• Solid rakun

    Ať dělám co dělámm všechno dupu zadníma stehnama.. Přední stehna vůbec nechtěj fungovat(zabírat :)). Dost mne bolej a přední stehna ani nepálej, prostě nic. Mám dost dlouhý hubený nohy,měřím 190cm a fakt nevím co s tím(jo a sem dost zkrácenej).. Jinak mám fulla,velikost rámu 20,5,tak by snad neměl bejt problém s velikostí kola,ne? Už jsem zkoušel ruzný nastavení kufrů, vysunutí sedlovky snad metr :) a fakt nic.. Nevíte co s tím? Nějaký cviky aby začli makat nebo něco? Byl bych moc vděčnej za jaký koliv názor, díky moc. Čau

    0 0
    • zirecek  

      Přední určitě makají, neboj. Sval funguje vždy ve dvojici, přední a zadní stehenní. Mám podobný problém, když je sezóna, přetáhlý mám spíš zadní než přední. Totiž přední sval používáš při chůzi a běhu, takže je nabušený a vycvičený mnohem více, kdežto zadní je prvotně v záběru u mála sportů… .

      0 0
      • Solid rakun  

        No jo,ale mne fakt přední vůbec v kopci nepálej (jen když jdu ze sedla) a zadní hrozně a druhej den po kole to samý.. Zadní ztuhlý total, přední absolutně nic.. Prostě mi připadá že mi do kopce vůbec přední nepomáhaj. Když sednu na kolo, hned začnou bolet jen zadní..

        0 0
        • Manas  

          Jako me to dela to samy. Pokud zacnes pak mnohem vic jezdit tak se to castecne spravi.

          0 0
    • Darkson  

      možná bych zkusil trochu polaborovat s posedem a cvičení uvedených partií v posilce beru jako samozřejmost

      0 0
    • ddd - andy  

      Kdyz sem si precet nadpis trochu sem smichy vybuchnul – ale popsanej problem je jasne :-) Jinak, rekl bych ze bys mel zacit cvicit a to tak ze hodne rychle, resp. pomalu :-) Strecink – pomalinku zadnej spech a nesmi to bolet. Taky bych rek, ze jezdis tezky prevody, zkus si vzdycky prehodit na lehci a vic to toc. A jeste jednou – po kazdy vyjizdce strecink aspon 30min!!!

      0 0
    • Medunka  

      Muze to byt taky „stavbou“ svalu. Tvuj zadni sval muze byt ten aktivnejsi a proto ho citis (ja tohle mam treba na litkach, mam predni sval litkovy a zadni skoro zadny – proste si prohodli fci) a nebo mas predni sval lepe protrenovany a jak se do slapani zapojuje i zadni, ktery na zatez neni zvykly, tak boli vic

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.