• smallbrother

    Protože jinde ( www.bike-forum.cz/…6/forum.html#… ) se to nakouslo, ale nic jsme se nedozvěděli. Kdo jedete? A víte někdo jaká to bude? napadá mě přirovnání Jestřebkách, nebo k svého času Rtyni 3000.

    0 0
    • myki  

      Karpatz jedu na 100%, ale ještě se mi nepodařilo rozlousknout ten jejich přihlašovací systém. Kolik na místě, jestli maj nějaké omezení v počtu účastníků, jak s převodem peněz atd.

      0 0
      • RADO77  

        Já jsem přihlášený přes Marathon Mann, tj. přes Paklisport. Zeptej se jich. Určitě o tom budou vědět víc.

        0 0
    • heretik  

      Nevím, jestli je lepší tohle téma otevřít tady nebo v sousedním vlákně, kde je to z VČ…

      Jedná se mi o dopravu z Prahy, případně tipy na ubytování atd. Kdo a kdy jedete? Máte volno? Kde spíte? Nemám nic ani proti stanu, případně širáku, když nebude extra hnusně… naopak můžu vzít auto zřejmě s dvěma dalšími místy, ale radši bych se svez, po závodě budu utahanej a to se mi moc dobře neřídí. Anebo návrat ve středu ráno :-P

      0 0
      • Beeda  

        cau, predbezny plan – ject tam s s kamoskou z phy, v pondeli k rodicum do jizerek, pak je to 55km do Karpace. Takze by to slo mozna spojit.. zauvazuj..kdyztak zitra…B

        0 0
      • Bulda  

        hele, spani u me na chajde cca 15km od Harra, odjezd v pondeli odpo, auto se hodi, domu klido odridim :))) co ty na to?

        0 0
      • SELMIRA  

        jsme chtěli jet taky, ale ve všech pensionech mají: „brak wolnych miejsc!“ :o( Ne, že bych se teda chtěla vnucovat Buldovi do chaty… :o)

        0 0
    • jecnak  

      Jedu v ramci Marathonmanna. Prej to je hodne tezky – teren, coz kdyz tvrdi Vena Hornych, tak bude pravda.

      0 0
    • smallbrother  

      no dobrý, a já jsem pořád ještě nenašel nikoho kdo chce jet od HK. :S :)

      0 0
    • RADO77  

      Já jedu v Po odpo/večer z Phy, plánuju přespat u kámoše na chatě na Benecku, ráno do Karpacze a po závodě z5 do Phy. Pojedu sám v autě takže 1–2 lidi můžu vzít. Přespání u toho kámoše asi taky možný, ale musel bych se optat minimálně ze slušnosti. Kdyby měl někdo zájem, tak mail v profilu.

      0 0
      • lempl  

        hoj docela bys mi tim vytahl trn z paty to by bylo super… mohl by ses pls zeptat na to ubytko? lempl

        0 0
      • heretik  

        Stále to platí? Asi bych jel taky, jestli se neozve někdo další, že by chtěl jet… poslal jsem ti mail.

        0 0
    • heretik  

      Výsledky už jsou na netu, celkově se to dá doklikat z www.videocom.sk/…1karpacz.htm Výsledky dle tras a kategorií: www.videocom.sk/…ategorie.htm Největší lempl je tradičně lempl, který je zařazen v trase 50 km, kde s časem přes 4 hodiny straší dost na konci ;-)))

      Jinak trasa celkem fajn, pro nás turisty tam mají pěkný výhledy :), strašně prachu, dostatek asfaltu na napití a trochu dlouhej sjezd přes šutry.

      0 0
      • Beeda  

        hehe z toho si nic nedelej, me dali taky do 50, takze s tim casem to melo byt na bedny, respektive prvni flek:-) no to same se stalo jeste jardovu hrubemu a pak i mirce rousove:-) proste ti podelali. ono se nedalo ani opravit, protoze misto v 6h se vyhlasoval az v 7 stylwm rychle at tam aspon neco je , takze to nebylo ani vyvesene. hodne lidi bylo nastanych, ja si sel nechat vratit startovny… jo a co nejhorzi, z meho pohledu samej asfalt…jsem se na to tesil a docela zklamani z trate, sjezdy v poho zadny brutal…

        jo a stejne bude v cele serii jeste bordel v kategoriich, protze tady udelali prelomovej rocnik narozeni 76 a jinde je 77, takze by stejne by v karpaci vyhral u me v kategorii karel hartl:-))

        0 0
        • Bulda  

          tak na tenhle „boredl“ sme tam už nastesti nebyli, kdyby jo, asi bych psal taky trochu jinak …takze gretulace ty Beedaku :)) …prej si na mě stěžuješ, že tě pomlouvam, že se málo staráš o kolo a všechno strašně rychle zničíš …ale to nejni pomluva, ale fakt :)) a neřikej, že ne :)))) no, XTR by snad mělo sezonu vydržet i tobe :))

          0 0
          • Beeda  

            hele bud v klidu, to neni pomluva, nejsi jedinej, kdo ma spatny pohled na mou udrzbu kola:-)) PS: kdo me prasknul?

