• prtomas

    zdarec

    jak by jste ohodnotili tento závod?

    trat popisovat nepotřebuju jede se to skoro kolem mého bydliště, zajímá mě třeba jak jsou milí pořadatelé, jak často se tvoří špunty atd.

    děkuji

    0 0
    • McBlacky  

      záleží jestli bude start jako loni nebo jinak. Když by byl stejně tak se na začátku menší špunt vytvoří, pak už moc není kde.

      Pořadatelsky to trochu hapruje, respektive místo ukazování směru čumí pomocníci do mobilů a závodníci pak přestřelují odbočky :)jasně že ne všichni a všude, ale my bloudili loni jednou hodně a min dvakrát se vraceli v křižovatce. Stejný i ročník předtím, kde teda to bylo i na vrub škodičům, co přeznačili trať v průběhu.

      ale je to hezký závod, celkem poctivý (dlouhá trasa)

      0 0
      • prtomas  

        díky ale s blouděním mít asi problém nebudu protože jsem si tu trat naplánoval do detailu a před závodem si ji tak aspon 2× projedu

        jenom ještě jedna otázka bylo tam loni hodně bahna?

        a pojedeš to i letos?

        0 0
        • novas752  

          I přes období po těch loňských silných deštích silné nebo mokré bahno nikde moc nebylo (např. kousek pod rozvadovnou stálo 2 tydny pred zavodem asi 30 cm vody :) ), jen trochu na úzké cestičce za Zmrzlíkem za kasárnama a potom před sjezdem ke Kalinovu mlýnu (ale tam to je 7/24/365, asi nejaky pramen). Ale(!) na hraně údolí Berounky byla místy vlhčí a hodně lepivá hlína… :/

          0 0
          • novas752  

            A startoval sem asi ve 3. rade za 1. padesátkou, takže mě se to nešpuntovalo nikde…

            0 0
        • McBlacky  

          mám to v plánu, ale je to letos komplikovaný. Aktuálně nevím jak dá zdraví – což je spíš otázka jestli vůbec budu závodit něco na vážno a druhá věc je, že to bude týden po Loudání – na regeneraci to chce tak 14–21 dní, týden je málo.

          0 0
    • nzg  

      Jel jsem to dvakrat, trat az na par nudnych asfaltovych pasazi docela fajn. Organizace trosku slabsi, hlavne na trati ne vzdy jasne kudy jet, poradatele (najati studaci) si spise hraji s mobilem nez by navigovali. Par lidi i docela bloudilo. Obcerstvovacky fajn, jidlo tez. Sprch na kola dost.

      Jelikoz startuje kratka s dlouhou dohromady, tak na zacatku spunty porad. Ke konci se trasy zase spojuji, takze se nebezpecne mixuji vycerpani vyletnici z kratke se spurtujicimi zavodniky jedouci dlouhou.

      Ale letos pojedu zas.

      0 0
    • SharkPool2  

      Jel jsem ho loni. Všechno v pohodě. Jen…špunt jak prase byl v Klukovicich, kde se pod bus nádražím snažilo X set jezdců dostat ze silnice na stezku pro 2 kola (vedle sebe)…pak už špunt nikde nebyl. Ve sjezdu z Cukráku jsem si na poslední chvíli všiml spadleho značení. Kdybych si toho nevšiml, tak bych jel ještě s jedním tipkem misto do Lipencu směr Černošice a závod by byl v … Na další za nama jsme volali, ale neslyšeli nás. Letos pojedu zase, ale asi jen krátkou.

      0 0
      • bikerR  

        Letos už sem tam prý nejede…ale ten špunt byl strašný :)

        0 0
    • Pavel 21  

      Ahoj,chtěl bych se zeptat kde se dá nejlépe zaparkovat autem u startu.Díky za radu.

      0 0
    • ppcomp  

      Mám poukaz na startovné zdarma, ale své už mám zaplacené. Má někdo zájem za poloviční cenu?

      0 0
      • karliner  

        Jaká je poloviční cena za poukaz na startovné zdarma?

        0 0
        • rdx  

          no k listku dostanes jeste pulku startovneho, co je na tom k nepochopeni :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.