• ada

    www.bicybo.cz/…y_detail.php?…

    Pojdete tam niekto? Ak budem moct, skoknem tam. Sice do toho ako slovenka nemam co kecat, ale v Brne uz nejaky ten rok zijem a je pravda, ze nejaka rozumna cyklostezka centrom by bodla.

    0 0
    • MartinXC  

      Sice nejdu, ale manifestačně si koupím nového bika ;-)

      0 0
      • mastihuba  

        :)

        0 0
      • Paja  

        Aaa ruka uz dopsala…:o)

        0 0
      • Paja  

        a co na tu objednavku nakonec vlastne napsala?

        0 0
      • Paja  

        aha, spesl…

        0 0
      • RomanH  

        Uz se tesim, az se nekde potkame :)

        0 0
        • MartinXC  

          Je to doma (Enduro Elite), dneska jsme se začali sbližovat (prvních 20km na zajetí brzd a odhalení povolených šroubů a zvládnutí mořské nemoci :). BTW je to fuška, do kopce to jakž takž jede, ale do vzduchu se tomu moc nechce (skákal jsem jak raněný jezevec :-). Až se dostěhuješ, ozvi se.

          0 0
          • Paja  

            Nechces dneska v seznamovani pokracovat, rad bych se taky seznamil:o) odpoledne jedu z Vysociny a z Tisnova bych chtel pres Bitysku a Prigl, co takhle 17:30–18:00 v Tisnove?

            0 0
            • MartinXC  

              Omlouvám se, ráno jsem na B-F už nekoukl. V 10 jsem vyrazil s kolegou do Krasu a po návratu jsme jeli s rodinou na návštěvu ke kámošům.

              0 0
              • RomanH  

                A jake jsou dojmy po delsi vyjizdce ?

                0 0
                • MartinXC  

                  To jsem jel na Princezně, terém byl lehčí a taky jsem nechtěl zůstávat pozadu.

                  0 0
              • Paja  

                Po teto vyjizdce muzu potvrdit tady rozsirene tvrzeni, ze Python ma pomerne malo odolne boky, na modre z Tisnova do Bitysky jsem na nem udelal (pravdepodobne o sutr, bo nic jinyho tam nebylo) skoro 1,5cm diru, je sice pravda, ze jsem ho mel docela natvrdo (na silnici), ale stejne me to prekvapilo – lesni cesta, par sutru…

                0 0
                • vili  

                  to ste jeli kolem Sarky?(reky?)

                  0 0
                  • Lišák  

                    Kolem Šárky vede červená, modrá vede z druhé strany řeky z Hradčan přes Sokolí.

                    0 0
                  • Paja  

                    Mazany Lisak vsechno vi, je tam jako doma:o)

                    0 0
          • RomanH  

            Uz se tesim. Stehovani mam jiz za sebou, byla to akce kulovy blesk. Ted me jeste ceka boj s urady.

            0 0
    • Karaya  

      No, možná se tam přijedu podívat.. Ale nevím nevím jestli má takhle smysl manifestovat, zvlášť když většina lidí co tam jsou stejně nejsou bajkeři, ale notoričtí manifestátoři :-)

      0 0
      • OCG  

        presne, treba moje nemecka spolubydlici. Prostestuje proti kravam v kravine potazmo kravinum, kaceni destnych pralesu, proti ceske antiimigracni politice a ted se zasazuje o postaveni nesmyslnych cyklostezek v Brne. Koupila si novyho Artura Basic od Hanaka a rukavicky (prilba ji nenapadla) a je z ni ted obrovska cyklistka. Normalni ekoteroristka…

        0 0
    • motylek  

      Ahoj Ada,je o tobě taky slyšet,jak se máš,, a hlavně co kolena???Už jsi se byla projet??Mám pocit,že v době manifestace budu na kole nškde jinde,

      0 0
      • ada  

        zdravicko :-), operacia sa zadarila a pomaly zacinam znovu jazdit, na nejake velke bikovanie to ale nebude, tento rok este teda Gunn Ritu neohrozim :-)

