• Kokrr

zdravim, mate nekdo zkusenosti s touto vidli (MARZOCCHI EXR Comp) ? Je z roku 03. je to pruzina, elastomer.

diky

0 0
    • Enttee  

Muzete mu nekdo odpovedet? Mam ji taky, a ted sem ji oddelal takze bych se v ni potreboval porejpat.

0 0
      • Pekáček  

Tak se porejpej a dej sem foto, já ti napíšu jestli jí vyrobili Taliáni nebo Japončík (SunTour). Jestli je to elastomer/pružina jako MZ, je to stejný jako SR MG91.

0 0
        • Enttee  

EXR COMP 03 to je, Elastometr/pružina, 105zdwih, newis jak ji mam rozebrat? Este sem to neskousel.

0 0
        • Enttee  

A tady je foto, ta widle nema rada kdyz si vezmu integralu na hlavu, potom naříká. Takže dnes to nezkousla, zacla mit vakl jako prase a zaclo v ni chroupat. BTW mam na ni 200kotouc, :D

0 0
          • kycis  

Je cas udelat vidli Paa Paa :-D

0 0
          • RUR  

Vždycky přemýšlím, proč někdo používá komponenty na něco, na co nejsou určeny a potom pláče, že zařvaly. Co si asi myslíš, že vydrží low end Xc serie, když na něm budeš prasit. Pro příště vyber něco adekvátnějšího.

0 0
    • Enttee  

Sry ze oteviram tohle tema po tak dlouhe dobe, ale uz je to dele co sem necekane zlomil tuhle vidlici. Tak mne zajima zda to nekde dokazou svarit, nebo jesi by se nenasla naka ochotna duse co ma doma tuhle stejnou nefunkcni vidlu. dik

0 0
      • JSt  

ty jsi vtipalek :-)). kup novou.

0 0
      • L_i  

Nečekaně ? no mě asi to samí čeká s rámem, vidli mám slušnou, ale ten rám…

0 0
      • Twister  

Ježišmarja. Ručičky urazit. Už si kup něco jinýho. Pevná by možná byla nejlepší…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.