• Focus

    Neznáte někdo náhodou trasu VZP Brdy, potřeboval bych vědět, jestli je tam aspoň jedno náročnější místo, nějakej sjezdík nebo vejšlap. Podle mapy i fotek to vypadá na široký cesty od startu do cíle :) Je to kvůli focení. Dík

    0 0
    • McBlacky  

      koukám na trasu, první půlka vypadá že je podobná loňské, ale pak jak se vrícá zpátky na Mýto tam neznám ani cm. Každopádně loni to byly jen široké cesty, nic míň než 4 m ´tam snas nebylo. Dobrý fotky by jsi měl třeba hned z tý šotolinky po výjezdu z Mýta, tam se ve zjezdu jede over 50 a je to docela hukot a světlo je tam mělo být dobrý, cestou nahoru to asi nebude mít moc smysl, je to tam dost na husto. Taky dobrý místo je výjezd z lesa na panelku po prvním kopci…

      0 0
    • Wiktor  

      Bude asi pod mrakem, malo svetla, zkusil bych to spis nekde ve vyjezdu. Sam se tam chystam taky asi jenom fotit a zatim uvazuju o techto mistech:

      1. Na kopci Zdar, nekde ve vyjezdu, asi tak 26. az 27. km trate, vrcholova pasaz je hodne clenita a technicka, ale obavam se, ze se ji trasa trochu vyhne.
      2. Vyjezd po cervene TZ na kopec Trhon, asi na 31. az 32. km, to je slusnej krpal.
      3. Stoupani po zlute TZ za rybnikem Habr, asi na 48. az 49. km, dobre pristupny misto.
      4. Vyjezd na Radec (Brno), asi tak na 54. az 56. km, asfaltovy stoupani, docela prudky, atraktivni pasaz potom bude tesne pod vrcholem „Hradu“, koreny, kameny, stoupani.

      Dal uz to asi bude dost hukot…

      0 0
      • biker007  

        jo pres vrchol zdaru se nejede.. pojede se jan po ty siroky strekovy ceste:( ale ten trialek po kamenech je zvlaste za mokra super:) to byl mel ale Sticha asi moc vysokou „umrtnost“..

        0 0
        • Daf  

          Prosimte jakej je profil po startu a tak 10km od cile. Ja to jedu poprve a vypada to leteckej den neco jako J50. Je to po startu do kopce a jestli jo jak je zhruba dlouhej? Potrebuji se na ten zavod pripravit aspon dusevne, protoze fyzicky jsem se nepripravil :)

          0 0
          • Focus  

            To je dobře, potřebuju strhaný výrazy v tváři, bláto mezi zubama…

            0 0
          • McBlacky  

            hele bude to asi masakr, taky jsem celej tejden nejezdil, je moc hnusně, nějak jsem línej. V loni top time vítěze 2,29 ale to byla opravdu lehká trasa a jen na jednom místě to bylo na malou pilu. Uvidíme letos, hlavně aby nepršelo, že bude kosa je už víc než jasný.

            PS: je tady někdo kdo zná trasu? úplně by mi stačilo alespon přibližně převýšení a počet kopců.

            ještě k tomu začátku, start na náměstí, 1km asfalt, pak 2km šotolinka do kopce mírnýho a pak lesní cesta cca další dva km do kopečka, ale nic krutýho. Konec trati neznám…

            0 0
          • Wiktor  

            Rychly to bude, ale jako J50 asi ne… Pro ilustraci, vloni jsem tam jel prumer 26km/h, byl jsem nekde kolem 25. mista, nevim ted presne… Letosni trasa je ale v podstate nova a podle mne ne tak rychla! Pokud se nepletu, je ten uvodni usek (tak 5 km) stejnej jako loni a to bylo asi tak 2km rovina (40 km/h) a potom dost dlouhej tahlej kopec (tak 3km?)… Jasne si vzpominam, ze vloni byl pro mne az moc dlouhej… ;-) A ze jsem ten pokus uviset v prvni skupine rozdejchaval dobre 20km… Zaver letosni trasy neznam, ale podle mapy soudim velmi rychlej… ;-)

            0 0
          • biker007  

            loni sem si jen projel cast trati bez cisla, ale letos je trat temer uplne jina. skoro stejnych je jen cca prvnich 10km. Ty si pamatuje Wiktor:)

            Dalsi stoupak je podle mapy ma cca 15–20 km, vyjezd od reky nahoru na hreben.(na mape sou vrstevnice dost huste a cesta zadna..tak nevim) pak to vypada na kousek rovnejsi a zkopec, ale hned potom zacina stoupak pod vrchol Zdaru. Jede se po siroky sterkovy ceste, sjezd taktez. po sjezdu zacina ihned dalsi stoupak na Trhon.Vypada to zas na sirokou cestu, ale nevim presn. my jedime az na vrchol, ale zavod se mu zase vyhyba.. sjezdem se dostanes zpet do Myta. Prejede se dalnice, chvili po rovine a zacina se stoupat na Brno. zase se nejede az na vrchol a tady povrch hadam na asfalt. sjezd taky po nejaky siroky ceste, pak kus roviny a az do cile temer jen z kopce a rovine. doufam ze nebude foukat, dost mist je bez stromua vitr fakt nemusim.. hlavne ty useky okolo dalnice, tam fouka skoro porad!