        No a ja osobne nechcem ist nikam manifestovat a vysmievat sa ridicom a pod. Pochopila som to tak, ze zamerom je upozornit na to, ze v Brne su i cyklisti a radi by sa mestom prepravovali bezpecne a po nejakych zmysluplne prepojenych cyklostezkach. Ze tu neziju len cyklisti, ktorym sa staci cez vikend projet od Hypernovy na Prygl, ale aji ludia, co by radi na kole jazdili do prace alebo skoly… V novom navrhu uzemneho planu chce mesto centrum odlahcit od autodopravy a podporovat MHD a cyklistov, toz tak je dobre sem tam sa pripomenut, ze o to stojime. :-).

        0 0
        • quiq  

          Presne tak. Bohuzel v Brne je situace asi bezvychodna. V nedavnem Metru primator mesta vyslovil nazor, ze Brno cyklostezky nepotrebuje, protoze se mu nezda, ze by se po meste pohyboval dostatecny pocet cyklistu. Na svem diskuznim foru na strankach mesta tento nazor dale obhajuje v odpovedi na jeden dotaz. Zkusil jsem mu napsat prispevek, kde jsem ho upozornil na nesmyslnost teto logiky – on nechce cyklostezky dokud lide nebudou vice jezdit, ale lide nejezdi, protoze je to bez cyklostezek nebezpecne. Neodpovedel a ani tento prispevek nezaradil do sveho fora… :-|

          0 0
          • OCG  

            situace v Brne JE bezvychodna, cyklostezky jak je navrhuje par nadsencu z Bicybo bohuzel nemaji zadny smysl, jsou neproveditelne. To je muj nazor. Spis bych ty usetreny prachy vrazil do zlepseni MHD, kterou vyuzije daleko vic lidi nez +/- 150 cykloturistu (soude podle dnesni navstevy na Moravaku)…

            0 0
            • quiq  

              mam pocit, ze jsi me ne zcela pochopil. K aktivistum, kteri by auta nejradeji zrusili rozhodne nepatrim. Dokazu pochopit argument, ze se cyklostezky momentalne nestavi, protoze na to nejsou penize, a jsou momentalne o neco dulezitejsi veci k reseni. Ale nazor, ze Brno cyklostezky nepotrebuje je velmi spatny, protoze to znamena, ze ani pri novych vystavbach se s cyklostezkami nebude pocitat, a ty pak budou pripadne vznikat az dodatecne, coz povede k takovym _nebezpecnym_ cyklostezkam, jako mam ted. Na uzkych chodnicich spolu s chodci. Cyklista neni jen sportovni nadsenec, nebo ten typ lidi co chodi na protestni akce. Jsou to i lide, kteri by kolo radi pouzivali treba jen k cestam do prace, na nakup, pro pohyb po meste…casto jsou vyuzivany i cim dal vice se objevujicimi bruslari.

              0 0
              • OCG  

                ale pochopil :o) argumentu proti a proc je Brno beznadejne je podle me trochu vic.

