• kovar

    V souvislosti s tematem „Primal Wear“ me napada se zeptat na vec, ktere nerozumim: Proc se cyklisti na kolo oblekaji tak, aby vypadali jako šašci počmáraní? Nemyslim tim zavodniky, kteri i kdyby treba nechteli, tak musi. To se Vam to opravdu tak libi (napisy, kostlivci, zaby) nebo je to jen snaha vypadat jako prislusnik stada?

    0 0
    • Brouk_Pytlik  

      Mě se to taky nelíbí, mám rád jednoduchost. Je to ale každýho věc, každej má přeci jinej vkus. Je potřeba to respektovat.

      0 0
    • vlk  

      No kydž jsem koupil v jedné nejmenované prodejně nohavice g-sporty s nápisem česká spořitelna za 1/3 ceny co stojí g-sporty normálně,tak mi ten nápis nevadí a u trikotu když jsem sháněl něco kvalitnějšího na větší rozpětí teplot, tak jsem musel koukat už po dost kvalitním oblečení a tam většinou jsou napráskané reklamy.Ale dopadl jsem dobře-můj carrera-nalini trikot i když je dost pomalovanej, tak je moc pěknej.No a někdy ,když nechávají sponzoři dělat na zakázku trikoty pro závodníky, tak jich udělají větší množství a přebytky pak prodávají v obchodech.Takže když brácha sháněl taky něco kvalitnějšího na větší rozpětí teplor tak natrefil zrovna na jednu takovou malosériovku.Hlavně že je to za slušné prachy.Na zakázku by mě to přišlo 5–10× více.Tak asi tak.Navíc některé trikoty s nápisama jsou opravdu slušivé.

      0 0
      • ravo  

        Tak vidíš, borci jsou placeni za to, že ty reklamy vozí, ty zase platíš za to, že ty reklamy můžeš vozit:-)))

        0 0
        • vlk  

          právě, že neplatím.Když mě některé věci s nápisama přijdou levněni,než kdybych koupil ze stejného materiálu bez nápisů.Tak to mohu říci, že vozím nápisi svého sponzora i když nepřímého.

          0 0
          • ravo  

            Neber tu moji poznámku osobně:-) Je hodně cyklistů, kteří vozí křiklavé dresy bez ohledu na jeho kvalitu a jsou rádi, že zaplatili za to, že mohou někomu dělat zadara reklamu. Takhle jsem to myslel…

            0 0
      • kovar  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
        0 0
    • JD  

      Konecne to nekdo rekl

      Presne tak. Ja jezdim v takovejch hadrech, ze se mnou nebavi ani bikeri. Mam zkusenost, ze vzdycky, kdyz jsem si vyjel v nejakejch tech slapacich hadrech, tak jsem vzdycky padl na usta nebo se namotal do nejakyho rosti a bylo po hadrech. Hodne jezdim mimo jakekoli cesty, po loukach, v lese. Kolikrat taham kolo do kopce pres rameno a jeste se u toho brodim v nejakem zarostlem sajrajtu, takze pro muj styl je tech dresu a elastaku a vlozek opravdu skoda. Muj dres je triko, flanelova kosile a uplne normalni kratasy nebo dlouhy, na kolenou podsity gate a la Hudysport.
      Z cyklistickejch veci uziju akorat tretry a blembak, jedine pokud mne ceka delsi trasa po normalnich cestach, tak beru cyklokratasy.

      Tak co na to barevni? Je ale fakt ze MTB vzniklo v prapuvodu jako jizda volnou krajinou, coz mohu rict, ze opravdu provozuju. Ale v zavodni podobe se to jako XC zvrhlo v podstate v trochu tezsi cyklokros… Co k tomu dodat…

      0 0
      • vlk  

        Já se sklouzl po silnici asi 10m.Cyklistické kalhoty byly okolo mě jakoby obmotané.na povrchu byly špinavé ale díru neměli žádnou a po vyprání bylym jako nové.Klasický materiál by se roztrhl a běl bych přinejlepším sedřenou kůži.Cyklistické oblečení vydrží víc než klasické a je to bezpečnější proti odřeninám než klasika.Kdysi v počátcích mtb jsem taky jezdil klasicky a když jsem slít tak jsem byl vždy dodřen, teď už ne.

        0 0
        • sis  

          Jo, to teda souhlas. Moje obyč kra?asy (ty se Authorovi povedly:-) už vydržely tolik…štěrk, asfalt, „lesní směs“ kdybych to neviděl, nevěřím

          0 0
    • Man  

      Ja si nevyberam dres podla toho ci je na nom Carrera, alebo US Postal. Pre mna je dolezita kombinacia farieb tak, aby ma na ceste, ked uz po nej musim ist, aby som sa dostal do lesa, videli aj „slepi“ vodici. V lese je to uz jedno.

