chainreactioncycles-doba doručení

35 nepřečtených
  • vojtechposmourny

    Ahoj, mám na Vás, kteří nakupujete na Chainu, dotaz. Jakou mají v poslední době dobu doručení? Můj konkrétní balíček jde nějakou ekonomickou variantou přes Royal Mail (bez tracking number), a ač je to skoro čtrnáct dní, stále nic. Nemá někdo s tímto druhem dopravy z Chainu zkušenost?

    0 0
    • AdamV  

      Mně nějaká drobnost šla nakonec asi 8 pracovních dní stejnou dopravou, takže je to předpokládám ještě v limitu (ne že by mne to nadchlo, různé ebay z Hongkongu chodí běžně rychleji).

      0 0
    • Kubas.1  

      nechával jsem si to vždy posílat tím Parcel logistic (nebo jak se to jmenuje), vždy 4. až 5. den od objednání to bylo doma…

      0 0
    • michals1  

      Tímto způsobem dopravy přes RM mi balíky z UK většinou dojdou za 2–3 dny, ale už dvakrát se mi stalo, že balík dorazil až za 3 týdny.

      0 0
    • bikekralik  

      Jestli ti to nedoručili do 14 dnů, tak zavolej nebo napiš do nejbližšího depa GLS-Czech . Mě to taky nedoručili během 14 dní a když jsem přijel do depa, tak chlápek povídá: „Měl jste štěstí, zítra by šel balík zpátky do Anglie.“ Na balíku byla poznámka, že nebyla napsána celá adresa – proto prý nešel doručit. Schválně jsme zkusili dát adresu do mapy.cz – a hned vyskočila. Asi měl řidič-doručovatel špatný den.

      0 0
      • Radek Broz  

        Royal Mail tady nedoručuje GLS, ale Česká Socialistická Poš­ta.

        0 0
        • vojtechposmourny  

          Taky si myslím.

          0 0
          • kali222  

            je to tak… pred vanoci mi zapomneli dodat jednu malou blbost a poslali to dodatecne timto zpusobem. trvalo to snad mesic (zrejme diky svatkum). uz jsem myslel, ze to nedovali, ale byla to drobnost, tak sem ani nepsal zadny dalsi dotaz. no nakonec to dovalilo. :D

            0 0
    • PIWNIK PONURY  

      Objednaval jsem pred mesicem, tyden bylo uvedeno „Processing order“, tak jsem tam psal a volal, omluvili se, ze toho maji moc a hned posilaji. pote balik dosel do tydne (taky to byla ta ekonom.varianta s RM)

      0 0
      • vojtechposmourny  

        Už jsem tam psal, bez odpovědi, dovolat se je nemožné, pořád obsazeno…

        0 0
        • Mr.Duck  

          Hm, tak to máme zrovna stejnej problém :-(

          Oni tak před měsícem dvěma změnili způsob dopravy u tý pošty zdarma nad 100L..dřív to bylo s trackingem a GLS, teď je to bez a u nás to de poštou :-(

          Každopádně teď už tam mám 10 dní objednávku ve stavu Processing, nereagujou a já sem nasranej. Jako bonus podruhý za dva měsíce zablokovaná kreditka po nákupu tam..nechci házet špínu, předtim sem tam měl objednávek dost a 100% spokojenost, ale začínám bejt nahlodanej.

          0 0
        • Jenda  

          cekam na gate uz asi 8 den, nicmene ja pricitam problemy spis italsky poste (zlata ceska posta). Kazdopadne pokud tam chces volat tak nejlip pred koncem pracovni doby anebo hned rano, druha varianta je proste vydrzet – hlasi to kolikatej jses v poradi tak se to da zkousnout. Na maily reagujou skoro s tydenim zpozdenim – to fakt jenom na neurgentni veci (cekam 3 den na odpoved na reklamaci treter). Holt neni to kupkolo abys to mel treti den doma:-(

          0 0
    • Kaco  

      Objednával jsem před měsícem a balík přišel po 11 dnech. Taky už jsem se divil co se děje.

