• Petr77

    Chci koupit Cannondale Flash F1 a měřím 172 cm,jaká velikost rámu by mohla být odpovídající?v Mku to kolo není k sehnání myslíte,že L bych mohl mít taky?

    0 0
    • nooski  

      Se svými 175cm dokážu sedět jak na M, tak na L, ale Mko je přecejen adekvátnější.

      0 0
    • Breakpain  

      Vyzkousej a uvidis, zalezi na nohach. Mam 187cm a L mam hodne na hrane (kdybych zavidil, vezmu ho, ale jinak hrozi zbytecne rupnuti ramu u sedlovky). Takze jsem vzal XL viz profil (podivej se, jak moc je vysunuta sedlovka).

      Musis ale vzit v uvahu to, ze mam 91cm dlouhe nohy – coz je trosku nepomer na mou vysku. Mit o trosku kratsi, beru L. Take zalezi na tom, jak moc natahujes nohu. Ja mam uhel v koleni cca 30 – 35 stupnu. Pokud je uhel vetsi, sedlovka bude vice v ramu.

      Minuly Cdale, co jsem jezdil byl Lko a take to slo, ale s teleskopem uz mi chybely cm a bez nej jsem byl na rysce v podstate (tomu neverim, radeji par cm rezerva). Jezdil jsem ho rok, ale protoze to byl AM, dost casto bylo sedlo dole kvuli blbnuti.

      Kazdopadne si byt Tebou o vikendu udelam vylet tam, kde je skladem a ozkousej.

      0 0
    • Mr.Dan  

      Na tvou výšku by mělo přesně sedět Mko, ale jak tu píšou kolegové, záleží taky hodně a řekl bych hlavně na délce nohou, protože délka posedu se dá do určitý míry doladit představcem, ale pokud bys měl moc velkej/malej rám, tak buďto hrozí sedlovka přes rysku nebo opak. Zkus si zadat svoje míry do nějakého BodyFit calculatoru (třeba na competitivecyclist) a porovnej s geometrií toho konkrétního rámu.

      0 0
    • Smazaný účet  

      doporucil bych Mko, v rodine mame nekolik cannondale a s vyskou kolem tech 172 maji vsichni Mka. Lko je tak nad 178

      0 0
    • kubad  

      ne

      0 0
    • yetti  

      Měřím stejně a Mko je úplně ideální. Na Lku bych rozhodně jezdit nechtěl.

      0 0
    • pustipav  

      IMHO Mko, zkusil bych projít obchody za hranicema…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.