• Bea

    Chci se zeptat zda je nekdo vozi. Zaji ma mne hlavne vymena skel. Vozil jsem 6 roku RP Skey Uno, a podarilo se mi pri vyndavani skla kousek vystipnout, a uz jsem to musel zalepit. Nema nekdo obdobne zkusenosti s modelem Ekynox. Zajimaji mne i jinaci zkusenosti ci nazor na Ekynoxy.

    0 0
    • Bea  

      Nikdo nic?

      0 0
      • M@rtin  

        Co chceš slyšet? Mne seděj výborně ale každý ma jinačí xicht. Výměna skel? Mám je 2roky a hážu skla tam a zpátky o 106 ažádné problémy nepozoruji.

        0 0
        • Bea  

          No presne to jsem chtel slyset, ohledne tech skel:-) Jake vozis skla, objednal jsem Smoke a ted vaham co vzit do horsiho pocasi, jestli upne cire, Red nebo jeste neco jineho. Poradis?

          0 0
          • M@rtin  

            Skla mám dvoje: Modre Laser do hezkého slunečného počasí a pro vše ostatní vozím Tek Red. U těch Tek Redů mám zkušenost, že se s nimi dá jezdit i za velice snížené viditelnosti (např. podvečer a pod mrakem příp. se slabým deštěm) a naopak i při docela slunečném dnu taky dělají svojí práci dobře. Lasery jsem koupil s brýlemi a poté co jsem zjistil, že jsou přeci jen dost tmavé tak jsem dokoupil ty Tek Redy a jsem velice s touto kombinací spokojený. Jo, kupoval jsem to oboje v Praze v Peksportu. Dodání skel Tek Red po objednání trvalo asi 1 týden.

            0 0
        • figur  

          Mě by zajímalo,jak jsou na tom s opocením.Případně typ na to kde je koupit.Zatím jsem narazil jen na jeden obchod,kde jich měli víc na výběr(Stratílek Litomyšl).

          0 0
          • M@rtin  

            Ještě to pocení. Myslím, že velice dlouho se nepotí ale nic není dokonalé. Když je bezvětrné a chladné počasí tak při supernízkých rychlostech na takových těch zalamovákách kde se člověk plouží nižší rychlostí než nějakých 8 km/h a pot z něj se jen leje tak už to není úplně ono a docela pakárna je když se u toho ještě zastavíš. Na druhou stranu se nikdy neopotí celá ale asi jen tak do půlky takže to člověk má jak stará bába brýle na čtení – ale stačí to.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.