      0 0
    • game.boy  

      Já jsem si tam objednával v pondělí po obědě nad 100L a poslali mi to nějakou tou přepravní službou. Dali mi tracking number a teď už by to mělo být na cestě do ČR, takže doufám, že mi to do pátku dovezou. Podle mě záleží na tom, jak to pošlou na váze toho balíčku. Když to má tak do 2kg, tak normálně poštou(royal mail) a když víc, tak tou přepravní službou. Ten můj měl přes 4kg.

      0 0
    • vojtechposmourny  

      Tak teď mi odpověděli. Mám zkusit kontaktovat celnici nebo doručovací poštu a zadat jim referenční číslo zásilky CRC, prý to podle toho snadno dohledají – možná v UK, u nás jsem zvědavej :-) . Pokud to nepřijde do 15-ti pracovních dnů, mám se ozvat a budou to řešit přímo s Royal Mail.

      0 0
      • Jenda  

        boha to je bordel – no jestli to jde obcas pres celnici tak to se tady v italii hned tak nedockam :-(

        0 0
    • vojtechposmourny  

      Včera to dorazilo, takže to bylo celkem za 9 pracovních dní.

      0 0
    • zdenal01  

      Teď jsem objednával tretry Sidi, za týden byly doma. Ale při poštovným zdarma nad 100liber převezme zásilku ČP jako obyčejný balík bez čísla a nepožaduje ani podpis ani občanku při převzetí! Takovej balík se ztratí a nikdo neví kde ani jak! 3,5tis v h…u jen to hvízdne. Kdybych to věděl, tak si těch 17euro připlatím.

      Neobjednával někdo celý kolo? Fully CUBE se tam dají pořídit o cca 10% levněji. Při ceně okolo 50tis je to 5tis k dobru…

      0 0
      • MlokCZ  

        Bral jsem tam před třemi lety Reactiona a problém žádný nebyl. Tedy kolo přišlo neseřízené, to mi ale bylo fuk, stejně bych si vše kontroloval.

        Tenkrát tam na něj byla akce a sleva asi 35% nebo kolik to bylo přesně. Pokud nemají u Cubů nějaký větší slevy, tak se to zase tak moc nevyplatí a podobnou cenu (nebo někdy dokonce i lepší) ti nabídnou i někteří prodejci Cubu v ČR.

        0 0
        • zdenal01  

          Bylo kolo aspoň bytelně zabalené aby se nepoškodilo? Tretry přišly v pomačkané krabici, ve které byla vlastní krabice s botama. Žádná vystýlka ani noviny. Moc nechybělo a mohlo se to pomačkat všechno i s botama.

          0 0
          • MlokCZ  

            Zabalené to bylo celkem ok, klasická krabice na kola a nějaké ty vycpávky a ochrané prvky uvnitř. Nic se po cestě nepoškodilo.

            Třeba ale co sem začátkem roku bral Scott Scale samotný rám, tak ten byl zabalený precizněji.

            0 0
            • Jenda  

              podle me zalezi jak to bali ktera firma, v CRC na krabici napisou jenom adresu a trada. Rozhodne to neni ze by kolo vybalili, seridili a dali zpet.

              0 0
              • MlokCZ  

                To je určitě možné. Ten Scott tedy ale ani nebyl z CRC, ale z německého bikediscount.com

                0 0
      • Ricci  

        Pri vypredajoch sa tam Cube daju kupit aj o 30–40% lacnejsie…

        0 0
    • kesu  

      Ahoj,

      ted jsem řešil problém s dodáním, při vyplňování to chce nevyplňovat orientační a popisný číslo ale jen popisný, u GLS asi neví co je orientační takže pokud chybí popisný tak to nedojde. A angličani maj číslování jinak takže těžko říct co tam vyplněj..

