• kukla1

    Ahoj. Jsem tady novy. Potrebuji poradit. Vlastne uz jenom vyslechnout nazor. Rozhodl jsem se koupit si tohle kolo.Ma ho nekdo uz doma?

    0 0
    • ponnylafuma  

      jo, mám ho a celkem dost si s ním užívám:-)

      0 0
    • ponnylafuma  

      Včera sem neměl prostor psát nějaký praktický zkušenosti, takže to napravuju:

      RZ mi přišel těsně před vánocema, tak sem na něm zatím stihl cca 300km na blátě a sněhu.Rozhodoval sem se mezi ONE20 a ONE40 a po zkušenosti s Tomac Snyper a Lapiere Zesty (obojí zdvihy 140/140) sem šel do ONE20. Můj starej bike byl S-WORKS Stumjumper (130/120)takže v tomhle směru žádnej posun:-)

      Podle mýho subjektivního názoru je rám super tuhej s perfektně vyváženou geometrií (nahoru i dolů), zadek je citlivej, nepociťuju žádný omezení zdvihu při brzdění (na rozdíl od nepřepákovanýho jednočepu(měl sem před lety Super-V a u něj to bylo citelný)nevím jestli je to přepákováním nebo vyšším zdvihem (suprvéčko mělo zadek 100).

      Tlumič vozím prakticky pořád otevřenej – když šlapu do kruhu žádný houpání se nekoná, ze sedla už to poznat je ale nezdá se mi že by se nějak extra ztrácelo vynaložený úsilí :-) na silničních přejezdech přepnu na propedal (poloha 3) a jede to jak HT :-)

      Lefty je skvělá – tuhá, nekroutí se a citlivost (má střeva od RS) je lepší než u Foxek který sem jezdil(Talas RLC, Float RLC).

      K výbavě nabudu psát nic – vyhovují mi jak brzdy tak pohon.

      Tož asi tak nějak…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.