Drasal 2019 - OBR 177km- vybaveni na cestu

4 nepřečtené
  • JirkaMTB

    Tento rok bych chtel jet Obra 177km. Dival jsem se na fotky z minulych rocniku a zarazila me jedna vec. Hodne lidi nema na kolech vubec zadne vybaveni na cestu (duse, pumpicky, naradi apod.) To jsou servisni stanice tak casto, ze to neni nutne? Nebo je to jen risk a doufaji, ze nepichnout nebo se neco nestane?

    Ja planuju malej batoh (12l) z vakem na vodu + dusi/lepeni + naradi + pumpicku + mobil/klice a nejaky tycinky.

    0 0
    • jonti  

      Batoh je zbytečný, občerstvovačky jsou docela často, na doplnění vody a pití to stačí. Co potřebuješ se upevní na kolo a vejde do kapes dresu.

      Většina lidí, včetně úplné špičky, veze vodu, jídlo – tyčinky a gely, základní nářadí na opravu defektu – knoty, pumpu nebo bombičky a náhradní duši, někdo i malý multiklíč s nýtovačem. Já vozím multiklíč bez nýtovače, řetězy moc netrhám, ale kolo bez imbusu nesundám.

      Mobil taky nevezu.

      0 0
    • Singlespeed  

      Batoh nebrat. Vak na vodu je zbytečný, do klasických bidonů mnohem snadněji doplníš vodu a taky máš přehled, kolik jí tam aktuálně máš. Pumpičku umístíš pod košík na bidon, duši, montpáky a multiklíč dáš do kapsičky pod sedlo. Do kapes dresu, případně na stehno pod gatě dáš papání a jedeš.

      0 0
    • jannk  

      Zkusim ozivit – nemate prosim nekdo presnou gpx z Drasala? ta na jejich webu je dost nepresna, obcas vede uplne mimo cesty.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.