fizik gobi - absence díry - vadí/nevadí

107 nepřečtených
  • pajasimi

    zdravím, ano-o gobinách toho bylo napsáno mnoho a proto už jsem tohle sedlo skoro objednal, ale tu mi došlo, že nemá „díru“.. a co teď..druhým kandidátem bylo sedlo www.kupkolo.cz/…edla_54/Akce který je hezčí, levnější, lehčí a s dírou:D ale gobiny si lidi opravdu chválí, o selle italia signo gel flow se moc nemluví..radši bych slyšel že absence díry u fizika nevadí ale vrtá mi to hlavou, když díry dneska cpou všude..je mi 17 a jednou bych se možná chtěl stát tatínkem;)

    0 0
    • tulda  

      já gobi vozim přes 2 roky a sem tam mívám problémy s nedokrvenim, což je dost nepříjemný. stává se mi to ale jen občas na maratonech (po delší době). taky asi záleží jaký máš kalhoty (s těma co sem měl předtim nebyl problém). jinak můžu doporučit aliante, má ho táta a příde mi ještě pohodlnější než gobi. se sedlem s dírou zkušenost nemam…

      0 0
      • pajasimi  

        já to chci na mtb,..problém s nedokrvováním bych na sedle za 3000 asi mít nechtěl..kalhoty samo. s vložkou

        0 0
        • pajasimi  

          a ta váha aliante v tý levnější verzi:(

          0 0
          • tulda  

            levnější verze aliante je pořád o 20g lehčí než moje gobi… a tady je ta cena lidová :) bagbike.cz/?ctg=68

            0 0
            • pajasimi  

              ta verze sport ti je fakt za super cenu a lehčí, ale je to silniční:( a taky bez díry tak fakt nevim

              0 0
              • tulda  

                silniční? a jakej rozdíl je mezi aliante na bika a aliante na silnici? já ho vozil na biku (to sport) a spokojenost

                0 0
                • pajasimi  

                  aliante by byl pro mě takovej pochybnej kompromis..když nekoupim gobinu kvuli vzhledu a absenci díry, tak si nepudu pro aliante

                  0 0
    • Bebe  

      V pátek jsem dal na kolo Signo Gel Flow, poreferuju až budu mít něco víc najetýho, předpokládám tak úterý – středa.

      0 0
      • pajasimi  

        to by bylo skvělý tak já počkám

        0 0
        • TheIF  

          Že mu sedne ještě neznamená, že pro tebe bude OK a sedlo s dírou začali dělat spíš kvuli odlišnosti/re­klamním kecům, i když někomu to pomoct může.

          0 0
          • pajasimi  

            jistě ale díra je dnes takovej standard tak na tom asi něco bude..já bych radši slyšel názory majitelů gobiny, jestli s tim nemaj problém..je jasný že každýmu sedí jiný sedlo ale nejsem zase tak bohatej abych si koupil sedlo na zkoušku a za tejden koupil další, protože mi tohle nesedlo..to můžu dělat tak maximálně s pláštěma ale ne se sedlem za 3kkč

            0 0
            • miche  

              ja mel to stesti gobi vyzkouset (kamos zapujcil na test) a nesedlo mi (tlak na citliva mista pro me nesnesitelny) a hlavne mam dlouhej ocas (rozumej kostrc :-) a gobi neni vubec tvarovany vzadu, neni tam to obvykle vystrizene vecko a me to tam na kazde nerovnosti zabolelo … jeste ze sem mel tu moznost, jinak bych vyhodil 3litry z okna … nakonec sem sel do BBB anatomic v kozene verzi a zatim spokojenost, sem tam mi zmrtvi (zalezi taky na vlozce !!), ale je to lepsi nez gobi a wtb rocket :-))

              0 0
            • vysmátej bajker  

              Na netu se dá sehnat za 2200,– na kolokolo.Já ho mám a jsem spokojený ale jak psal někdo je to hodně inviduální.Existuje možnost(třeba Trinnity) že ti sedlo půjčí.

              0 0
            • Polka  

              Podle me to neni o dire/nedire…mam BBB BSD-08 s dirou a BSD-09 bez diry a rozdil neni zadnej, ani ve vaze kupovidu :-) Gobi vozim na zimakovi a je to hodne pohodlny a pekny sedlo, ale „zbytecne“ tezsi.

