• ben54

    Sháním brýle na mé dioptrické. Dříve jsem vídával brýle – jen takové snad návleky na gumičku kolem hlavy nevím co to byl za materiál, ale tatínek si je velmi chválil sic jen do doby než jsem si je půjčil. Teď tento problém řeším já čočky mi nevyhovují. Poraďte díky. Speciální brýle na kolo dioptrické si pořizovat nechci

    0 0
    • MARIN  

      nejak nechapu co vlastne chces?

      0 0

        MTBIKER doporučuje

      • ben54  

        Byly to takové lehké brýle seděli pěkně na obličeji celým svým obvodem a vůbec pod ně nefoukalo. Něco jako svářecí brýle, ale ty boky byly taky z průhledného materiálu tak jako celé brýle. Těžko se to popisuje Snad velmi vzdáleně potápěčské brýle

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Neco jako maji tady: http://www.okula.cz/ochrana.html kdyz kliknes na „nase produkce“ ?

          0 0
          • ben54  

            Jo vypadaly podobně jak ty poslední dva vzorky. Materiál jako takovej silnější celofán

            0 0
            • Daf  

              Bene delas si z nas legraci? S timhle budes akorat strasit nebohe bikery v lese :))))

              0 0
            • MARIN  

              Teda potkat bych te v tom nechtel asi bych se po…l smichy :) Covece kolik ti je, ze bys neco takovyho vubec vzal na sebe? Nebo v tom budes jezdit v praci nekde po fabrice na kole????

              0 0
              • ben54  

                Vůbec se mi nelibý to je fakt, jsou hrozný. Vyzkoušel jsem hodně věcí. Tak co mi poradíte je něco lepšího co teda na dioptrické brýle. Poraďte díky.

                0 0
                • MARIN  

                  Na dioptricke bryle nic. Proste porid spec.cyklo nebo jine sportovni bryle s dioptrickym klipem. Vyrabi je treba Adidas,Briko,Bo­lle,RudyProjec­t(www.rudyproject.cz),Cratoni(www.pells.cz)

                  0 0
                • Daf  

                  Pokud to s jezdenim na kole myslis vazne neutracej penize za takove podivne vynalezy. Za rozumne povazuji jen dve moznosti a to bud si nechas vlozit dioptricka skla do nejakejch slunecnich bryli a nebo lepe porid sportovni bryle s dioptr klipem. Hlavne ta druha moznost patri k ten drazsim, ale bryle si preci nekupujes na jednu sezonu.

                  0 0
                  • rasto  

                    pridavam se k Dafovi. po porizeni cyklo bryli s dioptr. vlouzkou opravdu budes prekvapen proc jsi to neucinil jiz davno. jedna znama (matka vozickare) mi rekla, ze to nejcennejsi, o co clovek muze prijit (biologicky) neni sluch/ ruce/ nohy, ale oci. ja se podle toho chovam. na ocich se nevyplati setrit. zvlast kdyz jsme obdareni horsim zrakem (dioptriemi). a jak napsal Daf, neni to kratkodoba zalezitost.

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.