                1. podoba mesta brna – uzke ulice, v centru resp. jeho bocnich ulicich, kudy by mohly vest cyklostezky, parkuji auta na chodniku, kolem nich chodi pesi a na spouste ulic zpusobi kolaps o neco vetsi dodavka, ktera ma problemy se tam vytocit (byl jsem toho dnes svedkem hned 3×. Za jediny den na ruznych ulicich). Nevim, kam by se na techto ulicich vesla vyznacena cyklostezka (tedy nejaky vyznaceny pruh, na ktery pesi nesmi v zajmu bezpecnosti sve i cyklistu).
                2. pomerne „hornaty“ profil Brna + minimalni existence okruhu, ktere by svedly hlavni proud aut mimo centrum – jednoduse mam pocit, ze pani ve strednim veku nepojede na nakup do Vankovky na kole, protoze ji na zpatecni ceste bude cekat solidni stoupani nebo nepojede do prace z Vinohrad do Kohoutek, bo sice z domu sjede 60kou, ale do kohoutek se povlece do kopce. Totez na zpatecni ceste. A vsude auta.
                3. perfektne fungujici dopravni obsluznost (nikoliv DPMB). Jeho existence a navyklost lidi na „saliny“ zpusobi, ze nikdo krome par nadsencu ty stezky nebude vyuzivat, tzn. je potreba zvazit „rentabilitu“ (i do budoucna) cyklostezek, obzvlaste v momente, kdy se Brno, obdobne jako kazde jine vetsi mesto rozrusta. Nevim, zda lide z Mokre-Horakova nebo z Utechova budou jezdit do prace na kole nebo do centra. Domnivam se, ze se vzrustajici rozlohou se rapidne snizuji sance na to, ze by stezky byly pouzivany v takove mire, aby to nebylo vnimano jako vyhozeni penez danovych poplatniku.
                4. Kam s nim? To resil uz pred nejakymi 100 lety Neruda. Samozrejme slo tehdy o slamnik. Ted jde o kolo v centru Brna. Kam s nim? Kde jsou mista, kde si bude moci nakupujici cyklista postavit kolo? Kolik to bude stat? Brno neni Prostejov, odkud pochazim, kde staci rozmistit cca 30 stojanu a kde i v sobotu dopoledne neni v centru takova koncentrace lidi, jako na Ceske v pondeli v pul dvanacte.
                5. neukaznenost chodcu – Prostejov je dukazem toho, ze v 55ti tisicovem meste chodci nerespektuji skutecnost, ze cyklostezka je urcena primarne cyklistum. Chodi si po nove zbudovane cyklostezce jak se jim zamane. Jak by to asi vypadalo v bezmala pulmilionovem Brne, jehoz centrum je hrube prelidneno???
                6. zajimal by me demograficky a sociologicky statut lidi, kteri maji eminentni zajem na vybudovani cyklostezek…

                Podle toho, co jsem videl na Moravaku soudim, ze moc mladych to nebude. A kde je ta budoucnost? Bude v budoucnosti o cyklostezky zajem???

                argumentu proti by se naslo vic, ale nechci psat delsi elaborat :o) Jde o to, ze prezentuji svuj nazor. Pokud se nekam budu chtit dostat, tak vzhledem k mnozstvi aut (s nimz se da bez mnohamilionovych investici tezko co delat) vyuziju MHD. Je to relativne rychle a pohodlne. Pokud se budu chtit dostat rychle z Capkovy na lidickou, pouziju vedlejsich cest. Pokud se navlecu do saka a budu chtit jet na jednani, nepouziju kolo, bo budu vice ci mene smrdet a budu zpoceny. To neni dobra vizitka. Takze otazkou je vyuzitelnost cyklostezky.

                Jako clovek, ktery nebere kolo jako dopravni prostredek, ale jako nastroj oddychu a relaxace mam za to, ze co spise ma smysl, je budovani cyklostezek MIMO Brno, nikoliv cyklostezek fungujicich jako spojnice periferii s centrem. O tom, jak mozna vetsina lidi vnima kolo a cyklistiku svedci mnozstvi lidi na „Priglu.“ Podle me ma smysl udelat cyklostezku, ktera lidi zavede mimo centrum, kde si budou moci v klidu oddechnout, aniz by byli konfrontovani s masami lidi. Jinymi slovy, kolo jako dopravni prostredek podle me nema v dnesnim ani budoucim Brne sanci…

                0 0
                • OCG  

                  dodatek: penize, ktere se usetri tim, ze se nevybuduje cyklostezka se daji vlozit jinam. Zkvalitneni MHD (posileni spoju ve spicku atd.), odklon aut z centra atd. atd. Bude se stavet nebo renovovat nadrazi… Tvari v tvar mire „spolecenske prospesnosti“ nadrazi nabyva dulezitost existence cyklostezky mikroskopickych rozmeru. A takovych relativne dulezitejsich veci je v Brne nepocitane.

                  0 0
                  • pepek  

                    To s tím nádražím ale nemyslíš vážně, nebo jo?