              Problem s nedokrvovanim je spis otazka nastaveni sklonu spicky sedla. Ze zacatku jsem tenhle problem s Gobim mel taky, ale dal jsem niz spicku sedla a bylo po problemu.

              0 0
            • Mirek1  

              Ja jsem taky pochyboval, jestli je Gobi to pravy. A tak me potesilo, ze v ProgressCycle mi ho pujcili na tyden na otestovani. Dobre udelali, koupil jsem, mam ho druhym mesicem a jsem stale velice spokojen. Dira v sedle mi neschazi, s nedokrvovanim problemy nemam a koneckoncu otec uz jsem a dve deti mi uplne stacej … :-)))

              0 0
    • jecnak  

      Nemel bys ty reklamy tak zrat. Osobne doporucuju SLRko Ti, ale nemusi samo sednout kazdymu.

      0 0
    • Darkson  

      momentálně mám už třetí Gobi a nevidím důvod měnit;

      0 0
      • Karaya  

        A proč už třetí? Co se stalo s těmi dvěmi předchozími?

        0 0
        • Darkson  

          na prvním sedle mi po 2 letech praskla skořepina a další 2 mám teď na obou bicích:-)

          0 0
    • Attila  

      Jedině díru!

      0 0
    • wendak  

      vozim Gobi a žádnej problém s nedokrvením, jednou jsem na něm seděl asi 6,5 hodiny a v pohodě i tam dole

      0 0
      • Pebe  

        já na něm seděl půl hodiny a do tří dnů jsem vyléčil, s díky vrátil a už to zkoušet nebudu. Pro mě jedině s dírou…

        0 0
    • Peslezedirou  

      Jednině psa co leze dírou…:o)…he pokus o ftip…:o/

      Gobi mám na obou plečkách…v so a v ne na něm nesedím skoro nikdy kratší dobu než šest hodin a prdel si zatím nestěžuje.

      0 0
    • bam  

      Mel jsem docela dlouho Gobi a vymenil ho presne protoze nema diru. Na delsich vyjizdkach mi to dost vadilo. Ted mam Alias a jsem zatim spokojenej, tvar skvelej, ruzny velikosti, tlak je v podstate jenom na sedaci kosti. Akorat je hodne tvrdy a chce to dobry kalhoty. Vydrz aliasu na mtb na kterou si stezujou na mtbr.com nemuzu moc posoudit.

      0 0
    • jonti  

      vykasli sa na dieru, dost ludom pre zmenu vadi. Proste uplne staci, ked sa prisposobi telu, je napriklad dost siroke alebo trochu maksie v strednej casti, spravne vytvarovane, toto mavalo mnoho sediel aj pred tym boomom dier, ta diera ma casto rovnaky, az prilis velky efekt, len je to nazornejsie vidiet. Pekny marketing. A nezanedbatelne je tiez, ze derave sedla su tazsie. Ak si relativne stihly a nie velmi siroky, tak doporucujem SLR TT alebo XP. Na prvy pohlad sa zda tvrde, ale cele telo sedla dost pruzi a je teda velmi pohodlne.

      0 0
      • TheIF  

        Přesně jestli je tam díra nebo tvarovaní tak to vyjde určitě nastejno.

        0 0
        • pajasimi  

          ano tak tohle rozhodně nepopírám..myslíte že tím slr tt teda nic nezkazím? že nejsem gramař tak tady mě i ta hmotnost sedla láká..jj jsem dost hubenej a krátkej:)

          0 0
    • cenda77  

      Taky jsem před časem řešil nové sedlo a rozhodoval se mezi GOBI a Selle. Nakonec mi kámoš na víkend půjčil GOBI a měl sem jasno (koupil jsem ho v Bagbike za 2.100,– www.bagbike.cz/?…). Jezdím na něm vyjížky kolem 6 hodin a problémy s prokrvením nemám. Samozřejmě, sedlo je hodně individuální záležitost, proto jsou ti všechny rady na prd…musíš vyzkoušet, jinak je to loterie. Selle má testovací program a je možné si jejich sedla vypůjčit tam kde se prodávají, s GOBI je to horší.

