• myc

    Chystam se pridit nejaky cyclocomputer, ale je jich straaaasne moc a nejak se v tom ztracim. Poradte, prosim ,aspon vyrobce, kde byl slusny pomer cena/kvalita. Jake pouzivate vy? Nemam nejake prehnane naroky. Staci mi, aby to sneslo nejaky dest a tak. Diky.

    0 0
    • wroum  

      ja uz teda computer nevozim asi 5 let ale predtim sem mel vzdycky sigmu a jenom dobry zkusenosti. mam ho doma v supliku „bike memento“ a asi by fungoval este ted (po vymene baterek)

      0 0
    • biker007  

      ja se momentalne rozhoduju mezi Sigmou 1600 a VDO C15. oboje stoji cca 900kc. nemate nekdo zkusemosti s novejsima Sigmama? ja sem mel sigmu cca 4 roky starou (BC700)a ta byla v pohode. pak sem ji ztratil a koupil si levnej Cateye, se kterym sem celkem nespokojenej. design jak roku 1980 bych mu prominul, ale nemeri v morku/vlhku a nejdou nastavit zpet km po vymene baterie. ale prave na novejsi sigmy sem slysel par lidi nadavat. jak na bezdraty tak i na klasicky vedeni. oproti VDO jde ale k Sigme dokoupit mereni kadence.

      0 0
      • Daf  

        Ja mam tu novou BC1200 bezdratovou. Je super a nemel jsem s ni zatim zadnej problem. Podle me pokud nemas dve kola nebo nechces snimac kadence tak je BC1600 zbyteca.

        0 0
        • biker007  

          prave uvazuju o ty kadenci.. na koloshopu ji maj za 201kc, este rozmyslim ten bezdrat. nevite nekdo jak se snasi sigma bezdrat a sigma sporttertry(PC14)? nekde sem cetl/zaslechl ze se to hada..

          0 0
      • SavaH  

        Cateye je náhodou dobrej:o( Mam Kosmos nebo tomo??? Teď nevim, ale drží už 8 let, neměnila bych. Ale schánim jestě jeden tachák a nový Catky se mi nelíbí, takže taky předem dík za radu.

        0 0
      • myc  

        VDO C15 neeeee. Kamos behem mesice uz 2. a porad jsou s tim problemy. ten prvni se vymazaval kdyz bylo trochu vlhko a ten druhej je jeste horsi.

        0 0
        • RomanP  

          Já mam taky C15+, takže bezdrát a naprostá spokojenost. Mam ho asi čtvrt roku. Zmoknul jsem tenhle divnuj rok už asi 5×. Co člověk to názor a jako u všeho asi záleží na kusu. Sedí mi i designem. V sobotu jsem vyjel z kopce z lesa asi nad vedením v zemi a z původních 50km/h mi tam probliklo asi 830 či co!! Na tom nic divnýho, ale neni to blbej strojek, protože to nezaznamenal do maximálky, ale bylo tam těch cca 50. Asi tak maká víc přístrojů. Docela v dobrým mě to překvapilo.

          0 0
        • sax  

          Mám C15+ už přes dv roky a nikdy žádnej problém. Jezdím za každýho počasí, v zimě do –5 a pohoda. neměnil bych.

          0 0
      • mike!1  

        já mam už asi 4 roky sigmu BC 600 a nemůžu si stěžovat. už ji chci ale obměnit a asi zase za sigmu. asi tu 1600.

        0 0
    • Otto  

      Sigma Targa (odolnější verze BC800) – 3roky, předtím sigma BC800(prodána s motocyklem) Vodotěsná, odolná. Myslím stačí i BC 700. Vždy vyzkoušet jak dobře se cyklokomputer přepíná, některé firmy to moc vyřešené nemají(musíš dlouho držet tlačítko apod)

      0 0
    • MartinXC  

      Ciclosport – cena za comp dobrá, cena za kabeláž (když ji člověk potřebuje třeba na druhé kolo) vysoká. Výdrž z baterek velice dobrá (zatím 3roky) K mání modely i s výškoměrem/te­ploměrem, krom kabelů taky bezdrátová instalace. Mám doma dva, spokojenost (410, 434). Základní info na http://www.ciclosport.de

      0 0
    • myc  

      jak fungujou ty bezdraty. Jake to ma vyhody? Meni se baterka i v tom snimaci?

      0 0
      • fousac  

        echowell zone 12 zda se mi lespi nez sigma 1200, zesilena kabelaz.. a zatim se tvari i vodotesne, jak tvrdi vyrobce..

        0 0
      • sax  

        Fungujou stejně dobře, možná líp než drátový. Výhody jsou – nepřetrhneš kabel a líp to vypadá. baterky jsou dvě, u VDO C15+ je placatá klasika v compu – napájí komp a přijímač. Druhá malinká tužková je ve vysílači. Každá z nich stojí kolem 45 kaček. V compu mi první vydržela asi 5000km a ve vysílači zhruba to samý. Nesmíš ovšem přes noc zaparkovat magnetem u snímače, to je do rána vycuclá :-) Mrkni se do hiostorie diskuzí na ivelo, tam se to řešilo podrobněji před časem.

        0 0
    • Paja  

      Mel jsem cateye (mity) pak sigmu (BC 1200) – lepsi je sigma – pozdeji zamrza v zime, na cateye se mi nelibilo nulovani dennich udaju stiskem obou tlacitek (clovek si to obcas vynuloval omylem, ale mozna to uz vylepsili, nevim), sigmy se mi vic libi i designem. Ted jsem si ale poridil Ciclosport CM 434 kvuli vyskomeru – ciclosport nemuzu doporucit z vlasnich zkusenosti (mam ho kratce), ale pri shromazdovani informaci byly veskrze kladne ohlasy na kvalitu a spolehlivost (nevyhodou oproti treba sigme jsou vyssi ceny napr. kabelaz na druhe kolo, kadence). Do nejakych superlevnych noname bych nesel, radeji priplatit za znacku nez byt nasrany ze spatne fungujiciho kramu.

      0 0
    • flee  

      Před cca6 lety jsem jezdil obyč CATEYE 5fcí.. nevydržel vlhko mokro déšt.. pak jsem jezdil Sigmu BC 1400, nezvládala vlho a déš?, po reklamaci mi to samý dělala i ta druhá.. do třetice jsem přešel na VDO (12.6) ta je zatím v pohodě. Nehodnotím funkce ale priotně odolnost proti nepřízni počasí.. Takže který kompjůtry si už nekoupím vím celkem jasně.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.