                    0 0
                    • OCG  

                      smrtelne :o) ale fakt :o)

                      0 0
                      • pepek  

                        Už jsem se lekl, že i tu jsou občané, kteří vítají tuto stavbu, neboť: „aspoň se v Brně něco postaví a ne jenom v Praze“

                        0 0
                        • OCG  

                          tu stavbu (at bude jakakoliv) nevitam z duvodu, ktery uvadis (vecne rozkopany Brno me obcas pekne sere), ale z toho duvodu, ze do Brna doufam privede penize. Ale v Brne ziju teprv 7 let a za dva mesice se stehuju do Bilovic, takze mozna to uplne neznam… :o)

                          0 0
                          • pepek  

                            Nejde o tu stavbu, ale o tu cenu: myslíš, že postavit něco takového za 30 – 50 miliard je smysluplné?

                            0 0
                            • OCG  

                              za tu cenu asi ne, ale je nejspis bez debat, ze Brno potrebuje novy nadrazi. Co jsem videl architektonicky navrh nove budovy, tak by se za ni nemusel stydet ani Londyn. Trochu naddimenzovane…

                              0 0
                              • pepek  

                                Nový nádraží za cenu superletiště?

                                0 0
                                • OCG  

                                  no s tim nesouhlasim, ale je otazkou, na kolik by prisla renovace stavajiciho + ztráty zpusobene vylukou nadrazi (prece jen, polozit novy rovnejsi koleje znamena, ze vytrhas stary, vyradis tim nadr z provozu a polozis novy). Ale vzpominam si, ze kdyz jsem se bavil s kamosem, co v te dobe delal pro Rovnost a skoro obden byl na nejake tiskovce kvuli nadru, tak ani on jakozto clovek mimoradne informovany (prece jen o tom psal do novin) nevedel, ktera varianta je lepsi.

                                  0 0
                • JSt  

                  kdyz se na to divam ze sveho pohledu, tak cyklostezka je uplne, ale uplne zbytecna (na hovno sem nechtel psat :). kolo beru jak ty, tzn. pro zabavu a relaxaci. byl bych idiot, kdybych si jel odpocinout do mesta. ja pojedu presne na opacnou stranu do lesa. a 99% cyklistu, co znam sou stejni. proto bych videl jako lepsi sluzbu cyklistum odklizeni popadanych a pokacenych stromu z lesnich cest, aby se clovek nemusel misty prodirat mlazim s kolem na rameni. je mi jasne, ze s tim nejspis nebude souhlasit nekdo, kdo jezdi vsude na kole. ziletky taky nebudou po cyklostezkach jezdit kvuli pesim apod. je to videt i na cyklostezce königu – uplne nevyuzita. i ja to radej vemu vedle po silnici…

                  0 0
                  • Eva  

                    Tak to budu oponovat,jsou hodně důležité,též nejezdím do města,naopak se z toho města nějak potřebuji dostat,ale než se dostanu do lesa,jsem několikrát málem mrtvá z důvodů bezohlednosti řidičů a vůbec to nesouvisí se šířkou silnice,cyklistu neobjedou ani když je v protisměru volno a drhnou mi skoro o řiditka.Pěšáci mi nevadí,pojedu holt pomaleji než za městem,ale potřebuji se za to město dostat bezpečně.K Víd­ni,byla jsem tam,musím je pochválit,vytí­ženost akorát,pruh je oddělen pro pěší a cyklisty a všichni to respektují.Tož tak

                    0 0
                    • OCG  

                      Myslim, ze tu spis visi otazka vytizenosti cyklostezek a tim padem smyslu jejich vystavby… Na vyjizdky jezdim de facto ze samotneho centra a k tomu, abych se dostal na Babu nebo k Veverske Bitysce proste pouziju vedlejsich ulic, nikoliv hlavnich tepen… Z Capkovy do Recek je to docela streka, a mohl bych mit milion duvodu k tomu, abych chtel cyklostezku. Nemam. Naopak, prijde mi zbytecna kvuli sve obecne nakladnosti, obtiznosti vystavby atp. Uz jsem to zminoval…

                      0 0
                    • JSt  

                      ja su urcite ovlivnen tim, ze bydlim na okraji brna a neni problem zvolit trasu, kdy pojedu 100km i vice km prakticky vyhradne lesem. kdybych bydlel v centru, nejspis bych mluvil jinak. po silnici nesmis jezdit defenzivne. ridici sou jak zvirata ;) – vyciti tvou slabost a zbytecne nebezpecne te zacnou predjizdet.