      0 0
    • Karaya  

      Gobi bych nebral, je to těžký a drahý…Navíc spadneš a je po Fizikovi :-)

      0 0
    • krokus  

      Já jsem Gobi vyzkoušel hned 2×, pokaždý jsem ho prodal. Jednou jsem si ho pořídil asi před třemi lety, pod druhé před rokem – poté, co jsem na něj znova a znova četl samou chválu a současně jsem zapomněl, jak jsem se na něm tenkrát trápil:-) Jistě, už jsem i na jiných sedlech trpěl víc, ale za ty mnohem menší peníze. Jinak mám sedlo s dírou – SM ARAMI. Je tvrdé jako šutr. Většinu roku mi vohovuje, ale někdy na něm trpím jako zvíře. Vůbec nevím proč, nesouvisí to s množstvím najetých km ani třeba s terénem, vzdáleností. Nechápu. Pak se vždycky zblázním a koupím Gobi nebo jiný drahý nesmysl – a brzy dojdu k závěru, že nic lepšího než mé staré sedlo s dírou není:-)

      0 0
      • fr33k  

        Moje Arami v neděli dosloužilo (viz obrázek) a tak stojím před volbou nového sedla. Tak si dovolím zneužít tento thread. Určitě požaduji díru. V hledáčku mám tyto kandidáty:

        Selle Italia Flite Gel Flow – vypadá dobře, ale nikde o něm není moc informací: Na pohled se mi zdá moc dlouhá „špička“ a malá díra (což je většinou výhoda, ale ne u sedla :-) Specialized Alias – vypadá neuvěřitelně našlapaně. Větší cena by snad ani nevadila, ale četl jsem (možná na BF), že má tragické zpracování. Může to někdo potvrdit/vyvrátit? SM Arami – možná vyhraje. Přeci jen se osvědčilo (proč jít do neznáma) a cenově je na tom velmi dobře. Selle SMP Strike Extra – mají u toho velmi přesvědčivé popisy :-) Sice design nic moc, ta syntetická kůže vypadá hrozně (vypadá jak guma, jak to bude s pocením?), ale jinak vypadá good. Nemá někdo zkušenost s tím orlím zobákem, nebudu z toho přepadávat? :-) /// Tak a teď babo raď. O váhu mi nejde, spíš o kvalitu zpracování, jak absorbuje nárazy a v neposlední řadě celkovou spokojenost.(Mám v tom trošku zmatek, SM a SMP jsou různé značky?)

        0 0
        • pajasimi  

          a proč jsi do výběru nezařadil jako já selle italia signo gel flow, nebo thoork?:(

          0 0
          • pajasimi  

            nějaký konkrétní nevýhody abych si dal pozor?

            0 0
            • fr33k  

              Ne, to určitě ne, buď v klidu .o) Jen asi zjevně nemám tolik času na koukání po všech modelech, co existují :-) Ale koukám, že Thoork s dírou je pěkně drahý – 3200 Kč.

              0 0
              • pajasimi  

                ale seženeš ho za 2600

                0 0
                • pajasimi  

                  tak za 2800 www.bikesport.cz/detail.php?…

                  0 0
                  • fr33k  

                    Hmm, vypadá líp, než Flite. Pokud pominu nádherný design, tak má vykrojení vzadu, což je plus (Flite tam má snad síťovinu? což asi taky nebude nejhorší). Jestli tě to utěší, aspon vidíš, že v tom nejsi sám :-) Jj, dejte člověku na výběr a je v prd*li :-)

                    0 0
        • krokus  

          Jsem v šoku, myslel jsem, že Arami je nezničitelné:-) Můžu se tě zeptat na tvou zkušenost s tímhle sedlem? Nestávalo se ti to co mě, tedy že by ti to sedlo občas způsobovalo pekelnou bolest? Většinou se mi na něm jede dobře, ale jak jsem psal výš, jednou za čas… Jinak taky by mě zajímalo, jaké je třeba to SMP. Na pohled bych řekl, že může být trochu příliš široké. Ale koukám, co ta hmotnost? To je hrůza. Gramař nejsem, ale tohle je fakt moc. A i ty ostatní modely od této firmy jsou pěkně těžké – na to, kolik stojí peněz…

          0 0
          • fr33k  

            Nevzpomínám si, že by mi způsobovalo pekelnou bolest. Bolest možná, ale klasika na jaře, než si prdel zvykne na „zátěž“ :-)

            0 0
            • krokus  

              Jo, ještě bych měl jeden dotaz. Jak jsi měl to sedlo nastavené – myslím sklon. Pořád s tím laboruju. Máš špičku výš/stejně vysoko/níž než „ocas“?

