• smallbrother

    Rozmýšlím se jestli jet v sobotu do Budějovic na MR, nebo si zazávodit v Litovli? Jaký to tam je, nebo kdo se tam chystá? Pro mě to jwe o 100 km blíž, ale má cenu jet tam kvůli padesáti kilometrům? :)

    0 0
    • piskot  

      No počasí snad vyjde. Vzhledem k tomu, že jsem už pár týdnů prakticky domácí, tak bych moc rád jel. Předpokládám, že to bude příjemný regionální závod pro pár lidí, takový ty tlačenky na prvních 30km u větších maratonů nemusím.

      0 0
      • smallbrother  

        asi pojedu na ten mistrák do ČB, do Litovle bych s největší pravděpodobností jel autem sám. No uvidíme.

        0 0
      • vlk  

        teda já si mysle že např v Lošticích to taky bude místní a splet jsem se.Hele má ten závod nějaké stránky apod?

        0 0
        • mosquito  

          svyho casu tu www.casiobobrcup.com – bylo tam i hafo fotek – nekdy dost sileny :)))) .. ale asi nezaplatili za domenu ci co :(

          0 0
          • smallbrother  

            www.inrace.cz/

            je to na týhle adrese. Ta stará neplatí snad kvůli změně hlavního sponzora, nebo něčeho takového. BobrCup nemá chybu! loni to trochu kazilo pěkný počasí. :)

            0 0
            • vlk  

              No fotky nic moc.Alespoň kdyby měli na stránkách mapu kudy se jede, tak bych jako znalý tamějších kopců mohl určit, zda je to pro chrty či drsný terén.Takhle zase vím houby.

              0 0
              • petryk  

                Mapa tam je, trasa je označená jako pohodová – no, všechno je to na jejich webu:)

                0 0
    • piskot  

      Tak jsem včera si byl včera projet část trasy (spíše začátek a závěr) – je trochu odlišná od mapky na webu (asi loňský ročník). Ten prostředek okolo Javoříčka a Bouzova by mohl projet Vlk a poreferovat jak to vypadá tam :) Překvapilo mě, že tam nebylo až tak moc bahna. Místy to bylo sice trochu zarostlý, ale až tam přede mnou projedou ti rychlejší (těch bude asi dost), tak už to půjde. Konec řečí, jdu se přihlásit.

      0 0
      • vlk  

        Tak jsem skoukl tu mapu.Není čeho se bát.Okolo Javoříčka to většinou vede po lesních asfaltkách.V pod­statě z Veselíčka na Březinu, Javoříčko a ten kousek po selenelé je silnice.Pak takový ten jazyk na Kadeřín jsou lesní široké cesty.Jak se to však vrátí zpět k té zelené, tak je to zase silnice a to až k místu jak je na mapě ten nápis „u Hvozdečka“-tak až k tomu Hájku.Od Hájku do Olešnic je to po polňačce a pak už asi víš.Mi to připadá teda podle střední části jako závod pro silniční kola.

        A chovejte se tam všichni slušně, je to kraj mému srdci nejbližší(navíc jedete po některých mých pozemcích), takže žádné odpadky.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.