Držák kol na tažné zařízení

15 nepřečtených
  • smith22

    Přemyšlíme, že by jsme si pořídili tento držák kol co se připevňuje na tažné zařízení.Zajímaly by mě vaše zkušenosti s těmato držákama, výhody a nevýhody třeba oproti těm držákům na střechu auta.Nebo co myslíte, že je lepší? – držák na tažné nebo na střechu?Nám se docela zalíbil ten držák na tažné akorát by to chtělo něco za příznivou cenu.Nevíte kde se to dá sehnat za dobrou cenu?Něco sem našel – to jen pro představu jak to vypadá pokud to někdo neviděl.

    0 0
    • Zdenda CUBE  

      Nějak ti vypadl obrázek nebo odkaz… ale než se rozhodneš pro držák na tažné zařízení tak si zjisti co o tom říká nová vyhláška, protože mám dojem že je to u nás zakázané ?!

      0 0
      • kankrlicek  

        Není, jen ten držák musí mít možnost přidělat celou světelnou rampu + pozn. zn. Kdyby si zkusil něco vyhledat, tak tady najde dost příspěvků i odkazů.

        0 0
      • smith22  

        Aha máš pravdu nějak sem tam ten obrázek zapoměl dát ale ,,roman II,, už to udělal za mě :-))

        0 0
    • levaczech  

      Zajímavý nápad aneb Udělej si sám! www.cyklo.net/…-kol-na-auto#…

      0 0
      • smith22  

        No to sme taky přemýšlely že si to uděláme ale kdy žmě zastaví policie tak nemusí ten držák mít nějaký atest?A ještě by mě zajímalo kde vezmu další stejnou SPZ?Něco načmáranýho podomácku tam dát nemužeš přece.A pořád to vylupovat z toho plastovýho rámečku to taky není zrovna ono.

        0 0
        • Floydie  

          Tak s tou SPZ to nemyslis vazne ne? Normalka odmontujes tu zadni a akorat ji prehodis na ten nosic…

          0 0
          • smith22  

            A ty zas asi neumíš číst.Sem přece jasně psal že to nechcu pořád vylupovat z toho plastovýho rámečku.častým vyděláváním tam pak ta značka blbě drží.Ale asi to jinak nepujde protože 3 značka nevim jestli dá nějak na obědnávku nechat udělat.Nebo vlastně jak se to řeší u vozíku,tam by měla být taky SPZ ne?

            0 0
            • tachmude  

              Tyhle nosiče ( med ) dělají na moravě v Hošticích.Povídal jsem si přímo s borcem od nich ohledně značky a povídal,že když si značku nastříkáš dle norem ( velikost písma a čísel + podlkad ) tak nikdy k němu nikdo nepřišel s nějakým problémem ohledně cajtů.Akorát se při delší jízdě musí kontrolovat a dotahovat šroub co drží nosič na kouli.

              0 0
              • medved.m  

                Obavam se, ze ten hologram nebo reflexni podtisk ci co to je na novych znackach, si tam nastrikas dost tezko :-) Smirme se sakra s tim, ze existuji urcite oficialni, registrovane a chranene identifikacni znaky, ktere proste falsovat nemuzeme. Podle tehle logiky by ti mohli rict v autoskole „tak vam gratulujeme, pane ridici, to cecko jste udelal, muzete si ho doma na inkoustovce natisknout“ :-)

                0 0
            • zdenek  

              Na tu 3. značku byl dotaz v Motožurnálu a objednat nelze. Taky varovali před tím, si ji nějak vyrobit nebo vytisknout na tiskárně, že to je na pokutu. Asi dost záleží, na koho narazíš.

              0 0
    • manas31  

      Mrkni na nosice.com, dá se tam celkem vybrat a umí poradit.

      0 0
    • martt  

      Jeden chlapik s tym jazdi na CP MTBO. Cierne Mondeo Kombi. Vozi na tom tri bicykle a pochvaluje si to, ze sa s tym da ist velmi rychlo. Nebolo to ale lacne, uz si presne nepamatam ale nieco ako 20kKc. Ma to vlastnu SPZ a svetla.

      Neviem ako je to s nosnostou gule, vzdy som mal napisane 50kg a toto je celkom konska zataz.

      0 0
    •  

      Zdravíme Ječňáka!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.