• robin!1

    Jaké pláště na silničku do cca 500KČ??? Vozil jsem Kevlarové Micheliny 23'( oproti 20' kromě váhy nemají snad nevýhody ) za 400KČ, vydrží 10tis. ve předu a 6tis. vzadu, bez defektu a výrazných děr v plášti, ale drželi dobře jen za tepla a na vodě plavali. Teď mám Kenda Kampign 60TPI drží velmi dobře i na vodě, ale za cenu, že se rychleji opotřebovavají a měl jsem přes ně defekt. Napište na čem jezdíte a jak jste s plášti spokojeni.

    0 0
    • Brouk_Pytlik  

      Mam Continental sport 1000 s drátem. Sem s nima spokojenej. Zatim mam na nich cca 2500 km a zadní je sjetej tak na 80%, přední vůbec. Za kus sem dal necelejch 400,–.

      0 0
    • Clodman  

      Koukni se na pláš?ovky Tufo, jestli nemaj něco do 500. Já mam od nich Hi-composite carbon s jsou supr

      0 0
      • cabbage  

        WTB motoraptor 2.1" na ceskou silnici jak delany- osobni zkusenost

        0 0
      • jfk  

        též podpořím pláš?ovky tufo (jezdím také hi composite carbon), měly by vydržet určitě 5000km (moje zkušenost s galuskami tufo), výborně odvalují, možná jsou trochu méně pohodlné než pláště, po 1500km žádný defekt (mám v nich tufo tmel)

        0 0
    • pivař  

      Jezdil jsem hutsinsony 23 s kevlarem a byly dobrý. Akorát po sezoně trochu popraskaly. Nic jsem neřešil a vydržely až do novýho kola. Teď – letos jezdím Vitoria 25 a zdají se bejt velmi dobrý i na mokru, ale jak najedu na boky, tak jsou zatím dost ukecaný. Dělají to takový vroubky, který právě dobře fungujou ve sjezdech.

      0 0
      • Uža  

        Nemate nekdo zkusenosti se silnicnima Maxxisama?

        0 0
        • Brouk_Pytlik  

          Mam, vozil jsem je na tréninky, protože byly levný. Jak ale přišlo mokro, bylo to o hubu. Na mokru mě zatim nejvíc podržely Continental GP 3000 oranžová/tran­sparent.

          0 0
    • Siddha  

      mam Eleven, opticky na nich osklive "hazeni cernyho pruhu uprostred, ale jinak supr vaha, supr chovani. spokojenost.

      vyborny sou taky Swalbe Scout za 280kc to je pohoda, akorat na ne mam cyklokrosovej ram, 28mm s poradnym vzorkem by asi normalne neproslo.

      0 0
    • Bobo  

      Viktorky Rubino – vyjdou do pětikila, dobře drží, jen se možná sjíždějí rychleji, než bych rád. Hutchinsony už nikdy více.

      0 0
      • dYvY  

        Mam Hutchinsony Carbon Ultra Light a jsou skvele. Temer se nesjizdi a vyborne odvaluji. Nizka vaha a 8,5 Atm. Jenom stoji trochu pres 500,– :-)

        0 0
    • Žanek  

      A co Schwalbe Stelvio? V drátu vy to možná cenově vyšlo, vozím je v kevlaru (23mm) a je to paráda, jsou dost pohodlný, dobře jedou, životnost zatím nemůžu posoudit…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Poradíte mezi dvěma silničními plášti? 700×23C

      Jen tréninkově, žádný závodění. Pro výdrž jsem ochoten udělat i nějaký gramový ústupek. Podmínka je kevlar, hmotnost do 250 g, modrá barva a TPI 60+.

      Zatím vybírám mezi Michelin Lithion a Continental Ultra Sport . Jaké máte zkušenosti?

