IGW Soběšická Mulda 2021 a Autonova Muldička 2021

15 nepřečtených
  • zbartos

    Vážení příznivci horských kol,

    dovolujeme si vás pozvat na (o rok kvůli Covid-19 odložený) 24. ročník závodu horských kol pro širokou veřejnost (včetně dětí od 10 let) „IGW Soběšická Mulda 2021“ a zároveň na 19. ročník závodu dětí na kolech po louce (pro děti 4–9 let) "Autonova Muldička 2021“ , které se konají v neděli 10. října 2020 v Brně na Lesné.

    Veškeré informace najdete na oficiálním webu závodu na

    Mulda: http://www.czex.cz/mulda

    Muldička: http://www.czex.cz/muldicka

    Přihláška: http://mulda.czex.com/ (vaši kategorii určuje výhradně ročník narození, nikoliv přímo věk!)

    FB stránka: https://www.facebook.com/68772954594/

    Startovné v dospělých kategoriích (18+ let) činí 120 Kč při platbě předem a 200 Kč při platbě na místě.

    Mládež (10–17 let) přihlášená předem startuje zdarma, při přihlášení na místě platí startovné 50 Kč.

    Start na Muldičce je zdarma.

    Doporučujeme zaplatit startovné předem převodem do 6. 10. 2021 na náš bankovní účet 2900161474/2010. Variabilní symbol vám přijde v e-mailu, který obdržíte vzápětí po odeslání elektronické příhlášky (pokud vám nic nepřijde, zkontrolujte si adresář „Spam“, „Nevyžádaná pošta“ atd.).

    Prezence na Muldu v den závodu je v Brně – Lesné poblíž Okružní 29a (mapa: http://mapy.cz/s/8ryi ).

    Prezence na Muldičku je na severní straně paneláku Jurkovičova.

    Na této „dvouakci“ probíhá i soutěž minimálně tříčlenných rodinných týmů (každý si jede svoji trasu!, nejméně jeden z členů týmu musí být starší 18 let, tým mohou tvořit účastníci Muldy i Muldičky, viz http://www.czex.cz/mulda/pravidla#tymy ).

    Na Muldě je od počátku jejího konání zakázána cizí pomoc !! Opravy si tedy dělá každý sám s nářadím a s příp. náhradními díly které si veze s sebou. Pití a jídlo na celou dobu závodu si také veze každý sám !

    I letos bude na Muldě fungovat základní placený servis a příp. nákup náhradních dílů, který bude zabezpečovat v době 9:00–12:00 blízká cykloprodejna M. Fabiánka na Okružní 783/39. Více viz web https://www.elektrokolavbrne.cz/o-nas .

    Teprve druhým rokem jsou na Muldě kategorie pro muže 60+ let (na 15 i 30 km), tak o tom prosím informujte svoje známé, ať jsou stupně vítězů v těchto kategoriích obsazené celé…

    P.S. Nechtěnou novinkou letos bude nutnost dodržování aktuálních vládních nařízení týkajících se Covid-19, konkrétně nutnost kontroly „bezinfekčnosti“ (= očkování/AG či PCR test/prodělaná nemoc) u všech závodníků. Přesné detaily zveřejníme v pondělí 4.10.2021.

    Zároveň prosíme, aby si dospělí závodníci s sebou nebrali žádné diváky a děti+mládež aby si s sebou vzali jen 1 dospělého. Děkujeme za pochopení.

    Na setkání na „Muldě/Muldičce“ se těší pořadatelé z Defekt z.s. – http://www.czex.cz/defekt/ .

    Anketa: Dokážete ujet nejdelší trasu Muldy (30 km/+1000 m) rychleji než vítězka brněnského závodu Gambrinus MTB Cup 1996 Kateřina Neumannová, která tehdy jela tuto délku po stejné trase 1:30:22 hodiny ?

    ano
    3x
    33%
    ne
    4x
    44%
    1 0
    • zbartos  

      Něco z FB stránky závodu:

      13.9.21 se na 30 km trasu přihlásil aktuální držitel časového rekordu na 15 km na Muldě Jakub Zemene viz https://www.czex.cz/…a/statistika (Jakub překonal ve stejném věku, jako měl tehdy Jarda Kulhoavý, i Jardův tehdejší čas na Muldě !). Je dost pravděpodobné, že tímto je o letošním absolutním vítězi Muldy rozhodnuto.

      Koncem září 2021 se na 30 km trasu přihlásil aktuální držitel druhého (jen o 7 vteřin !) nejrychlejšího času na 15 km na Muldě Petr Šich viz https://www.czex.cz/…a/statistika . Je dost pravděpodobné, že o letošním absolutním vítězi Muldy tím pádem ještě NENÍ rozhodnuto…

      A to je ještě možné, že bez přihlášení předem přijde na Muldu někdo ze špičkových cyklistů či triatlonistů, jichž je v Brně a okolí spousta…

      0 0
    • zbartos  

      Podle poměrně dobrého meteo webu https://yrno.cz/…a-predpoved/ by mělo být v den závodu v neděli 10.10.21 zataženo, ale bez deště a s teplotou dopoledne kolem 9 stupňů C a odpoledne kolem 13 stupňů C.