                      0 0
                • motylek  

                  Myslím,že jsi nepochopil,jak to funguje.Nějaky oddíl pořádá výlety na kole a jezdí v sobotu ráno z nádraži vlakem.Jak se chceš dostat přes město na hlavák.?Pravidelně jezdím kolem vody a tam ta využitelnost je i pro bruslaře.Nebo třeba v lužánkách je dopravní hřiště -jak se tam dostat s dítětem na kole?? A finnačně to s dopravním podnikem moc nesouvisí.ten omezuje spoje už deset let aby ušetřil.Silnice v kraji asi taky lepší nebudou.

                  0 0
                  • OCG  

                    Kvuli tomu, ze nejaky oddil jezdi na cyklovylety z nadrazi prece nebudu stavet za x set tisic cyklostezky!!! hmmm, vyuzitelnost pro bruslare. Kdyz tak vidim „cyklostezku“ z Porici do Herspic k Avionu, prave tu o ktere mluvis a kde se motaji cyklisti, pesi (casto s kocarky a malymi detmi) a do toho jeste bruslari, tak tam mam pocit, ze dalsi takovou „cyklostezku“ Brno opravdu nepotrebuje. Nema smysl vymezovat pruhy (kvuli parkovani na chodniku atp.), spis je Bicybo a podobnych zajemcich, aby si projeli Brno skrz naskrz a pak magistratu navrhli nejakou rozumnou sit ulic, ktere budou slouzit jako „cyklostezka,“ tedy na znacky se pripevni zluta cedulka.

                    0 0
                    • motylek  

                      Právě, že potřebuje.Když není přes město žádná cyklostezka tak tam má každý strach jet.A já nemluvím o stezce ,tady by stačilo vyhradit pruh,třeba tak jak je to z písárek do kohoutek,popřípadě rozšířit silnici o metr.A v letě těch lidí je víc ,jak jeden oddíl.Najde se spousta lidí ,co pojedou vlakem na vysočinu.A těch lidí je tam tolik proto,že žádná jiná stezka není.

                      0 0
                • quiq  

                  Jeste se vratim k tomu clanku primatora. Uvadi tam, ze se Brno stavi k velkym mestum, jako Praha, kde cykostezky nejsou potreba. Kdyby se zameril na ponekud blizsi a vetsi Viden, videl by zcela jiny obrazek. Ve vidni, prestoze je taky huste prelidnena je i skrz centrum husta sit cyklostezek. Nezda se mi, ze by byla nejak vyrazne vyuzivana, ale i presto mestu stoji vkladat prostredky na jeji vystavbu. A to dokonce, na rozdil od Brna, na ukor silnice a nikoli chodniku. Existence cyklostezek proste svedci o kulturnosti mesta a dava obyvatelum moznost volby. V Brne je dle meho vice vikendovych jezdcu nez ve Vidni, ale o hodne mene jezdcu „vsedniho“ dne. Myslim, ze i to leccem svedci. S argumentem, ze Brno je kopcovitejsi, souhlasim, lide bydlici na kopci by na kole asi ani tak nejezdili…Ale ti jezdici na bruslich by mohli vyhodne kombinovat MHD se stezkami…dokazu si predstavit i MHD spoje pro cyklisty. ale to uz je utopie :o)

                  0 0
                  • Santus  

                    Souhlasim, ale s tim MHD pro cyklisty jsem to nepochopil, ja normalne s kolem MHD jezdim neni problem.

