CATEYE CAT Padrone Smart+ SC100B vs SIGMA ROX 6.0 vs VDO M6 vs ?

5 nepřečtených
  • wern_er

    Můžete prosím doporučit především z vybraných třech, případně i dalších, vhodný cyclo-computer kolem 3.000 Kč?

    Užití je vesměs rekrační, takže jde především o spolehlivost a parametry. Rád bych vybral i na základě zkušeností uživatelů, což se špatně hledá. V této kategorii již vesměs všichni chválí (heureka apod.).

    Jde mi především o dobrou čitelnost, kvalitní držák, slušnou výdrž na baterku (případná možnost vypnutí GPS, pokud zařízení má). Klasické funkce samozřejmostí (rychlost, vzdálenost, čas, denní, celková). GPS, výškoměr (lépe s ukazatelem úrovně stoupání/klesání), možnost měření kadence, tepu aj. výhodou, ne nutností. Užití na 29".

    0 0
    • camlost  

      Asi týden jezdím s Cateye Padrone Smart+. Cena 2 kKč.

      Funguje to asi tak, jak jsem chtěl. Velký, dobře čitelný displej. Ovládání je jednotlačítkové a řekl bych, že ne vždy si spolu rozumíme – občas nereaguje na kliknutí (a asi je to na jednom a tom samém údaji, tak to třeba jen neumím ovládat). Stejně tam vždycky nechám tepovku a maximálně občas mrknu na ujetou vzdálenost.

      Na druhou stranu, když jsem uvažoval o Garminu 520, říkal jsem si, že funkci navigace bych využil maximálně 2 ročně, výdrž ani ne jeden den na jedno nabití mi nevyhovuje, … takže 10 k za něco, co nechci, mi přišlo moc.

      Tohle ukazuje tep (current, avg, max), kadenci, rychlost (dtto), nadmořskou výšku, hodiny, čas jízdy a celkou vzdálenost. Když dojedu, na pár ťuknutí uploadnu záznam do strava.com (ještě jsem to nezkoumal, ale vypadá to, že v ceně je premium účet).

      Souběžně s tím mi na mobilu běží Runtastic, který používám jako primární nástroj pro záznam aktivit.

      V držáku na představci to drží dobře.

      Jestli si to chce někdo prohlédnout, ukážu se na KPŽ ve Znojmě (dcera chce jet Cčko), v Odrách a v Novém městě. Můžeme se domluvit. :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.