              0 0
              • fr33k  

                Měl jsem ho rovnoběžně. Teda asi, nějak jsem se tím nezabýval :-) Kdyžtak foto v profilu… Myslím, že záleží i na geometrii a posezu, jaký na kole máš, takže se takhle bude radit dost těžko.

                0 0
          • fr33k  

            Mě nenapadlo, že se sedlo může rozpadnout, do doby, než jsem hodil mrchu ve sjezdu :-) Stejně je to záhada…

            Ad hmotnost SMP. Nikomu neberu jeho názor (ani tobě), ale osobně 2×x gramů navíc asi nepocítím. Kolo mám takové jaké mám, další investice do něj nechystám, takže z něj chrtí bike nikdy nebude :-) Mimochodem mají i lehčí modely, ale 12k za sedlo se mi zdá „trochu“ moc :-)

            0 0
        • Karaya  

          S Flitem maximalni spokojenost diru tam mam teda dlouhou a spis uzsi, nez obvykle bývá. Špička je dlouhá a relativně široká a to je super..

          0 0
        • bam  

          Po strance funkce jsem s Aliasem moc spokojenej ale koukal jsem ze na jedny strane se mi parou svy (je to nejaka nit nebo co) kolem tech kolecek na kterejch clovek sedi. Mam ho 4 mesice, takze nic moc. Na mtbr si stezujou taky na lyziny, zvlast u starsich modelu.

          0 0
          • Attila  

            Teď už je bezešvé. A lyžiny jsou titanové, problémy jsou jen s Cr-Mo.

            0 0
            • bam  

              koukam ze mas pravdu. Skoda ze jsem to nevedel driv, myslel jsem jenom ze je to jina barva.Meli jich nekolik, tak me nenapadlo ze je to starsi rocnik. Aspon ze lyziny jsou titan. Ale potesils me, kdyz vyresili tyhle problemy, tak si poridim jeste jedno na druhy kolo :)

              0 0
            • bam  

              a tedka koukam ze na US strankach maj mezi MTB sedlama alias jako bezesvy a mezi road to co mam ja. Tak by me zajimalo jestli to maj na strankach blbe nebo jestli se delaj dvoje.

              0 0
              • Attila  

                Možná se dvoje dělaj, ale k nám se dováží jen jeden druh ve dvou barvách a třech šířkách.

                0 0
    • pajasimi  

      tak to vypadá že asi koupim nějaký celokarbonový, co nabízí triexpert;) www.triexpert.cz/…-sedlo-edge/ www.triexpert.cz/…dlo-vl-1133/

      0 0
      • jecnak  

        Taky tyhle sedla jsou dobry tak maximalne na casovku, krome toho ze namaj zadny polstrovani, tak ani samotny skelet vubec nepruzi. Z gramarskych sedel je rozumne (pohodlne) SLR Ti a nebo Tune Speedneedle.

        0 0
        • pajasimi  

          já si dělal jen srandu:) tak ještě jeden dotaz ohledně selle italia slr tt..chci ho bílý a to jsem našel jen zde www.bikesport.cz/detail.php?… na fotce je sice černé, ale ten povrch se mi zdá jiný (hladší) než co sem viděl jinde..je to snad nějaký starší model?

          0 0
    • pajasimi  

      jsem dost nerozhodnej teď se do toho montuje ještě specialized alias,..zkrátka je těch sedel strašně moc:(

      0 0
    • Jane  

      dosud moje zkušenost: Merida obyč levné a těžké sedlo – žlábek – dalo se to :) San Marco Aero (285 g) – díra – lepší než původní Merida, líp větralo a bylo tvrdší, ovšem taky se někdy stalo, že mi nějaký ten den nějak nesedlo a tlačilo… Selle Italia SLR XC – bez díry – super zpracování, ale zkrátka to dál nešlo – dobrý tak na max. 30ti km vyjížďky, a to nejlépe obden… Selle Italia SLR XC Gel Flow – díra (menší než u Aera) – znatelně lepší než verze XC, zatím na kole tedy zůstane No ještě by mě lákalo vyzkoušet třeba Specialized Toupe, ale přeci jenom kvalita zpracování nedosahuje podle mě úrovně Selle Italia a cena je vzhledem k tomuto faktu hodně přehnaná. Co se váhy týká, tak SLR XC má 178 g a SLR XC Gel Flow 172 g. A ještě dodám, že třeba Aero bylo široké asi 145 mm, SLR XC má šířku 131 mm a prostě v tom nepozoruju rozdíl. Z výše uvedeného pro mě vyplývá jedna věc – je více než pravděpodobné, že sedlo bez díry už pořizovat nebudu a docela mě udivuje omezená nabídka Fizíku, z které si tedy fakt nevyberu…

      0 0
      • Jane  

        Selle San Marco Aero

        0 0
        • krokus  

          Nevíš, jestli se to Aero ještě někde prodává? Vůbec se mi ho nepodařilo sehnat.

