projížďka po trase Muldy 1992

10 nepřečtených
  • zbartos

    Pokud mate nekdo zajem se projet off-road v tomtez marastu, jaky byl pred dvanacti lety dne 28.10.92 pri poradani prvni (tenkrat jeste neoficialni) Muldy www.czex.cz/mulda absolvovat i temer (jedna pesina je nyni zaplocena) totoznou trasu (cca 34 km/+cca 900 m, cca 2,5 hodiny), muzete prijet zitra v 8:50 k hlavnimu vchodu/vjezdu do Kralovopolske strojirny (ulice Krizikova, naproti je pro zajemce nekryte verejne koupaliste – mapy2.atlas.cz/map­viewer/mapvie­wer.aspx?objec­t=ulice&id=26522).

    Odjezd od Kralovopolske je v cca 9:00. Dalsi moznost se pripojit je na silnici Brno Lesna – Sobesice – Utechov: 1, zastavka MHD c. 57 U vodarny (U Panske Lichy) v cca 9:20 2, zastavka MHD c. 57/43 Jezirko v cca 9:40 3, konecna MHD c. 57/43 v Utechove v cca 10:10.

    Povedu vas ja, takze nepocitejte s nejakym rychlym tempem, prece jen jsem uz starsi clovek........

    Bye

    Bartos Zdenek

    0 0
    • Excel  

      Bylo to fajn a mám úplně čisté kolo ;-))))

      0 0
      • metronom  

        To mi povidej, jen kdyby mi 4× neuslo zadni kolo. Jo a do vlaku me vzali v pohode, jen sem si musel sam povesit kolo. Ten pruvodci mel takovou pekne vypranou kosili.

        0 0
    • kubus  

      zdenku nemohl bys uvest nejaky popis trasy z techto historickych dob. vyjizdky jsem se nemohl bohuzel zucastnit neb jsem zrakvenej a jeste dlouho budu ale na jare bych si to fakt dal

      0 0
      • zbartos  

        Poprosím systémáka v práci, aby mi oscanoval jednu historickou mapu (tedy doufám, že už je ji možno na web používat), kde je ta trasa nakreslena. Pokud budu mít čas a náladu, pokusím se tu trasu popsat. Určitě však mám v plánu ji (stejně jako spoustu dalších krásných tras v okolí Brna i jinde) zaznamenat do naviiONu www.naviion.cz. NaviiON mohu i příp. půjčit, jen je třeba mít držák na cyclocomputer Sigma (starší verze). P.S. Brzy se uzdrav. Bye ZB.

        0 0
        • rock  

          Přidávám se do skupiny těch, co by uvítali popis, případně mapku staré Muldy … předem díky moc …

          0 0
        • Maxižvík  

          Já bych měl taky zájem – předem moc dík

          0 0
        • Excel  

          Taky se přidávám, chtěl bych si to ještě jednou project a nepamatuju :-)

          0 0
    •  

      Svitava je řeka řek!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.