kaire  

      Máme sedmičku a i k mému překvapení ji používáme hodně často. Letos sem si na dovolenou půjčil max a popravdě to haló neudělalo, použil jsem 2× na záběry a pak (hlavně kvůli editování) pouze na focení. Nakonec nejvíc záleží, kolik času chceš strávit editem. Nám to za to už nestálo, stačí nám normální gopro. Zase nemám psa a nedělám žádnou cool aktivitu.

      0 0
    • jakub  

      moc děkuju všem za názory. přesně toto jsem potřeboval zodpovězet..

      0 0
    • Yeri  

      Serus bando. Nevíte zda se dá nějak vyhledat GooPro Hero 10?

      Dnes se známá jen na chvilku otočila ke svému synovi a někdo jí stopil kameru přímo pod nosem ????‍♂️????....... Někde u stánku s občerstvením na Černé Hoře (Janské lázně)..... Dá se vyhledat když ji někdo pichne do kompu? Nebo poloha?… Díky za info ????

      Bajker jsem taky, musíme si pomáhat

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.