      0 0
      • prvniodkonce  

        Michelin Lithion mám, vydrží mi přes 6 tisíc, pak se začnou dělat praskliny, ale dá se ještě jezdit. Fouká se to na 8 barů, v zatáčkách imho drží dobře, za mokra klouže všechno :) Shrnutě: točím tři páry ročně, spokojenost. Ten Continental taky lidi opěvují, nemám s ním zkušenosti, ale možná ho taky vyzkouším.

        0 0
        • fousek  

          Nekdo rika ze Continentaly nejedou, coz nedokazu posoudit, ale drzej docela dobre a rek bych ze i za mokra, ale rek bych, ze se sjedou docela rychle, mam na nich najeto docela malo a vzadu uz mam plosku

          0 0
          • Pedro RB  

            Jezdím dlouho Contíky a všechno potvrzuju. Ta ploška se udělá na novém zadním plášti hodně rychle, tak prohodím přední- zadní a podruhé už to není tak rychlé zvětšování..

            0 0
            • Smazaný účet  

              ok, ok. tak to vezmu radši lithiony.

              0 0
            • ememem  

              ktore contiky? tie ultra sporty alebo nejake ine? lebo napr. na GP400S su tu len same superlativy predovsetkym z hladiska vydrze. sa ich chystam kupit a vcul si ma zneistil.

              0 0
              • Jirka77  

                Nenech se znejistit, ja je ted mam a jsou fakt dobrý. Vydrz zatim nemuzu posoudit mam na nich najeto cca 1000km, ale zatím není znát žádný opotřebení. Před tím jsem jezdil Michelin Lithion a ty byly o dost horší – především v zatáčkách a na mokru.

                0 0
              • bagr84  

                GP4000s jsou super, defekt jsem na nich jeste nezazil (par tisic najeto) a krasne leti.

                0 0
              • RadoXC  

                GP4000S majú indikátor opotrebenia (2 jamky). Zadná guma po 7000km vyzerá, že by vydržala ešte 3000km. Problém je ale v tom, že po dvoch sezónach guma začína prezrievať → defekty, preto musela preč. Teraz sú za výbornú cenu http://www.suncycle.sk/…x-4000-s/270

                0 0
      • Lister  

        Nejezdil jsem, ale kamarád jezdil ty kontíky a byl nešťastný (rychle se sjely na ty klasické plošky a pak ani nejely). Teď pořídil ty Lithiony a dost si libuje. Prý parádně jedou, asi i vydrží. Nevýhoda – na mokru prý víc kloužou než kontíky. Ale mě to tak nepřišlo, protože to klopil slušně a pláště držely.

        Navíc designově jsou moc hezké – má červenou bravu, která je na obrázcích taková divná, ale naživo vypadají krásně.

        0 0
      • bagr84  

        Ty contiky jsem vozil v dratu a rekl bych, ze to je plast kterej v nicem nezklame, ale ani nenadchne. Za ty penize ok.

        0 0
      • karliner  

        Teď jsem koukal na ten link a uvádějí 1 kus, tak jestli to není jen trik, tak ještě chvíli budeš mudrovat a budeš muset hledat jinou alternativu :-)))

        Edit: myšelinky

        0 0
    • fousac  

      bych se s dovolenim vetrel…

      poptavam tip na LEVNÉ plaste

      co by se daly na silnicku za ucelem prevazne jezdeni napric prahou do haku a zpatky dost casto i na mokru → vetsinou silnice, nejaky dlazebni kostky (staromestska, naplavky), tramvajovy koleje a sem tam sotolinka na cyklostezce..

      (vylozene po lese uz ani moc nejezdim…;)

      rozmer nejlepe 25 (i 28 by se asi vlezlo)..

      aktualne mam michelin dynamic 25C, rek bych ze drzi dobre (mekka smes), ale taky docela rychle mizi a nejede (33TPI)

      co jinyho?

      a ted babo rad a ostatni polemizujte… ;)

      0 0
      • Peslezedirou  

        Vittoria Rubino pro 25, dělají se i v rozměru 28 s celkem pěknou hmotností, cenu si už ale napamatuji.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.