• HonzaV

    V současnosti vozim Axony s dioptrickym klipem, kterej jsem napasoval pomocí pilníku do modelu New Gear, sice do něj nepatří, ale funguje to. Problém je že moc nedrží na nose, řeším to gumičkou kolem hlavy a jakmile zastavim, jsou totálně zamlžený. Z ostatnich značek nejlepe vycházejí cenově Cratoni, včetně klipu na dioptrie za 2100,–. Takže jestli je někdo máte, i bez klipu, podělte se o dojmy.

    0 0
    • MARIN  

      Mrni do mailu

      0 0
    • PT  

      A jestli sem můžete někdo hodit zkušenosti s brýlemi s klipem na dioptrická skla,mlžení,výdrž atd.porovnání levnějších a dražších modelů,tak napište.Uvažuju o nových BB(Nepletu-li se) za cca 1250 i s klipem,ale v jiném obchodě mi to vymlouvali,že takhle levné brýle nic nevydrží a nemá cenu je kupovat.Tak nevím,kde je pravda.Nechci dávat přes 3000 za brýle,i když to tak vypadá,že buďto tak nebo nic.Dík

      0 0
      • Daf  

        U bryli s klipem neni problem ze by se mlzily nejak vic nez klasicke. Akorat se vyrazneji pomalu odmlzuji kdyz uz se to stane a to je zvlast pri zavode docela zavaznej problem. Jinak k tem brylim BB. Me teda neprijdou levne. Spousta bikeru spokojene vozi bryle za cca. 350kc a nestezuji si. Pokud clovek na bryle nesedne, nebo neslapnes tak je urcite nerozpadnou. Nechapu co tim chtel prodavact rict ze nic nevydrzi.

        0 0
        • PT  

          Oni v Rocky Bikes by ti vůbec nejradší doporučli to nejdražší,co se dá vůbec koupit:)Takže jim ani nevěřím.Určitě teda dražší brýle na tom s odolností budou líp,ale taky myslím,že pokud si na ty levnější člověk nesedne,tak se nerozbijou.Těch 1250za BB atd.se mi v porovnání s těmi drahými nezdají tolik,když těch levnějších tolik neznám.

          0 0
    • PT  

      Cratoni challenger za 1300 na akcebike.cz.Jen nevím,kolik může stát ten klip.A Speedblade za 1510.Nevypadají vůbec špatně.

      0 0
    • Jurij  

      Mám Cr. Chalenger, troje výměnná skla. Jezdím je jednu sezonu, problémy žádné, mlží se asi jako všechny ostatní. Vyhovují mi tvarově perfektně sedí.

      0 0
    • Picaso  

      Ty Cratonky jako bryle nemaji chybu,nerozbytny ramacek 3 skla skvele sedi i vypadaji ,problem je jen v tom adapteru ze ne kazdej ocar do nej dokaze napasovat skla,alespon u nas v podkrkonosi to byl velkej problem.Ale muzu doporucit jako alternativu Rudy Project,ale serii RPJ to je jejich lacinejsi verze bryli a i s adapterem podobnym tomu od axonu tusim neco kolem 1100kc.Pokud ale mas profika ocare ty Cratonky musim jen doporucit.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.