• crazyape

    Mam moznost koupit vidli starou sjezdovou Marzocchu Z1 100mm olej/pruzina ale problem je v tom ze to je rok 1997,ale je zcela repasovana ma novou korunku se sloupkem,frezovanou podkovu,novy gufera+olej,novy spodni nohy.Zajimaly by me vase nazory.A jestli de treba zvednout zdvih tak na 115mm??Na cenu se neptejte to je fuk,zajimaj me jev vase nazori ci pripominky. Foto na: http://album.volny.cz/…e/browse.php?…

    0 0
    • RUMcajs  

      Ač to asi nerad slyšíš, tak záleží na ceně (kdybych ji teda kupoval já).

      Marzocchi je prostě držák. Jestli funguje podle tvých představ a s cenou jsi spokojený, tak proč ji nekoupit, že?

      No a pak je ještě možnost koupit za stejné peníze jinou nebo stejnou vidli od někoho jiného.

      0 0
    • crazyape  

      cena cca 3500–4000.

      Bud premyslim o tyhle nebo nakou jinou v tyhle cenovy relaci(max 4500).

      No nevim no..jako vypada dobre,ale nevim jak to v tom roce 97 chodilo???Nekdo rika ze byli lepsi jak dnesni!

      0 0
      • crazyape  

        Nebo jestli mate neco jinyho tak nabidnete!

        0 0
        • mikael  

          To je ta s tou našroubovanou korunkou??? tu jsem kdysi měl a byla celkem dobrá,ta Z1 Eta co mám ted je lepší a líp žehlí,ale zdá se mi že je těžší.

          0 0
          • crazyape  

            Jo to je ta se sroubovanou korunkou…vsak koukni na ten link vo sem daval nahore. Tys ji mel?Ten model 1997???Jak chcodila?Pruzila??

            0 0
        • pítr  

          vono,držák nedržák-skoro 8 let je na každou vidlici dost-čekal bych cenu nižší. Co v 97 byla špica-v 00 byl už průměr. Osobně bych se rozhlížel po něčem okolo toho 2000. spousta modelů tady má lepší reference než ty novější. Chlapík nabízel JUdy race 00 za 3.5 a na tu je tu samá chvála,slušná váha(protiMCh) a tak… bral bych jí,ale nakonec sem se si vybral X-vert,kerýmu stejně nějak nešla regulace pružení…no,teda hlavně co sem chtěl říct,že dneska sem si přečet jak maj bejt manitou teďka za pár peněz,což se možná odrazí na celym spektru nabídky…no, a tak bych počkal.......třeba podívej se já – čekám…sezonu sem si odjezdil na ohlej vidli a čekal........... tak doufam,že teda jako nebudu litovat.

          0 0
          • crazyape  

            No ja ted mam Z5 2000 a chci neco co ma olej/pruzina.Mys­lite ze je tohle lepsi nez to co mam ted????Zas tahle Z1 je po celkovym repasu

            0 0
            • pítr  

              No,jen co sem zas tady vyčet de Z5air předělat na olej/pr. Jako na vidlici zas toho neni moc co k repasování a únava materiálu je nějakej vejmysl. Tak jestli je od spolehlivýho člověka,tak ti určitě poslouží líp než 5, ale stejně se mi to zdá jako žádná láce.

              0 0
              • crazyape  

                De predelat no..ale stoji to 1500 to se nevyplati. On tu vidli nechal repasnout a pak se mu rozpadlo kolo tak si koupil BMX takze uz ji ma rok doma… A mozna bude za 3200,–

                nevite nekdo jak tyhle rocniky chodily???

                0 0
                • X-biker  

                  Urco chodi dobre jako vsechny klasicky marzocchy olej/pruzina a takrka jako vsechny marzocchy, nejde aby marzocchi chodila spatne (az na vyjimky nektere DJ 04) je to prece marzoccha ale kdo rikal ze unava materialu je kec asi nikdy nevidel praskly ram ci vidlici :-) bych ti nake doma ukazal :-)

                  0 0
                  • pítr  

                    myslel sem v tom horizontu 8let. a u vidlice to bude jiný než u rámu-teda možná. Jen předpokládám,že užitý AL musí bejt festovnější než na rámu-dostáva víc na frak.Jako já už sem starej,tak si pomatuju ty kydy,že jako se ten hliník kroutí,že po 5ti letech rám můžeš vyhodit a tak… ale jestli je to tak,že na 8let starý vidlici je znát únava materiálu-tak to zní dost strašidelně, pak se jí chlapík asi nezbaví.

                    0 0
                    • Jenda  

                      material starne a 8 let je na biku podle me maximum zivotnosti (zadnej ram mi nevydrzel vic jak tro roky a to jezdim XC), jinak predelat Z5 na pruziny jde levneji nez za 1500 – co vim staci koupit pruziny a nechat tam ty vzduchovy zatky – mas pak pruzinovku kombi se vzduchem takze progresivni chod. Ale za 3litry ani takhle stara marzoccha nemusi bejt spatna (ale 4 a vic je podleme moc)

                      0 0
                      • pítr  

                        no já stejnej Al rám jezdim už 6tej rok a je čím dál lepší:) Ne,vážně, fakt sem si absolutně ničeho nevšim. A takovejch lidí potkávám mraky.Spíš než na únavu materiálu bych se ohlížel na druh a firmu. To jak se někomu rozlomil novej rám jen do něj šlápnul za prodejnou slyšel od někoho v okolí asi každej… Přesto bych si 8 let starýho nekupoval nic-to je zajímavý.

                        0 0
    • Pá-dlista1  

      Podle me je to dobra vidle. Zdvih bych nezvedal. A vzhledem ke stari, bych za ni nedal urcite vic jak 3kKc i kdyby byla jak nova.

      0 0
    • Volf  

      Pokud by byla za pár peněz / někde do 3 / tak snad. Jinak já bych se řídil tím co říká můj zmámej o ojetejch autech a to, že ojetý auto ti udělá radost dvakrát. Poprvý když si ho koupíš a podruhý když se ho zbavíš.

      0 0
    • crazyape  

      ja ni ni prdim..chce za to min. 3500 a jako 97 :-/

      SERU NA NI!Do do blacka elite 2004 120mm tecka =D

      0 0
      • pítr  

        Tak to je slovo chlapa! Já bych teda nakoupil pružiny do tý 5ky,ale udělej si radost. Já budu schánět něco levnějšího,čéče nebo teda taky blacka(co vim je naprosto v cajku),když budu na Vánoce hodnej…kdo ví…

        0 0
        • crazyape  

          JJ black je v cajku..i star­si..kamos ma model 2002 verzi comp 80/100 a chodi nadherne!

          0 0
    •  

      Ticho! Všechny vás zabiju!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.