      0 0
      • vlk  

        jestli nyrážíš na mne, tak já nevybírám podle toho co je na něm napsáno ale podle materiálu z něhož je to vyrobeno

        0 0
        • Man  

          sorry, ak to tak vyznelo, ale nenarazal som na Teba. Len som napisal moj sposob vyberu. a este nieco: zlta je fakt dobra farba, ale komare ju miluju asi najviac zo vsetkych :-)))

          0 0
      • Boudino  

        Když jsem viděl dřív bikery v dresech, tak jsem je považoval za nějaké prazvláštní bratrsvo.

        Teď už mám dres taky, ale přesně jenom z výše uvedeného důvodu – abych byl vidět. Takže výrazně barevný (žlutá je dobrá) + nějaký lepší materiál. Kdyby ve stejných barvách vyráběli flanelky, možná bych se spokojil i s ní :)

        0 0
    • P.B.  

      No ja nemusim byt uplne strakatej, ale jednobarevny dres bych nechtel. Ted mam nejnovejsi cernocerveny s jednoduchym napisem Specialized (ladi k biku). Hodne se mi v posledni dobe libil Primal Wear s hodne nastvanym malym psem, ale meli jen hodne velky.

      0 0
      • rasto  

        ja mam dve kola – Sfinxe a Diamond Backa. a taky 2 kratke a 2 dlouhe dresy – 1+1 Sf a 1+1 DB :-) jinak toho psa mam taky. na civilnim bavlnenem tricku ;-) pritahuje pozornost :-)

        0 0
        • Dumbo  

          ja nosim dres MONGOOSE a cyklokratasi s vlozkou … a vlastne neviem ci je to mongoose pretoze je tam po konar inych reklam ale ten mongoose je najvecsi. :-) je to kombinacia cervenej, modrej, a bielej farby. ale ten dres nosim iba ked idem potrapit nejake km…(aby som nevibocoval z rady XC-ckarov ktorych stretavam) ked idem trochu pojazdit do lesa na trat nejake NS lavicky a dropi tak beriem normalne SK8-ovu obuv, maskace pustna burka,a navrch nejake triko,mikina abo tielko :-) a samozrejme v obidvoch pripadoch nosim helmu

          0 0
    • vicko  

      Ja si trebas koupil dres hlavne kvuli odvodu potu a tak. Pac v bavlnenym tricku jsem jezdil docela dlouho a chtel jsem zkusit neco jinciho :). A je fakt, ze je to celkem zmena, dres mi hnedka uschne, a celkem vetra a kdyz je chladneji tak i hreje. Mam cerveno cerny Filli Campagnolo nebo tak nejak, takze strakatej moc neni a to se mi prave libi… jednoduchost. Chtel jsem puvodne nejaky moira tricko, ale pry to dela neplechu kdyz se na tom vozi batoh taxem sel do dresu a nelituju. A jako exot jsem si pripadal uz driv, kdyz jsem mel jenom tretry a prilbu, takze ted uz mi to nejak neprijde ;)

      0 0
    • TinkTink  

      Nikdo me v mym UFO neprehlidne :)…v Diadore, ktera je bilo-cerna uz jenom zavodim…musim si koupit jeste naky neutralni, ktery se dobre pere :))…

      Jinak ty nebarevny veci me nak neberou…nejsem rasista :)

      0 0
    • Milan  

      Mám Primal Wear-dres=funkční sportovní prádlo vyrobené pro cyklistiku, červenej s vypelichanym psem s velkejma zubama, kterej drží v zubech cyklořetěz.A vím proč ho vozím. Zrovna tahle značka dělá reklamu maximálně svýmu výrobku, ne pojiš?ovně, betonárce,mobilu nebo dokonce VW.

      0 0
    • cesar  

      to me prisel jako nejidealnesi FR dres od Norca. Zadny saskarny v podobe silenejch barev. Zadna reklama. Dokonce ani zadej napis. Jen jedno logo. Skoda ze ho higdy mit nebudu, pac tu neni k sehnani :o(

      0 0
      • RomanH  

        Podobne to dela treba i DeMarchi, akorat ne FR ale XC.

        0 0
      • Marosh  

        Tak poslat Norco z Kanady nebo USA, ne? :) Jestli po nem tak touzis. (peknej je, to jo…) Ja vozim nejvic bavlneny triko a volny kratasy s vlozkou a sem spokojenej. Dres sem dostal kdyz jsem byl jeste malej (pro fousace: este vetsi mlade nez ted :) ) a po projeti jednoho kroviska z nej skoro nic nezbylo. Od ty doby nikdy vice.

        0 0
    • enjoy  

      mam kratasy od nemy a „dres“ taky a sem v klidu.nevypadam jak uchyl(aspon podle obleceni) a docela to i ladi s kolem.no ted uz ne,barva kola se radikalne zmenila,ale na to mam zase jinej,ted uz doopravdy dres,sama reklama na K2,easton,avid,for­mula… no ale je z USA,takze at si kazdej trhne:-)

      0 0
    • Eila  

      no a zcela jednoducha zenska odpoved, protoze mi to proste slusi?:-)

      0 0
    • blue  

      a nebyla by to trochu nuda, kdyby vsichni vozili jednobarevnej dres?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.