TRASA Obr Drásala a A Drásala

7 nepřečtených
  • mrazik01

    Ahoj, jedu letos na Drásala fotit, ale nejsem úplně moudrý z .gpx obou tras. OBR se jede tak, že se jedou dva okruhy po sobě z Rusavy na Hostýn, Tesák a Kelčák a po druhém okruhu směr Semetín a zpátky přes Lukov, Dobrotice, Holešov? A trasa A je to stejné, jen je vynechán ten druhý okruh z Rusavy na Hostýn, Tesák a Kelčík?

    A nějaký tip na zajímavé místaněkde okolo Lysiny a Holešova? Díky

    0 0
    • Smazaný účet  

      Jestli okolo Lysiny, tak bych si stoupl někam pod Poschlou. Od rozcestí pod Lysinou směr Ctiborovy boudy (modrá + červená tur. značka) je ten poslední úsek přejezdu hřebenu docela strmý a borci tam moc rychle nepovalí. Nebo naopak za horizontem po výjezdu z lesa můžeš fotit sjezd.

      Pak se můžeš přesunout kousek dál na Hrubou Malíkovou, tam je zase docela prudká pasáž nahoru od rozcestí u Dubu. No a pokud budeš na biku, tak od Lysiny sfrčíš dolů přes Žopy a v zámeckém parku ještě stihneš vyhlášení.

      0 0
      • mrazik01  

        Budu na biku, ale včera jsem to zkoušel i s batohem s technikou a ten výjezd na Lysinu není moc ok :D A ta trasa teda vede tak jak jsem psal? Chci stihnout druhé kolo z obra a první v Áčka někde u Lysiny.

        0 0
        • Smazaný účet  

          S tou trasou Obra ti teď z mobilu moc neporadím, ale když si otevřeš ten odkaz na trasu Obra přímo v PC verzi stránky Mapy.cz, uvidíš průběh trasy bod po bodu.

          http://www.drasal.cz/…y-a-gpx-tras

          Na tu Lysinu jsi vyjížděl kterou cestou?

          0 0
          • mrazik01  

            z Žop, ale jel jsem po červené kde byly místy dost velké koryta a celkově dost rozbité, proto to teď vede nahoru stejně jako při závěrečném sjezdu

            0 0
            • Smazaný účet  

              Jo ta závěrečná strmá pasáž po červené musí být teď po těch deštích hodně výživná. Když jsem tam jezdil v březnu, tak tam tehdy navíc hojně řádil harversor. Jestli se tam pořád tak těží, tak no nazdar…

              Ten výjezd od Přílep, jak teď vede trasa Drásala, není za sucha tak náročný, zato je v horních pasážích víc po nezpevněném podkladu, takže teď taky nic moc.

              Jestli bude ještě v týdnu dál chcát, tak to klukům nezávidím…

              0 0
              • mrazik01  

                No vypadá to jako od těžby, ale nebyl tam nikde vzorek od pneumatik, ale ty koryta byly místy až o půl metru níž než střed cesty. Nešlo tam skoro ani pěšky za relativního sucha, ale i tak jsem musel čistit kufry abych se vůbec dostal do pedálů.

                0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce