Fizik Gobi lonsky a letosni model a brasnicka

6 nepřečtených
  • Dave.6

    Zdravim, chtel bych tohle sedlo a nevim jaky je rozdil mezi lonskym a letosnim modelem?

    Z jednoho e-shopu me psali ze pouze ze letosni model ma uchyceni na brasnicku fizik. Je ta brasnicka dobra? Klidne bych si ji k tomu poridil. A co se tyce tvaru? jak je to s tema modelama?

    Ma cenu jit do lonskeho? (na letosni bych musel cekat asi 3 tydny) nebo vite o nejakem e-shopu nebo shopu kde by jej meli skladem? Bral bych ho v cerne barve…

    Diky

    0 0
    • čobr  

      Zdary, ja ho koupil pred tydnem na Bagbike, ovsem nevim jaky model. Jen hodne slusna cena, dodavka za 2 dny. Max.spokojenost. Na konkretni dotaz daji urcite i konkretni odpoved co se modelu tyce. www.bagbike.cz

      0 0
    • BigDog  

      Gobi 06 a 07 je tvarově úplně stejný. Matroš potahu (pokud pomineš extra záležitosti typu Snake nebo Sc.fur) je také stejný. Jediný rozdíl je jak píšeš v úchytce podsedlové brašničky – 07 má plastový vysouvací díl s nápisem fizik a držákem I.C.S. 06 má v těch místech jen tu cedulku napevno. Jinak brašničku jsem už dříve natrhl s nisenem právě v místě toho přichycení. Je to dělaný pro leštiče na cyklostezky, jak s nářadím vjedeš do terénu lítá to jak nudle v bandě. Ale sedlo je OK.

      0 0
    • vladkyxxx  

      malo by to byt fuk, sedlo mam asi 2 mesiace a teda nemal som lepsie…

      0 0
    • mountaineer  

      Vozim 07 bez brasnicky a klidne bych radsi vzal 06,protoze jinak ten stitek s napisem fizik rychle ztratis,moc tam nedrzi.

      0 0
    • mountaineer  

      Vozim 07 bez brasnicky a klidne bych radsi vzal 06,protoze jinak ten stitek s napisem fizik rychle ztratis,moc tam nedrzi.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.