chainreactioncycles-problém s platbou

7 nepřečtených
  • vojtechposmourny

    Ahoj, snad někdo poradí. Chtěl jsem nakoupit věci na kolo na chainreaction­cycles, ale třikrát za sebou mi přišel mail, že mají problém s mojí platební kartou (VISA od čs – již sem s ní nekolikrát v zahraničních e-shopech nakupoval). Požádal jsem proto kolegu, který běžně a bez problémú nakupuje v zahraničí, aby si založil účet a zkusil to též (Mastercard od čs). Výsledek stejný. Neví někdo, kde by mohl být zádrhel? Předem díky za radu.

    0 0
    • Michal.J  

      Nepoužívají úrp placení náhodou Google checkout? Ten totiž funguje dost divně.

      0 0
    • Feroman  

      to samy se mi stalo na wiggle.co.uk, vyresil sem to placenim pres PayPal, jeho zarizeni nic nestoji(kdyz si tam vlozis poprve kartu, tak ti to strhne z uctu 50,ale to se ti pri prvni platbe pres to vrati) a udajne je to i bezpecnejsi…s tim sem pak zadny problem nemel

      0 0
      • MlokCZ  

        Bezpečnost je rozdílná v jediném. A to v tom, že nesvěřuješ číslo platební karty mnoha obchodníkům, jen paypalu a pokud tedy nakupuješ u nějakého neověřeného obchodníka, tak neriskuješ zneužití platební karty.

        0 0
      • vojtechposmourny  

        PayPal taky neprošel :-( .Pritom limity pro zabezpečenou i nezabezpečenou platbu ok, zůstatek ok, adresa karty a doručovací adresa shodné, čísla karty ok… Fakt už nevím.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.