          0 0
          • Jane  

            z eshopů ho mají asi zde: www.kolosport.cz/index.php?… jsem ho kupovala ještě v době, kdy byla MOC snad 2300 Kč :( Jinak asi dovozce imexpo, ale v nabídce konkrétně Aero jaksi chybí – já jsem na konec dala přednost něčemu od Selle Italia, protože ta sedla jsou aspoň přes net k dostání…

            0 0
            • krokus  

              No tady ho právě nemají (ač v nabídce je) a jinde jsem ho taky nesehnal, takže mám asi smůlu…

              0 0
      • Zerocool  

        Nedávno jsem si koupil fizika arione, je skvělé, dlouhé, takže se můžeš štelovat jak potřebuješ a má přizpůsobivé boky dle stehen, maximálně pohodlné, perfektně tlumí nárazy – přestaly mě bolet záda. Žena koupila fizika aliante, pro něžná pohlaví ideální, protože je širší, zbytek to samé jako mého sedla, dostal jsem navíc slevu, takže jsem dohromady dal nějakých 4,5 tis.

        0 0
        • zralok  

          Mohu se zeptat, na čem si jezdil před tím? Pošilhával jsem po tomto sedle a také by mne zajímalo, jestli je pohodlné? Předem díky za odpověď.

          0 0
    • pajasimi  

      to BeBe, tak co sedlo? jaký je?

      0 0
    • pajasimi  

      do „finále“ se dostali tři sedla (ev. 4)

      takže:

      www.bikesport.cz/detail.php?…

      www.bikesport.cz/detail.php?…

      www.cykloskoda.cz/index.php?…

      případně to, kterým to vše začalo

      www.kupkolo.cz/…edla_54/Akce

      asi to vidim na los, protože líbí se mi všechny, vyloženě těžký neni žádný,..a posez nemůžu posoudit ani u jednoho

      0 0
    • Mug  

      Absence některých děr je dle mě doslova neomluvitelná! ;-) Ale na sedle je to věc hodně individuální.

      0 0
    • pajasimi  

      s aliasem 2007 tedy nejsou problémy co se týče „párání“ a rozpadávání?

      0 0
      • Attila  

        už tam není co by se páralo, nebo rozpadávalo!

        0 0
        • pajasimi  

          tím se situace komplikuje;)

          0 0
          • Attila  

            nic se nekomplikuje! Alias je super! ani nevíš, že sedíš.

            0 0
            • pajasimi  

              pudu do něj, sice vypláznu o 700kč víc než to nakonec vypadalo, ale to nevadí páč jsem ze začátku stejně počítal cca s těma třema litrama..vzhledově se mi oproti 2006 líbí, je prostě krásný, to bílý s černýma lyžinama, váhově na tom neni nejlíp ale to je mi teď naprosto ukradený,..snad trefim velikost..myslim že jsem dost drobnej na to abych vzal to nejmenší

              0 0
              • Attila  

                Jak jsi vysoký? Váha asi 240g.

                0 0
                • pajasimi  

                  cca 175

                  0 0
                  • Attila  

                    A obvod boků? nebo šířka boků.

                    0 0
                    • pajasimi  

                      jestli jsem měřil dobře tak přesně 80..já vim sem hubenej jak lunt:)

                      0 0
                      • Attila  

                        Jestli jsi měřil dobře( na úrovni vršku boku pánve) tak to vypadá spíš na tu 130 šířku.

                        0 0
                        • pajasimi  

                          jj měřil jsem to určo dobře..jak jsou takový ty dva "hrboly..prsotě nejširší místo..jj?

                          0 0
                          • Attila  

                            tak

                            0 0
                            • pajasimi  

                              tak zkusim to nejužší..je to logický, hubenější bikeři než já ani nejsou tak pro koho by ta sedla pak byla;)

                              0 0
                              • bam  

                                bych bejt tebou ty velikosti vyzkousel jestli mas moznost. Taky jsem dosel ke 130 :) Jinak ta 130 je sirkou nejpodobnejsi Gobi.

                                0 0
                                • pajasimi  

                                  možnost zkusit právě nemám..myslím že to nebude problém dyť už z fotky je vidět že ty další dvě jsou široký až moc..dneska mě v krámě strašil prodavač, že neni jistý že bude skladem alias v bílý barvě snad si jen vymejšlel..večer má zavolat tak se uvidí

                                  0 0
                                  • bam  

                                    to je bohuzel tedka u nas na speslu to nejhorsi, ze muzes bejt rad kdyz vubec neco sezenes :(

                                    0 0
                                    • pajasimi  

                                      tak to je špatný začínám se bát že ho ani neseženu:( tejpek v krámě říkal že spešl vozí jednou za rok loď plnou komponentů z usa do evropy, a jak se to vyprodá, musíš čekat zase rok..jak v pohádce

                                      0 0
                                      • bam  

                                        presne :( objednavky se delaj dlouho dopredu. Je tu i thread ve kterym se to resi…

                                        0 0
                                  • fr33k  

                                    SM Arami už taky nejde sehnat. A to je má fůra obchodů v nabídce a tři dokonce uvádějí, že jsou skladem (zlatý voči). Takže musím výš. Jak cenou, tak doufám užitnou hodnotou. Dozvěděl jsem se, že by se snad někde měli (velkoobchodně?) prodavat sedla II. jakosti (minimalne Selle Italia), nevi o tom nekdo neco? :c) Jinak na ten Alias moc chvaly neni – www.mtbr.com/…125722.shtml

                                    0 0
                                    • pajasimi  

                                      to je starej ne?

                                      0 0
                                    • krokus  

                                      Tak to jsem ani nevěděl, jakou vzácnost na kole vozím. Musim si tedy dát pozor, abych to Arami někde nezrušil – loučil bych se s ním asi těžko:-)

                                      0 0
              • zralok  

                Připojuji se k Attilovi, jdu také do Aliasu. Rozhodoval jsem se mezi SI SLR gel flow, Aliasem a Rivalem SL (limit jsem měl také 3000,– Kč) a nakonec jdu do Aliasu. Teď jezdím na SI C2 Gel Flow a je to doslova utrpení. Mám na něm najeto cca. 2500 km a po půl hodině mě bolí sedací kosti jak blázen a páteř taky. SI už nikdy. V prodejně, kde prodávají sedla „Spešl“ by měli mít taky jejich speciální měřák, který ti určí správný rozměr sedla a někde ti ho i zapůjčí, tak jako mi zapůjčili Alias. Ještě jsem pošilhával po Fiziku Arione (sedlo dělané speciálně na triathlon), ale nevím, jak je to u něho s pohodlím.

                0 0
                • TC  

                  Ten „speciální měřák“ je kartón s gelovým polštářem, na kterej si sedneš :) Problém je, že i když si celkem přesně změříte ty kosti, tak tabulka co je na tom měřáku je taková, že skoro ve všech rozsahech doporučuje dvě šířky sedla. Takže si nakonec stejně musíš zvolit sám.

                  Pokud by to někdo kupoval online, tak lze přibližně ten zadek možno změřit doma.

                  PS: Alias byl na mě moc, bral jsem Avatara.

                  0 0
    • fr33k  

      Tak co pajasimi a další? Podělte se, jak jste spokojeni s novým sedlem.

      0 0
      • pajasimi  

        ale jo dobrý:) chtěl jsem nakonec specialized alias – nejužší a bílej..ale nebyl tak sem šel do gobiny

        0 0
        • bam  

          nj se speslem u nas je to des :( Mam bilej alias lonskej model a paraly se mi svy. Tak jsem proste zasel do kramu a dostal hned jinej (bilej, stejna velikost). Kram je plnej vsech modelu od speslu vcetne s-works a bylo receno ze neni problem cokoliv dovezt z USA. Akorat to neni v CR a kdyz clovek pripocita DPH a clo, tak se to moc nevyplati :( Hlavne ze jsou vsude u nas reklamy na spesl..

          0 0
          • jIrI___  

            Nemáte prosím někdo na prodej Gobi? Bohužel nemám možnost si ho vyzkoušet a rovnou investovat „velké“ peníze do sedla, kde nemám vůbec ponětí o tom, jestli mi sedne nebo ne, mi moc nechce… Mail mám v profilu :)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.