                    0 0
                  • OCG  

                    ja netvrdim, ze cyklostezky nejsou potreba. Ja tvrdim, ze v Brne jsou nemozne nebo mozne jen velmi tezko. Co se Vidne tyce, predpokladam, ze situace je obdobna jako v Mnichove, kde jsem rok jezdil nahoru a dolu na kole. Mnichov byl samozrejme po valce hrube rozbombardovanej a tak v tech 40. a 50. letech v nove urbanisticke koncepci pocitali i se stezkami. Ulice jsou proste o dva metry sirsi. A to i ty uzke :o) Viden je na tom mozna podobne, nevim… Ovsem srovnavat Viden a Brno mi prijde dost bizarni. To jsou dve naprosto nesrovnatelna mesta. Jedno je cca pulmilionove mesto s provincnim vyznamem, to druhe vlastne jedina rakouska megalopolis, tranzitni centrum (a jsme zpatky u toho nadrazi, Pepku :o)) atd., tedy docela bohate mesto, v jehoz rozpoctu je budovani cyklostezek polozkou majici mensi vahu nez v rozpoctu Brna. Jinak radni… Defenestrace?

                    0 0
                  • JSt  

                    ze mne by se „jezdec vsedniho dne“ (pokud sem spravne pochopil ten, kdo dojizdeji treba do prace na kole) nejspis stat nemohl. po dojezdu do prace je vhodne mit moznost se sprchnout, musis se prevlict, musis nekde nechat kolo atd. to sou problemy, ktere cyklostezka nevyresi. navic, kdyz to beru ze sveho pohledu, tak mi to prijde, jako kdyby basketbalista cestou do prace dribloval a trefofal se do odpadkovych kosu :). kdyz jedu na kole, tak si to chci uzit, ne klickovat na sfaltu (pripadne po zamkove dlazbe) mezi bruslari, pejskari a jinou „haveti“ ;). s touto vetou ovsem nelze nez souhlasit Existence cyklostezek proste svedci o kulturnosti mesta a dava obyvatelum moznost volby., ale ja to vidim jako opravdu zbytecne a o vyuzitelnosti mam vazne pochybnosti (sam pises o vidni). V Brne je dle meho vice vikendovych jezdcu nez ve Vidni, ale o hodne mene jezdcu „vsedniho“ dne. Myslim, ze i to leccem svedci. ano, svedci to o necem, a to sice o tom, ze v brne (a cr celkove) mame jednu z nejkvalitnejsich siti mhd na svete (a to bez nadsazky, „jen“ ta rychlodraha chybi ;).

                    0 0
                    • OCG  

                      presne chapu, kam quiq miri, kdyz rika, ze „V Brne je dle meho vice vikendovych jezdu nez ve Vidni, ale o hodne mene jezdcu "vsedniho“ dne." Ale podle me spis nez na potencial a mnozstvi brnenskych cyklistu to ukazuje na skutecnost, ze lide maji radi kolo jako prostredek aktivniho odpočinku, nikoliv jako dopravni prostredek. Vzdyt vetsina vikendovych jezdcu jezdi z bodu A do bodu A s mezistanicemi na pivo nebo kofolu. Malokdo jezdi z A do B…

                      0 0
                      • JSt  

                        pekne si to napsal ;). malo kdo pojede za odpocinkem do mesta po cyklostezce mezi silnici a chodnikem…

                        0 0
                        • Lišák  

                          Teda nechci vám do toho moc kecat, ale co když někdo rád „pojede za odpocinkem Z mesta po cyklostezce mezi silnici a chodnikem…“

                          0 0
                          • JSt  

                            ted si mi ukazal, jak su omezeny :DD mas urcite pravdu. ja mam les hned za barakem a nenapadlo me, ze nekdo muze bydlet tak blbe, aby musel z mesta ujizdet po cyklostezce :)) nakonec me jeste presvedcis, ze cyklostezky sou potreba navzdory tomu, ze ja bych je nepouzil…

                            0 0
                            • Lišák  

                              Já tě přece nechci o ničem přesvědčovat, jenom jsem napsal, že cyklostezka se dá používat obousměrně :-)

                              Já mám taky les za barákem, ale do haklu jezdím na Mendlák.