            My poradame pristi weekend bikovou rallye jako ukonceni sezony. Jedeme po zhruba stejnejch kopcich (Brno, Zdar, Trhon, a dalsi) ale narozdil od zavodu to vedeme mistama s dost prudkyma sjezdama/vyjezdama, trialem atd.. behem dne, dvou budou finalni propozice, tak doufam ze se lidi z Plzne a blizkeho (i vzdaleneho) okoli povinne ukazou:)

            0 0
            • Wiktor  

              Uskutecnim tedy dalsi pokus o „ukazani se…“, ale jestli zase na mne nebude moc zima nebo vlhko nebo dest nebo teplo… ;-))

              0 0
              • biker007  

                omluvy se neprijimaji a vymluvy trestaji:) behem par dni sem hodim odkaz na propozice a online prihlasovani.

                0 0
                • Wiktor  

                  Tak jak to vypada s finalnima propozicema…? Predpoved na sobotu nevypada spatne… ;-)

                  0 0
                  • Beeda  

                    ehhh uz se to jelo :-), jinak propozice kecaly bylo to o 8km delsi a +cca300m vejskovejch. B.

                    0 0
                    • Vojtíšek  

                      Má na mysli asi to zakončení sezóny, které plánují jet po téměř stejné trase, ne? :-)

                      0 0
                      • biker007  

                        jo, jo:) ale my to jezdime uz nekolik let, takze Sticha kopiruje od nas:)) ale navic se Tour de Brdy vyhyba tem nejlepsim mistum(tzn. prudkym, technickym sjezdum a paradnim vyhledum). kdo si chce poradne uzit at jede s nama:) propozice budou.. brzo.. uz vlasstne sou, jen to datum:)). vlastne chybi jeste obnovit znaceni – ted na to neni pocasi. ono oznacit 95 km trat neni sranda na 1 den ..

                        0 0
                  • biker007  

                    asi to posuneme o cca tejden dozadu, protoze tedka nebyl cas na poradnou propagaci a nekolika lidem do toho ted neco vlezlo.. uz Vakcinu celkem uhanim ze by to uz chtelo pevny datum.. ale nase nedelni vecerni schuzka dopadla klasicky.. domluvili sme se ze se domluvime:)) a na cyklokros Vackina neprijel.. byl s mladou na chalupe..

                    0 0
                    • Wiktor  

                      Ja to rikam, ze to ho ta zenska znici… ;-) Na Lopate jsem se na to zase ja zapomnel zeptat… Moc bych ten termin ale neodkladal, ted na sobotu to pocasi vazne vypada relativne dobre…

                      0 0
                      • biker007  

                        rozumim, zkusim na nej vystupnovat tlak:).. ale tenhle weeikend to na 99% nebude, behem 2 dnu nestihneme ani vytisknout letaky. takze bud ten pristi weekend 9–10 nebo az 16–17.10. ale dostat z Jirky konkrektni datum to je tezky:)) asi neco vybereme a jemu to oznamime:)

                        0 0
                        • kahi  

                          presne tak, musime mu oznamit datum a bude to! :-) to „nekolika lidem do toho neco vlezlo“ sem byl ja? :-)

                          0 0
                          • biker007  

                            jo, tos byl ty:). kdyz slozim nekolik lidi tak se dostanu zhruba na tvoji velikost:)) a totez plati s i kolama:)

                            0 0
                      • biker007  

                        tak este ze sme to ted v So nejeli.. byli sme znacit a merit profil a nepekne sem zmokli. Uz je definitivne urcenej termin, 16.10. informace http://bikesport-plzen.com/nabrno .

                        0 0
                        • Wiktor  

                          Jo jo, posledni dobou se predpovidalove nejak casto pletou… Ale v nedeli to vyslo… :-)

                          0 0
            • kahi  

              Jeste bych dodal, ze originalita teto vyjizdky spociva v nabidce 2 tras, nikoli, jak na nudnych maratonech byva zvykem – kratke a dlouhe – ale hornate a nehornate :-) cil je kazdopadne stejny – Brno. Ta nehornata je urcena pro normalni lidi .. ;-) umrtnost na „me“ trase predpokladam nulovou ..

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.