• B52

    Už tretí deň márne hmatám do schránky pa? krát za deň a VELO nikde? Kde do riti je? Kde sa do riti brzdí? Je to sen, človek si to predplatí a VELO v piči.

    0 0
    • enjoy  

      jojo,me z vela vypadla slozenka na predplatny a jak padala tak jsem ji rovnou presunul do kose:-).nevim proc mit predplatny kdyz ho v klidu sezenu den predem v kazdym bikeshopu.

      0 0
      • Jogador  

        A nejsi Ty fotbalista? Já nevim, moje Velo je tam kde má být, v obchodě, a bude tam, dokud si ho někdo nekoupí…:)

        0 0
        • enjoy  

          a to ja mam zase velo rad:-). koukam se na obrazky,clanky beru s rezervou a tim padem jsem spokojenej:-)

          0 0
          • Jogador  

            Ale leporela prodávaj i jinde a levnější, mě prostě přijde, že tam je moc reklam, ale teda taky si ho někdy koupim, tak 50/50, většinou si kupuji starší, tak 2 měsíce zpět, to je maj bud za polovic, nebo eště mín

            0 0
            • enjoy  

              ty setrilku:-)

              0 0
              • Jogador  

                Se Ti řekne, ale ono to je docela dost, si vem, že mě naši na studia nedávaj skoro nic, jen na trmavajenku. Jídlo atd si musim kupovat za svý, teď ještě věci na kolo a i Velo. Ale já si nestěžuji:)

                0 0
                • enjoy  

                  a kde teda beres penize?:-).jsem nejakej zvedavej:-)

                  0 0
                  • Jogador  

                    Po brigádách.Ale moc jich neni, spíš takový jednorázový, vždycky nic, a pak něco, ale já moc peněz nepotřebuji, nebýt kola:) Vydělám si tak 7 až 8 ročně… Teda loni to bylo víc, ale kupoval jsem kolo:)

                    0 0
                    • enjoy  

                      tak to te obdivuju.ne ze bych mel driv vic,ale zase jsem si vsechno neplatil sam.ale ty budes mit aspon skolu a jednou se mi budes jenom smat:-)

                      0 0
                      • Jogador  

                        A to řiká kdo? Jsem v prváku, a už teď plánuju, co budu dělat příští rok. Ale já na oběd moc nechodim, se buď nenajim, nebo jdu domu, hadry si nekupuju, k holiči nechodim. když já skoro nic neplatim, a ke studiu se nic skoro nepotřebuje, nějaké skripta, a to jsem náhodou z rodičů vytáh.A bydlim doma, tak co bych platil, občas nějaké rande,( no to znáš:)) a jinak vše na kolo…

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          Jo tak todle znám velmi dobře. Mně rodiče teda taky platili pouze výdaje na školu + malé kapesné, na kolo, počítač, telefon etc. jsem si šetřil sám. Ale po těch brigádkách se mi skoro někdy stejská. Když tak jedu po Praze tramvají a řikám si – hele, tamdletu reklamu sem montoval, v tomdle baráku sem uklízel, támdle se prodával lahůdky… nebo si koupim paštiku a vzpomenu si, jak sem si opařil ruku když sem je dával do kotle… nebo si nekoupim staropramen a vzpomenu si na tu děsnou spářku na 16 hodinový šichtě… :o)) Kdysi sem psal životopis a zkoušel si vzpomenout co všecko sem dělal… byla to sranda.

                          0 0
                          • Jogador  

                            To já si zase řikám, tady jsem dělal výstavu, tady jsem maloval, tady to jsem opravoval, tady jsem seděl a nudil se v kanceláři, ale nejlíp jsou placený stavební práce. Jsem jednou na praxi, aby mě tam vzali pracoval na stavbu a ne do kanceláře šel makat zadara:)

                            0 0
                    • McBlacky  

                      já tě nechápu, mě tahle částka sotva stačí na měsíc jen na holý přežití, holt pařba a flink vyžadují celého člověka :-)

                      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.