      Jinak číslo balíčku musí být 11ti místný takže se vyplňuje bez posledního čísla, proč tomu tak je nevím.

      jinak tohle píšou u pošty nad 100 liber:

      „Our recommended, best value and most popular express delivery service via the General Parcel network. Delivery to most major European destinations within 2–4 working days and Worldwide within 4–6 working days. Signature required on delivery. Detailed online tracking information is available. Delivery times may vary due to Customs clearance if applicable. “

      takže bez podpisu nevydají a doručuje to GLS…

      0 0
      • zdenal01  

        Mně to přišlo přes Royal Mail International: Airmail delivery to most European destinations within 3–5 working days and Worldwide within 5–8 working days for small packages up to 1.5kg. Please note that due to the economy nature of the Royal Mail service it isn't possible to track a parcel’s progress online.

        Na balíku byla nálepka Royal Mail, žádný číslo balíku, žádnej podpis při převzetí nechtěli.

        0 0
        • jezevec2  

          Nevite co je pravdy na tom, že celnici otviraji a kontroluji kazdy balik? Tak mi vysvetloval postak/ridic Tranzita moje cca 20ti denní čekani na balicek z CRC. Uz asi 20 dni je na CRC webu napsano ,,Dispatched,, a balik furt nikde. Proc celnici strkaj nos do baliku v ramci EU? Dik za info.

          0 0
          • Kubas.1  

            z CRC sem dostal 3 nebo 4 balíky za poslední rok, a nikdy nic otevřenýho nebylo…všechno úhledně a pečlivě zabalený přímo od CRC

            0 0
            • jezevec2  

              O zabaleni mi ani tak nejde. Spis o to ze predloni byl za cca 5 dni balik z CRC v PRG a ted cekam skoro mesic.

              0 0
          • wallot  

            celnici strkaji nos i do baliku z Eu jestli tam neni nejaky kontraband a jelikoz nestihaji a vse prichazi na jednu hromadu na poste na plzensky tak to zdrzuje i zasilky z EU

            0 0
    • ruinin  

      Měl bych dotaz ohledně GLS. Kamarád mi z UK poslal důležitej balík. Mám tracking number a podle toho jsem zjistil, že dnes se pokusili balík doručit, ale byla neúplná adresa. Tady na vlákně jsem se dozvěděl, že je třeba uvádět číslo popisné, ale nějak si neumím představit, že by český řidič přijel do naší ulice a nepochopil, co to je číslo 11, i když jen orientační. Další nesmysl je, že jsem nedostal ani emailem ani sms oznámení, že přijedou s balíkem. No takže zítra volám do depa, ale bojím se, že mi to odmítnout doručit nebo vydat, když si odesílatel nezaplatil jakousi službu FlexDeliverySer­vice, která umožňuje doručit balík znovu nebo si ho někde vyzvednout. Je divný, že by kamarád nevěděl, že na mě musí dát kontakt. Já teda myslel, že mi to normálně přijde poštou, nechápu výhodu těchhle složitejch a nesmyslnejch doručovacích firem, který mě dycky nahání po Praze nebo já je. Na poště bych si to v klidu vyzvedl podle svých časových možností.

      0 0
      • Delkim  

        Zavolej na GLS infolinku s číslem balíku a domluv se. Stačí nějaká nesrovnalost v adrese a leží to na depu, nikdo ti nedá vědět a po určité době to pošlou zpět. Takhle jsem před vánoci v poslední den odchytnul balík na depu. Od kurýra jsem o něm neměl ani zmínku, i když měli můj email i telefon.

        0 0
        • ruinin  

          Díky za reakci, ráno jsem tam volal, kupodivu milá slečna mi vše vysvětlila, neměli na mě telefon a potvrdila, že si můžu balík vyzvednout na depu, nechtěl jsem riskovat, že zítra se třeba mineme, nebo něco. Takže dnes jsem balík vyzvedl.

          0 0
    • krabica  

      Poslední zkušenost – na 2× nedorazilo, slíbeno vrácení peněz. :-(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.