            0 0
            • Bulda  

              kdepak, ja mam pohled dobry, ale to ty taky, jen mas spatny pristup :))) ale tohle kolo uz by si trochu ty pozornosti zaslouzilo nemyslis?

              0 0
        • heretik  

          Aha, tak kvůli tobě byly ty výsledky vyvěšený až někdy hluboko v noci, ty už to máš opravený ;-)

          Jinak to nechápu, ty koberce na trati dva měli, tak proč nedali ten první až na ten okruh, nemuseli se pak každýho ptát, kterou trasu jede… a dal by se změřit i čas jednotlivých okruhů.

          0 0
          • Beeda  

            Ja si to vysvetluji takto, byla vobla trati a nepsalo se to do prihalsky, cili to museli odvodit z prujezdni kontroly. Jenze prej zmenili trasu a tak ta kontrlo byla bude jinde kde se vubec nejelo, nebo pred rozdelenim trate. Navic jedny cipy vubec nezafungovali…

            Uz jseme byli lehce nasr.bylo nas tam asi 10… (teda ja dost ze:-). Podobne jsem cekal minuly tyden v Lipe na vysledky), Tak jsem strhnul cislo v pul osmy a rvu na tu groupu lidi v tom po…m mericim aute, jak dojelo tohle cislo na dlouhe trati. A ten strejda mi rekne „no prvni“, tak nevis zda se mas radovat nebo nadavat. No cele je to za nama, hlavne me sklmal ten asfalt a prevyseni bylo take mensi o 600m. Diky Medunce za fotky a piti a vsem co dojeli a uzili si to at vytrvaj na dalsi zavod ze serie, Patrak si da asi majzla:-) B

            0 0
        • lempl  

          hele vuuubec se v tech vysledkach nevyznam :-( koho mam *****, abych byl uvedenej ze sem jel 90km?? kuciiiii verte mi to :(

          0 0
      • Bulda  

        a já si řikal, kde lempl ztratil čip, či co zas dělal :)) výsledky jsou i přímo na stránkách maratonu – nahoře (polsky wyniki) www.mtbmarathon.com/index.php?… jinak teda organizace prezentace zajímavá, nebejt Medunky, tak sme se dostali na řadu asi až po startu :)) dvě kola mě taky překvapily, ale to je moje chyba, že sem si to líp nepřečet .....spousta asfaltu (hlavně 6km výjezd před první občerstvovačkou), sjezdy po šotolině a šutrech zajímavý, ale málo :)) spousta prachu, málo jídla v cíli, pivo žádný :(( nebxlo to sice špatný, ale …vivat malevil :))

        0 0
      • Darkson  

        hezky kucí. beeda, bulda i jecnak pěkně. ale lemple, plácat se na 50 km přes 4 hodiny, styď se! :-)

        0 0
        • Bulda  

          a mocit pani na obcerstvovacce na nohy …skoro :))

          0 0
          • Medunka  

            Bud rad, ze jsi na startu stal pred Jecnakem… typek za nim mocil na BCH oblouk, pac uz se nechtel prodirat ven ze startovniho pole

            0 0
    • jecnak  

      Bordel popolsku. Na tohle nemela ani Hluboka. Organizacne to Polaci naprosto nezvladli. Presne jak pise Bulda, tak nebyt Medunky, tak jsme neodstartovali, diky.
      Mnozstvi asfaltu me tak taky prekvapilo, ale jinak byl trasa pekna, znaceni perfektni, obcerstvovacky velmi slusne zasobeny. Sjezdy se mi naopak velmi libily, protoze pokud se to hodne pustilo, pak to bylo moc zabavny.
      Celkove z toho mam takovy rozpacity pocit, cekal jsem vic, v mnoha smerech me zavod zklamal, ale kulisa zasnezenych hrebenu Krkonos a prijemna atmosfera a pohoda u Buldy na chajde to jednoznacne vyvazila.

      /foto – Lempl po dojezdu/

      0 0
    • jecnak  

      Nejake momentky budou za hodinku… www.bajk.cz/…a/clanek.asp?…

      0 0
    • smallbrother  

      U MĚ SPOKOJENOST, TRA ZNAČENÁ SKVĚLE, SJEZDY PĚKNÝ A RYCHLÝ, DO KOPCE V KLIDU „NA VELKEJ“ ORGANIZACE NAPROSTO TRAGICKÁ, NA ČÍSLO JSEM SI FRONTU VYSTÁL, NA ČIP JSEM UŽ NEMĚL MORÁL. S POŘADÍM SPOKOJENOST 18 (RESP. 28.)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.