                              0 0
                              • mastihuba  

                                vono se po nich dá jezdit i do práce a z práce, aby se třeba nemuselo kolem Zvonařky a Ústředního hřbitova. Já bych je taky až tak nezatracoval. :)

                                0 0
                          • OCG  

                            Lisaku, zdar, jasne. Ale otazka je, kolik jich bude… :o)

                            0 0
              • pepek  

                Pokud žiješ v Brně více než 1 rok, tak Ti musí být jasné, že se tu staví jenom pro fotbalisty, pak ještě pro fotbalisty a možná pro kopanou. Pak ještě je možno za cenu 1/3 tunelu pod kanálem La Manche posunout nádraží o 700 m. Možná, kdyby ta stezka byla za 1, 2, nebo 10 miliard pro Stavex a spol., tak by se to určitě postavilo. Jestliže naše demokracie nedovoluje postřílet vedení Brna bez ohledu na str. příslušnost, tak to tak bude navěky.

                0 0
    • lOlA  

      jel bych.skoda jen ze mam kola na moc moc kousicku!!!:o((((

      0 0
    • Karaya  

      Stejně zatím manifestačně tvrdnu v práci :-( Ale jinak jo, akorát už jsem na dvou cyklojízdách byl a přišlo mně to tak jak jsem napsal výše…

      0 0
    • ada  

      tak som teda na cyklojazde Brnom bola. Z Moravaku, po Kolisti, na Krenovu a potom po cyklostezke pri Svitave do hospody pod orechmi (alebo tak nejak). Na Moravaku bol nejaky proslov a podpisovala sa peticia, ale cca 200cyklistov, co tam bolo, zrejme primatora nepresvedci… skonci to akurat nejakym clanockom v dalsom Zpravodaji Bicybo.

      Cyklostezky v Brne by som nechcela kvoli turistikovaniu v meste, ale kvoli lepsiemu jazdeniu do prace, z prace a odtial rovno niekam von do lesa. Pracujem u hl. nadrazi a rano i poobede sa odtial vymotat spomedzi salin, ludi a aut je humus.

      0 0
      • Eva  

        Ahoj Ádo,též jsem se zapojila,jsem CAR,aneb Eva,doufám že víš kdo :-))).Mohly bychom někdy spolu vyrazit na bajk,ne?

        0 0
        • ada  

          Caukyyyyyy :-), jj matne si spominam :-), na bika by som sla, teda vlastne uz jazdim, ale hrooozne pomaly, pac koleno este nieje celkom oka. Nestacila by som Ti…ani so zdravym kolenom :-)

          0 0
          • Eva  

            No „někdo“ :-) mi vykládal,žes dala 70km,tak to koleno pěkně zvládá.Já jsem měsíc po operaci a na bajkovi jsem byla poprvé tento víkend,a je to bída :-(((.Za 3 týdny první 100km závod a já po 40ti km jsem vyšťavená.Ale domluvíme se,ne? Mne nebaví jezdit sama :-(((.

            0 0
            • ada  

              njn, 70km na trekacovi do Zidlochovic…sama rovinka, v miernych kopcoch zdochinam. Kam sa chystas na zavod? Tiez su mesiac po operacii a Starobrno asik nebudet.

              Inak, kazdy den z roboty (17hod) vyrazam niekam k Biloviciam a potom domov, dnes tiez. Mozes? Kludne i niekam k Priglu.

              0 0
              • Eva  

                Dneska jedu poprvé s Hakrama,když jsem už zaplatila členství:-).Zítra asi s Hape,teda pokud ten dnešek přežiju,ve Čt dělám bohužel až do 18h,no a v Pá razíme na Šumavu.Škoda že nejedete s námi,ráda bych vás viděla oba :-)))

                0 0
                • ada  

                  no a to vraj nemas s kym jazdit, jo? :-) cez vikend idem domov na Oravu a ak nebude moc prsat alebo snezit, pojde i Lada, vezmeme si biky a konecne sa tam prejdem s modracikom :-)

                  0 0
                  • Eva  

                    No ještě jsem s nima nikdy nebyla a ty lidi vůbec neznám,takže možná poprvé a dost,já se nerada moc trápím,takže pokud tam nebude nikdo na mé úrovni,tak se za nima vláčet nebudu,nerada vidím z vyjížďky jen rudou mlhu před očima :-)))

                    0 0
            • Splinter  

              Žeby Šela?

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.