• David97

    Čau, chtěl bych se zeptat, zda někdo jel předchozí ročníky GENESIS BIKE PRAGUE ?

    A jaké z tohoto závodu máte pocity?

    0 0
    • mikedusty  

      Zatím se jel pouze 1 ročník. Já jel kratší trasu. Letos jedu znova. Trať na 35km hezká, stoupání na Cukrák si opět nechám ujít. Nevím co chceš přesně vědět, ale pro mě fajn závod (nejsem ten co chce být první v cíli, ale určitě si sáhnu na dno sil). Občerstvovačky ok, jídlo po závodě normální. Já si to užil.

      0 0
    • hcmartas  

      Jako mikedusty jsem jel krátkou, no a nebylo to tak špatný :)

      Je pravda že bylo fakt vedro ale určitě lepší než déšť, počet startujících byl sice relativně vysoký ale kdo je šikovnej tak si stoupne dopředu na startu, co se týče trati tak nato že se startuje v Praze tak je i ta krátká opravdu zajímavá relativně po rovině s minimem asfaltových přesunů což je posun oproti P50, je tam jeden zajímavej technickej sjezdík kde jsem to položil a kolega na krosáku měl co dělat aby to ustál :)

      Akorát by příště pořadatelé mohli dávat tašky až po závodě, jelikož ne každý je na závodech autem aby si mohl odložit věci atd. naštěstí jsem tam měl ale doprovod. Za cenu startovného to je opravdu dobrý závod.

      0 0
      • mikedusty  

        Startovný je super. A další věc, co se mi líbí, že délku trati si vybíráš až na nějakém 17km, kde se rozhodneš, jestli odbočíš na delší trať nebo na kratší. Nejen proto jedu letos znova. Jen musí člověk občas překousnout velmi rekreakční závodníky (rodiny s dětma), který se vydaj na trať a pak je v lese mezi stromama nelze předjet. Loni dokonce triko v ceně, jelikož to byl již zmiňovaný 1. ročník. Tašku s upomínkovýma věcma jsem hodil do báglu a ten pak do úschovny, naprosto v pohodě. A pokud si zapomeneš pití nebo sváču, dokoupíš před závodem v Galerii Butovice v Albertu.

        0 0
        • marco  

          Přesně koupit sváču a tu si potom sníst při čekání na policajty pro případ, že by si někdo to kolo půjčil.

          0 0
    • mr.kokos  

      Tak kdo se chystá? Kdyby jste ještě někdo nebyl přihlášen a chtěl by jet, mám jedno startovné za 300 Kč. Kdyžtak mail a nějak se dohodneme:)

      0 0
    • JMT  

      Prodam startovny za 250,–kdyby nekdo chtel. Prestalo me bavit jezdeni a uz jenom zeru :-) 724889992

      0 0
      • Jones  

        Ahoj, neni tu nejaky nemakacenko, co ma zitra volno a chtel by si projet dlouhou?

        0 0
        • blaf  

          dej pls vedet jak je na tom trat s bahnem

          0 0
        • nitraq  

          Dneska jsem jel po kousku trati a brod na 50. km bude zajímavej. Sice píšou mělký brod, ale dneska to bylo po náboje.

          0 0
      • Elwing  

        Žraní jen tak neomrzí co? :) Mám to celej život.

        0 0
        • JMT  

          Jojo, smažený bůček z majonézou je prostě láska na celej život

          0 0
      • Reggie  

        jestli tě báví žrát tak to určitě jeď. Podle propozicí 6 občerstvovaček na 60km :-))

        0 0
        • JMT  

          Ale nemaj hranolky, klobásy, řízky atd…navíc přesun autem mezi těmito stanicemu bude dosti ztížený kuli závodníkum na kolech :-)

          0 0
          • McBlacky  

            ty že bys jedl hranolky klobky a řízek jo? nevěřím :)

            0 0
            • Reggie  

              ale třeba já to na maratonech dělám, po 3 hodinách pití sladkého ionťáku, sladkých tyčinek a gelů si při dojezdu na občerstvovačku mumlám království za řízek :-)) Někde mají salámy a sýry.

              0 0
        • fousac  

          no jo, ale půlka z nich je jenom s vodou (ale jak sem loni v tom vedru a s kocovinou byl za ně rád) a ty ostatní měli jabka a vodu.. ;)

          A zrovna ten řízeček nebo klobásu bych si s chutí dal..

          0 0
          • Jones  

            loni byly margotky. Byla to parada, po hodine na tom slunicku,… kazdej lizal obaly od cokolady jak nejakou …

            0 0
            • mr.kokos  

              Taky jsem lízal čokoládu z obalu od Deli:) Ale na těch dvou hlavních občerstvovačkách si myslím že se dalo vybrat – ionťák, ovoce, čokoládový tyčinky, ale co si pamatuju tak třeba i Corny.

              0 0
    • jiri_dobias  

      Ahoj,

      mam jedno volne startovne. Prenecham za 200!

      Muj mail je jiri.dobias@me.com.

      J.

      0 0
    • ivanc  

      Ahoj,

      nabízím startovné, za 250Kč do středy 19.6., tj. za stejnou cenu, co jsem koupil.

      Hezký den,

      ivanc

      ivanc@tiscali.cz

      0 0
    • tulda  

      Ma jeste nekdo startovny na prodej? Dam 200 Kc. Kdyztak mail, dik

      0 0
    • jachymk  

      Sakra nechal jsem si startovní číslo v práci. Již se tam nedostanu. Co teď? Psal jsem zoufalýho maila na nějaké info závodu doufám, že mi vystaví nový čip :/

      Máte někdo zkušenost s takovou absurdní situací?