      Takže už na nic nečekejte a přihlaste se (třeba i nezávazně) předem.

      V současné chvíli zaškrtlo na FB Muldy/Muldičky 208 lidí, že mají o tuto akci zájem a 48 lidí, že se jí chce zúčastnit (celkem 256 lidí).

      Bohužel reálně je přihlášených pouze 114 dospělých (o 20 víc než touto dobou při posledním ročníku v roce 2019), 29 mládežníků (10–17 let – o 2 méně než v r. 2019) a 79 dětí (3–9 let – o 3 více něž v r. 2019). Celkem tedy jen 222…

      0 0
    • zbartos  

      Proti Covidová opatření na Muldě a Muldičce 2021

      Vzhledem ke stále platným vládním nařízením kvůli COVID-19 jsme nuceni přistoupit k opatřením, kterými splníme nařízené požadavky. Proto si prosím důkladně přečtěte následující informace.

      Závodníci

      Všichni závodníci starší 6 let na Muldě i Muldičce musí splnit jednu z níže uvedených podmínek:

      osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření s negativním výsledkem

      osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami antigenní test, provedený zdravotnickým pracovníkem, s negativním výsledkem

      od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu uplynulo nejméně 14 dní

      od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu nejméně 14 dní, ale ne více než 9 měsíců

      osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, a neuplynula lhůta více než 180 dní

      Kontrola podmínek bude probíhat na prezenci, ideálně si připravte v mobilu aplikaci Tečka. Při nesplnění alespoň jedné z podmínek nebude přiděleno startovní číslo a závodník nebude puštěn na start.

      Diváci

      Protože z hlediska protiepidemických nařízení žádné diváky nemáme (neplatí vstupné, neexistují pro ně vymezené prostory, tedy není nijak regulován vstup), jen náhodné kolemjdoucí, vůči nimž nemáme žádná práva ani povinnosti, nemůžeme a ani nechceme divákům žádná pravidla stanovovat. Pouze se prosím chovejte ohleduplně a v rámci možností dodržujte rozestupy nejméně 2 metry, nejedná-li se o členy rodiny.

      Děkujeme za dodržování opatření.

      2 0
      • Motyll  

        Tohle PR bohužel moc lidí nenaláká. Pár závodů jsem letos objel a s kontrolou se nepotkal. Chápu, že dnešní ustrašená doba podobné proklamace vyžaduje, ale závodu by prospělo menší zdůraznění legislativního paskvilu.

        Držím palce, ať je příští ročník už bez selekce a pro všechny.

        3 1
        • TheJD  

          Souhlasim. Ted jsem to tu cetl a po precteni, ze si dospeli zavodnici nemaji brat s sebou doprovod si rikam WTF? Takze kdyz jsem ted tyden po nemoci a nebudu zavodit, ale chtel jsem se prijet podivat, tak nemam chodit? No super. Stejne nejspis prijedu. :)

          0 2
      • Karaya  

        Třeba moje žena startovat tím pádem nemůže. Na test už je pozdě a jako zdravotník dostala druhou dávku v polovině ledna. Třetí dávka příští týden, teď je podle nejpřísnějšího možného výkladu u venkovního sportu zabanovaná, zatímco v nemocnici ne…

        0 0
        • Polka  

          Kocourkov no. Já mám teda sice do neděle platnej test díky jiné čtvrteční události, ale v té kose stejně Muldu po letech nepojedu.

          0 0
        • Rakosnik  

          No nevim, 15. ledna plus 9 mesicu mi vychazi na 15. rijna. Nebo pocitam spatne?

          1 0
        • Kotis  

          U vakcíny se 2 dávkama žádné omezení není…

          1 0
    • Jeffry.j  

      Ořešínský vánek toto také řešil? Ne… :-( Chtěli jsme se účastnit Muldičky, ale asi se nezúčastníme.

      0 1
      • told  

        Neviděl bych to až tak černě i když mne to taky překvapilo. Test dnes vyřízen za cca 25 min. Počasí má být

        dobrý, slunečno. Trať je suchá , už byly horší podmínky.

        3 0
    • Jeffry.j  

      Právě, že jsem to zjistil až dnes večer o těch podmínkách, také mě to překvapilo. No, uvidíme…

      0 0
    • zbartos  

      Stejně jako i v některých minulých ročnících Muldy, tak i letos si tento závod vybrali neslyšící k uspořádání závěrečného kola svého MTB poháru viz https://www.skivelo.olnet.cz/?… . Nevím, jak budou označení, ale každopádně počítejte s tím, že vaše volání „pozor jedu zleva“ někteří vaši soupeři/soupeřky nemusí slyšet a proto jezděte ohleduplně !

      1 0
    • zbartos  

      Stav předem přihlášených k 8.10.21 v 23:59:

      Mulda 18+ let: 202 (v roce 2019 bylo 207)

      Mulda 10–17 let: 76 (v roce 2019 bylo 72)

      Muldička 3–9 let: 140 (v roce 2019 bylo 161)

      1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.