      0 0
      • Jones  

        Tak co bajkeri, jak jste dneska dopadli? ja dlouhou za 4:13, dorazil jsem odrenej a s osmou :)

        0 0
        • McBlacky  

          celkově na 60km 11 v kategori 9 a to jsem 8 minut ladil hřebík krerej šel tam i zpátky. Nejdřív šídlo do jedný díry, foukám, nic hledám druhou díru, šídlo do druhý, nechytlo se (v boku) takže plášt dolů, ventilek ven a duše dovnitř, ta ucházela :( dojezd 15km jako pižla kromě asfaltu ve stoje a sjezdy jak kategorie 60+

          Jako satisfakce 1 flek v tandemech se Šári.

          Jinak asi třikrát kufrovačka na cestě, ale to je tady tak nějak klasika.

          0 0
        • moskyttt  

          Jel jsem dlouhou a umístění dle očekávání v třetí stovce, nejsem žádnej rychlík.

          Trať místama parádní, třeba ten prudkej sjezdík mě úplně nadchnul, možná i proto že jsem ho dal celý a všichni co byli okolo mě jezdily po zadku. Některý místa bych vynechal, to nemá z bajkováním nic společnýho, třeba hromadný tlačení na Jíloviště.

          Značení bída, dobrovolníci to pojali jako herní den na mobilech místo aby řekli kam jet nebo upozornily na nebezpečný místa.

          Takže takový lehký MTBO.

          Nechápu nadávání některých na závody kolo pro život nebo author cupu. Jsou sice dražší ale alespoň jsou dobře značený trasy a dobrý zázemí a to jsem byl letos na Orlíku kde to dost pokulhávalo co se zázemí týče.

          Ti co si na webu genesisu prohlédly videa z představení trati a jak je celá tato akce prezentována pro širokou veřejnost asi celou cestu nadávali.

          Za mě takové závody NE.

          0 0
        • Zodiax  

          151 celkově, tak nějak podle plánu a očekávání. Ze začátku hodně pomalé, všude se to špuntovalo už pro druhou vlnu, do toho přijela i třetí … paráda ;)

          Líbily se mi výjezdy, které se dali vyjet bez problémů, pěší pasáž mi nijak nevadila, nebyla ani moc dlouhá, naštěstí jsem nekufroval, protože buď jsem koukal na cestu kudy jela většina přede mnou nebo někdo odbočil špatně a už se vracel ;)

          Trochu mě rozladily křeče cca 5km před koncem, naštěstí jel zrovna vlak, takže mě už do cíle nikdo nepředjel resp. jsem předjížděl už jen já s kamenejma nohama ;)

          celkově se mi to líbilo, za čtyři kila pěkně strávené odpoledne ;)

          0 0
        • celevra  

          tak na konec 16tej celkově na dlouhý, no, pro příště by měl pořadatel povinně vybavit účastníky mapou trasy :D prostě dcl velká kufrovačka, pořadatelé na trati šílený.. jediný plus pro ty holky, že byly dcl pěkný, jinak smutný, jedna v uších sluchátka, další zuřivě smskovala a všemu dal korunu borec, na kterýho volám kudy do cíle, že jedu z dlouhý a on, že to je putna, tak do prava a samozřejmě blbě, naštěstí mě skočili jen 3 lidi asi, ale stejně, zamrzí.. Jinak start totál vypíčenej, hlavně logika lidí, že po startu se každej rve dopředu, nákej šáša mi tam pročísl šaltr, tak sem ho taky pročísl slovně, ještě že to nebylá náká hokejka, jinak by to bejt moudrý nemuselo :D

          0 0
        • bikerR  

          Umístění 138. na krátké, čas 2.23.03. Na to že to byl muj první závod dobrý.

          Sice 3 pády na začátku(z toho jeden v prvním brodě,ale tam se koupala snad většina :) ), terén dobrý (bláto se dalo čekat :) )

          Jak tady píše většina, problémy se značením, jedna docela zbytečná vracečka (menší neznačená křižovatka), při otázce na trasu, zda jedeme opravdu 35km mi bylo řečeno, že asi 60km, že to neví jistě :D

          První výjezd z asfaltky do „terénu“ byl tragický. Kolo šlo jedině vytlačit, někteří se to snažili vyjet, ale pro „hustotu“ provozu to nešlo(a to jsem jel v druhé vlně).Dál to bylo dobré, sjezdy parádní, občerstvovačky taky ok (využil jsem jenom výměny prazdných bidonu za plné a to jenom na rozdělovačce a na poslední)

          Podstatné je, že jsem to přežil a že to přežilo i kolo.

          Ted mě čeká na srovnání KPZ v Chuchli, tak uvidím tam :)

          0 0
        • jezura  

          Po dlouhé době se mi jelo dobře,žádné bolesti zad,zápěstí atd.(změna posedu).Značení celkem O.K. jen na jednom místě jsem minul odbočku(ztráta cca 30 sekund).Přek­vapilo mě,že pořadadatel udával délku krátké trati 35km a bylo to cca 41km.Na krátké 102.a to jsem se svým časem nečekal.

          0 0
      • nzg  

        Zajimalo by me, zda celo zavodu Cukrak tlaci nebo jede? Myslim tu prudkou stojku. Okolo meho 100. mista uz vsichni bez vyjimky tlacili.

        0 0
        • McBlacky  

          nevyjel to nikdo, ale tak do půlky to dali – myslím ta cesta co už vede kolmo na vrstevnice

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.